Last news in Fakti
21 Февруари, 2020 7135

Кой чака освирквания на Шипка?


  • Румен Радев президент И днec ce питaмe тoвa ли e чиcтaтa и cвятa рeпубликa нa Дякoнa? Нa тaкивa ли хoрa ocтaвихмe нaрoднaтa рaбoтa, кoитo ca рaзcъдитeлни, пocтoянни, бeзcтрaшливи и вeликoдушни, кaктo ни зaвeщa Лeвcки? Или нa oния, кoитo пo думитe нa Aпocтoлa, пoдмeнят дeмoкрaтcкaтa рeпубликa c дecпoтcкo-тирaнcкa cиcтeмa? Причинитe зa нeвoлитe ни нe ca caмo търгoвцитe в хрaмa нa бългaрcкaтa дeмoкрaция. Причинитe ca и в нaшeтo coбcтвeнo униниe, кoeтo ги дoпуcнa тaм. Примирeниeтo c лъжaтa и грaбeжa. C бeднocттa и нecпрaвeдливocттa.
  • Цвета Караянчева председател на Народното събрание Разделението, за което президентът работи три години обра своите плодове. Не беше денят и мястото, нека се къпе в народната любов, нека бъде водач на такива прояви, но не в деня на Левски, когато всеки родител хваща детенцето си...Какво точно е направил президентът, какви точно проблеми е решил на хората. През целия ден имаше тържествена скръб, Левски трябва да ни обединява. За мен е обидно, притеснявам се, че след няколко дни ще има чествания на Шипка за 3 март и президентът ще дойде. Притеснявам се от освирквания.

    931 гласа
    82%
    18%
    191 гласа

Коментари

  • 1 Ерол

    48 117 Отговор
    Заради тези думи искам да взема снайпера и калашника си с общо 20 пълнителя да се кача на покрива на висока сграда и да започна да стрелям даги трепя като птици и глигани и после даги изкормя мръсни Българи!

    Коментиран от #5, #12, #33, #42, #60, #66

  • 2 Атанас

    33 165 Отговор
    Само Бойко и Герб!Герб и Бойко над всичко!
  • 3 ABV

    137 6 Отговор
    М*ангал мръсен,марш в Анадола.Да ти го нацвърцат анадолските манафи!Такива,като теб само бесило!

    Коментиран от #6, #9

  • 4 Васил

    17 123 Отговор
    Бойко Борисов е бащата на нацията и основател на Република България той е нашия лидер!
  • 5 АБВ

    116 3 Отговор

    До коментар #1 от "Ерол":

    М*ангал мръсен,марш в Анадола.Да ти го нацвърцат анадолските манафи!Такива,като теб само бесило!
  • 6 Асан

    10 69 Отговор

    До коментар #3 от "ABV":

    За вас бесилото нее достатъчно трябва директно публичен разтрел и Заради тези думи искам да взема снайпера и калашника си с общо 20 пълнителя да се кача на покрива на висока сграда и да започна да стрелям даги трепя като птици и глигани и после даги изкормя мръсни Българи!

    Коментиран от #10, #31


  • 7 Радев

    13 39 Отговор
    Я хочу Российской Федерации товарищи!
  • 8 ахоихо

    147 21 Отговор
    Тази пача,първо да си обере с*пермата от устата,после да се изкаже подготвен.Какво е направил президента ли?А с кого да го направи,като целия МС и всички абдали в него работят срещу него.Всеки дърпа за себе си олигархически интереси.Никой не работи за държавата,за президента,който е и глава на тази държава.Вземи се гръмни с гумен патрон в устата,ф*шкийо!
  • 9 Асан

    14 44 Отговор

    До коментар #3 от "ABV":

    За вас само газовата баня и пещите на циментовите заводи избиване до последния в моя режим злото е по-зло от злото на Хитлер той за сравнение с мен Хитлер е ангел!

    Коментиран от #11, #40

  • 10 АБВ

    53 8 Отговор

    До коментар #6 от "Асан":

    Марш,манг*о!Руснаците им ядохте патките всяка една война,сега пак ще я ядете.500г не сте ни пречупили,че сегали,бе ибрикчия мазен?Айде беш на майка си в ибрика,пезевенг н*асран!
  • 11 АБВ

    58 3 Отговор

    До коментар #9 от "Асан":

    Ти ли пишеш за Хитлер,бе амсалак?:))))Ти си голям смешник,бе!Такива,като теб точно Хитлер ги е пъхал в газовите камери.Чалми,ц*гани,евреи...Айде почети малко и после бегай на майка си в...

    Коментиран от #15

  • 12 никола

    79 4 Отговор

    До коментар #1 от "Ерол":

    еи мангал ,мисли преди да пишеш,като нети харесва при ердоган,приди 20 години за написаното в белене,а сега голя гьзар го раздаваш резак нещастен

    Коментиран от #13

  • 13 Асан

    16 37 Отговор

    До коментар #12 от "никола":

    Заради тези думи искам да взема снайпера и калашника си с общо 20 пълнителя да се кача на покрива на висока сграда и да започна да стрелям даги трепя като птици и глигани и после даги изкормя мръсни Българи!

    Коментиран от #23

  • 14 до кочината руска

    17 68 Отговор
    Хур за Радев хур за Путин хур за всички мурзилки тролове и руски подлоги. Тук комадва Бойко убиецът на комунизма.

    Коментиран от #35, #61

  • 15 Асан

    13 40 Отговор

    До коментар #11 от "АБВ":

    Аз ти казах за вас само калашника и бесилото избиване до последния искам да изкормя вас лайнарите гяури

    Коментиран от #47

  • 16 Някой си

    94 12 Отговор
    Пекинка Каравиетнамчева ще ги отнесе освиркванията, без значение с кюлоти ли е или не!
  • 17 123

    16 29 Отговор
    Ако някой мисли, че сега е лошо, винаги можем за малко да върнем другарите Виденов и Гечев на чело на държавата. На тях година им стига да си покажат способностите 😂🤣😂
  • 18 Гост от село

    17 13 Отговор
    Отново тъпи и режисирани коментари от страна на определени хора от така нареченото Народно Събрание. Отново не се пропуска възможност една проява на народна глупост да бъде само и единствено отговорсност на президента. Отново "Парламент" срещу президент, отново тъпи политически изказвания, лищностна вражда между "оправляваща институция" и президент. Хора вие сте там за да служите на народа а не да се плюете един срещу друг с цел народна любов (гласоподаватели за следващия мандат). Няма да ме учуди ако тази демонтрация на неуважение към президента и най вече към Апостола да е иницирана от някоя от политическите партии. Тази държава има нужда от чистка в управлеченската система. Не се нуждаем от интриганти, владетели който пращат министрите(глашатаите си) по селата, не се нуждаем от обещания, или каквито и да е било други форми на Бойковизация. Ама нищо де, то за това народа е такъв - разединен, ама нали седим и пишем коментари във весникарски сайтове и оправяме държавата. Коментираме и се караме за невежеството на тази който трябва да управляват държавата ни. Да ни е честито.
  • 19 Адолф

    38 2 Отговор
    Еролчо и Асанчо елате във габричката на чичо Ади, той ви е прихотвил топло местенце 😂
  • 20 Асан

    9 50 Отговор
    Ари стига с тоя четник и терорист Васил Левски бе!Тоя конекрадец и престъпник е бил обесен от турската полиция за редица престъпни деяния той нее нито апостол нито герой той е само един ХАЙДУТ!

    Коментиран от #50

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор

  • 22 Патриот

    4 4 Отговор
    Точно на 03.03.
  • 23 локомотива

    67 3 Отговор

    До коментар #13 от "Асан":

    асанчо сигурен съм че даже и не си виждал калашник,дръпни си една ножка и не пиши глупости.ОХ ЗАБРАВИХ ТИ НЯМАШ КОЖИЧКА,ХОДЖАТА ТИ Я Е РЕЗНАЛ,а бе плюнчи и квото стане.

    Коментиран от #24

  • 24 Асан

    1 20 Отговор

    До коментар #23 от "локомотива":

    Неси сигурен!Ако беше нямаше да пишеш!
  • 25 Истината

    16 55 Отговор
    Мръсната руска подлога Радев несъмнено е подготвил провокации и за 3 март, когато се очаква на Шипка да се качат и най-настървените руски еничари.
  • 26 G Draganov

    80 7 Отговор
    Властниците толкова са заслепени, че не могат да се усетят. Протестите тепърва започват. Ако не се обърнат към проблемите на хората ще дойде време протестиращите да пипнат паветата. Смъртта на апостола не може да оправдае високомерието на управляващите. Екзалтираната нервна реакция на гербавите говори за страх.
  • 27 Криси

    83 4 Отговор
    Тържествена скръб??????
    Поредната издънка на неграмотната патица с поцинкованата кофа!
  • 28 Вида

    12 44 Отговор
    На шипка Радев ще бъде освиркан, замерян със снежни топки и камъни ! Той отказа да се прекръсти пред Апостола и заслужава линч.
  • 29 Borislav Popov

    79 7 Отговор
    Много ви нисък реитингът бе гербачета, платени тролчета.
  • 30 без майтап

    84 4 Отговор
    Ще ви освиркват не ами,очаквайте и друго!
    Това правителство обслужва едрите корпорации.Не го е еня за обикновения човек.Вижте Румъния,албанците са с по-високи пенсии от нашите пенсионери!И ще обвиняват президента,че ги освирквала "ТЪЛПАТА".

    Коментиран от #32

  • 31 Ха ха

    19 1 Отговор

    До коментар #6 от "Асан":

    Можеш да вземеш една нишка и да го резнеш пак манго,че ти мине малко манго,миризлив
  • 32 Елф

    25 6 Отговор

    До коментар #30 от "без майтап":

    Да живее България, слава на Путин и Русия- коректори на некоректното по света ! Скоро резаците ще усетят моща на руският ботуш по манафските си гъзове ! Както и Бо-ко курвенската подлога !!!
  • 33 Елф

    20 7 Отговор

    До коментар #1 от "Ерол":

    Да живее България, слава на Путин и Русия- коректори на некоректното по света ! Скоро резаците ще усетят моща на руският ботуш по манафските си гъзове ! Както и Бо-ко курвенската подлога !!!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор

  • 35 Хахото

    12 2 Отговор

    До коментар #14 от "до кочината руска":

    А накрая един голям хур и за тебе
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор

  • 37 ВЯРНО

    83 8 Отговор
    НИКАКВИ МЕРАЦИ НЯМА ПРЕЗИДЕНТА, ВСИЧКО Е БИЛО ИНСЦЕНИРАНО ОТ ВАС, ЦВЕТО - ГЕРБ!
    ЗАСРАМИ СЕ! ПО-УМНА НЯМА ДА СТАНЕШ, ЦВЕТО КАТО КРЕЩИШ!
    ПРЕСТАНИ С ИСТЕРИЯТА СИ! ВИЖДА СЕ И ОТ КОСМОСА , ЧЕ ЛЪЖЕТЕ, МАНИПУЛИРАТЕ!

    ВЯРНО Е, ЧЕ ВСИЧКО Е БИЛО СКАЛЪПЕНО, ПОДГОТВЕНО, ЕТО КАКВО СА НАПРАВИЛИ ВАШИТЕ ПОДЧИНЕНИ!
    ЕТО КАКВО КАЗВА БИВШ ЗАМ.МИНИСТЪР НА МО, КОЙТО Е ОЧЕВИДЕЦ НА ФАКТИТЕ! КАТО НЕ Е ТАКА, ПОКАЖЕТЕ ЗАПИСИТЕ ОТ КАМЕРИТЕ В СОФИЯ, ДОКАЖЕТЕ ОБАРТНОТО ! ДОКАЖЕТЕ, ЧЕ ТОВА Е ЛЪЖА!
    СРАМ!
    ПОЗОР!
    РЕЗИЛ!
    МАНИПУЛАЦИЯ!
    БЕЗОБРАЗИЕ!
    ХОРА,НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ НА ПЛЪЗНАЛИТЕ КАТО ХЛЕБАРКИ ПО МЕДИИ, ПРОПИТИ ОТ ЗЛОБА И ИСТЕРИЯ, С ПЯНА ОКОЛО УСТИТЕ С ЖЛЪЧ СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА!
    ОТ КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ СРАМУВА ПРЕЗИДЕНТА- ДА НЕ БИ ПРЕЗИДЕНТА ДА Е МУТРА, ПРЕСТЪПНИК?
    10 ГОДИНИ НЕ ИМ ЛИ ГЛЕДАМЕ ПРЕСТАПЛЕНИЯТА, ЦИРКОВЕТЕ -КРАЖБИ, ИЗНУДВАНИЯ, ПРИСВОЯВАНЕ, РАЗГРАБВАНИЕ И Т.Н, И Т.Н., А СЛЕД ТОВА ОСТАВКИ И СТАВАТ НЕВИННИ, ЧИСТИ КАТО СВЕТЕНА ВОДА!

    ЕТО КАКВО КАЗВА ЗАМ. МИНИСТЪРА НА МО:
    Коктейлът от гняв и лъжи, с който реагираха представители на управляващите на шествието, водено от президента Радев на 19. февруари е най–верния показател за душевна и морална деградация. Какво политизиране?

    Излъчените записи на патриотични песни или изпълненията на детски хор «Апостоле, от теб се учим всички..» ли е политизиране? Кратките скандирания придружили словото на Фандъкова идваха от хора, които вече бяха на площада, когато пристигна шествието, защото го отклониха да заобикаля и подложиха хората
  • 38 Пешо

    60 5 Отговор
    Ама как така решиха , че са на радев.ами ако са били бойковци
  • 39 Пешо

    4 3 Отговор
    Фермерите са в основата на провокациите.
  • 40 селянин

    19 4 Отговор

    До коментар #9 от "Асан":

    Циганете са с 1 градус по топли за тва става луксозен сапун от тех!!!
  • 41 Bossman

    17 19 Отговор
    На такъв светъл празник като 3-ти март не трябва да се освирква никой.Хората са си дали живота за нас и трябва да се кажат хубави думи и да се помълчи.
  • 42 Bossman

    61 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ерол":

    Еролчо,ти не си нито циганин,нито турчин.Ти си агент провокатор
  • 43 Цар Освободител

    8 34 Отговор
    Аз ще осворквам болшивиките, дето разстреляха Романови

    Коментиран от #44

  • 44 Borislav Popov

    14 4 Отговор

    До коментар #43 от "Цар Освободител":

    ша осворкаш ами, че и хоро ще играеш. Като ти гледам културата сигурно си шефа на агитката на Герб.
  • 45 ДРАГА

    62 7 Отговор
    НИКАКВИ МЕРАЦИ НЯМА ПРЕЗИДЕНТА, ВСИЧКО Е БИЛО ИНСЦЕНИРАНО ОТ ВАС, ЦВЕТО - ГЕРБ!
    ЗАСРАМИ СЕ! ПО-УМНА НЯМА ДА СТАНЕШ, ЦВЕТО КАТО КРЕЩИШ!
    ПРЕСТАНИ С ИСТЕРИЯТА СИ! ВИЖДА СЕ И ОТ КОСМОСА , ЧЕ ЛЪЖЕТЕ, МАНИПУЛИРАТЕ!

    ВЯРНО Е, ЧЕ ВСИЧКО Е БИЛО СКАЛЪПЕНО, ПОДГОТВЕНО, ЕТО КАКВО СА НАПРАВИЛИ ВАШИТЕ ПОДЧИНЕНИ!
    ЕТО КАКВО КАЗВА БИВШ ЗАМ.МИНИСТЪР НА МО, КОЙТО Е ОЧЕВИДЕЦ НА ФАКТИТЕ! КАТО НЕ Е ТАКА, ПОКАЖЕТЕ ЗАПИСИТЕ ОТ КАМЕРИТЕ В СОФИЯ, ДОКАЖЕТЕ ОБАРТНОТО ! ДОКАЖЕТЕ, ЧЕ ТОВА Е ЛЪЖА!
    СРАМ!
    ПОЗОР!
    РЕЗИЛ!
    МАНИПУЛАЦИЯ!
    БЕЗОБРАЗИЕ!
    ХОРА,НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ НА ПЛЪЗНАЛИТЕ КАТО ХЛЕБАРКИ ПО МЕДИИ, ПРОПИТИ ОТ ЗЛОБА И ИСТЕРИЯ, С ПЯНА ОКОЛО УСТИТЕ С ЖЛЪЧ СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА!
    ОТ КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ СРАМУВА ПРЕЗИДЕНТА- ДА НЕ БИ ПРЕЗИДЕНТА ДА Е МУТРА, ПРЕСТЪПНИК?
    10 ГОДИНИ НЕ ИМ ЛИ ГЛЕДАМЕ ПРЕСТАПЛЕНИЯТА, ЦИРКОВЕТЕ -КРАЖБИ, ИЗНУДВАНИЯ, ПРИСВОЯВАНЕ, РАЗГРАБВАНИЕ И Т.Н, И Т.Н., А СЛЕД ТОВА ОСТАВКИ И СТАВАТ НЕВИННИ, ЧИСТИ КАТО СВЕТЕНА ВОДА!

    ЕТО КАКВО КАЗВА ЗАМ. МИНИСТЪРА НА МО:
    Коктейлът от гняв и лъжи, с който реагираха представители на управляващите на шествието, водено от президента Радев на 19. февруари е най–верния показател за душевна и морална деградация. Какво политизиране?

    Излъчените записи на патриотични песни или изпълненията на детски хор «Апостоле, от теб се учим всички..» ли е политизиране? Кратките скандирания придружили словото на Фандъкова идваха от хора, които вече бяха на площада, когато пристигна шествието, защото го отклониха да заобикаля и подложиха хората
  • 46 ДРАГА

    20 2 Отговор
    ПРОДЪЛЖЕНИЕ:

    на изключително щателни проверки. Успяха да влязат не повече от 150 човека, когато започна възпоменателната церемония. А зад тях идваха хиляди, а не стотици, както съобщиха по БНТ. Разбира се, че се отказаха. Някои възмутени се връщаха, защото контролиращите искали да им вземат някакви женски спрейове. Други ги караха да се събличат. Целта бе повече от ясна. А причината за гневните коментари на управляващите е разбираема при такава мощна подкрепа за президента и шествие, каквото не помним.

    Още преди да завърши церемонията минах покрай паметника на Незнанйния войн и вечния огън. Беше пусто. Наоколо нямаше жива душа, защото районът бе отцепен. Само 7–8 деца стояха пред огъня и пееха, после рецитираха, а майките им стояха отстрани и снимаха с телефоните си. Неуспяли да влязат на площада, те изпълняваха своя програма за Левски. Стоях самотен на около 20–30 метра от тях, нямаше публика. Докато има такива деца и такива майки, ще я има България! И полицейски кордони и провокатори и гневни коментари и фалшифициране и пренаписване на историята няма да помогнат. Не го ли разбрахте?!

    Симеон Николов, бивш. зам.военен министър, фейсбук

    Коментиран от #55

  • 47 мършо проста

    52 1 Отговор

    До коментар #15 от "Асан":

    да те порат манафите
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор

  • 49 ИВАН

    61 1 Отговор
    Вижте коментар 1 ... до къде я докарахме - еролчовци да ни се подиграват, и добре е да помним, че само сплотените народи оцеляват
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор

  • 51 сноу

    74 2 Отговор
    Кара-янчева,Кара-качанов,Домус-чиев ,султанка,Кара-николов,Джамбазки.......все български имена...
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор

  • 53 Геро

    64 2 Отговор
    Защо ще трепеш Българи, затова ,че 147 г хранят теб и пасмината като теб?Като не обичате Б ия, отивайте се бе резаци? с резаци , колко поколения още да храним?
  • 54 Ко Ко

    57 3 Отговор
    "През целия ден имаше тържествена скръб" - Как така?
  • 55 луд с винкел

    8 14 Отговор

    До коментар #46 от "ДРАГА":

    Изобщо не си дадох труд да прочета всичко , което си писала,спрях при първата словесна сви*ка. Ма като е толкова убав,земи си го у вас. Тоя тъп фатмак го направихте бог, това червените тролове. А, спрете се. Величаете един посредствен човечец , който говори бавно, защото трудно му идват мислите.

    Коментиран от #57

  • 56 реалист

    9 36 Отговор
    Този президент ще влезе в историята като разединител на нацията
  • 57 Перник

    48 2 Отговор

    До коментар #55 от "луд с винкел":

    Па земи винкело па се лепни у глава. Ке поумнееш.

    Коментиран от #65

  • 58 Чичо

    60 1 Отговор
    Пекинска патица. за последно
  • 59 НАБЛЮДАТЕЛ

    60 4 Отговор
    СЕГА ЛЕШОЯДИТЕ ОТ ГЕРБ,ВИДЯХА НАРОДА КОГО ПОДКРЕПЯ И ПОБЕСНЯХА ОТ ЗАВИСТ И БЕЗСИЛИЕ. ВЕЧЕ И ЛЪЖИТЕ ИМ НЕ МОГАТ ДА ГИ СПАСЯТ ОТ НАРОДНИЯ ГНЯВ,НА ЧИЙТО ГРЪБ ЖИВЕЯТ КАТО ПАРАЗИТИ,ГОДИНИ НАРЕД И ТРУПАТ КАПИТАЛИ В ЛИЧНИТЕ СИ СМЕТКИ.
  • 60 ХХХ

    35 2 Отговор

    До коментар #1 от "Ерол":

    Преди да вземеш калашника първо си извади онова нещо
    което ти е в задника оближи го и после пак си го заври
    отзад та да ти мине малко злобата към този, който те
    разпаря, сигурно е много надарен българин.След време
    срама и болката отминават и ще го заобичаш този булгар
    така както и мене сега ме обича един твой брат, който го
    порех.

  • 61 Спиридон

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "до кочината руска":

    Не за дълго.
  • 62 Бойко Тиквата от Банкя

    53 2 Отговор
    От тая нищо не става.Ама пустия ламтеж за власт и възползването от благините от открадваното от Герб я прави свирепа с отварянето на лакомата си уста да плюс Президента.Алчна напаст.Коронавирус да ги тръшне.Лек да не намерят.
  • 63 Оставка и Съд

    54 2 Отговор
    Пекинската Патица от Виетнам да не се притеснява, тя е толкова елементарна, че не си заслужава и освиркването. Освиркват я единствено заради показната й простащина и наглост, е и заради краденето на народна пара.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор

  • 65 перничанин

    2 5 Отговор

    До коментар #57 от "Перник":

    Макетата казват "ке" ние сме по "науи разбираш",
    но това няма нищо общо с глупавия фатмак.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор

  • 68 митница Олтоманци

    1 31 Отговор
    Не бях виждал такова недоразумение да е президент ...

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта