Last news in Fakti
25 Февруари, 2020 3616

Къде гледат много филми


  • Окръжна прокуратура Пловдив Директорката на Басейнова дирекция "Източнобеломорски район" Цветелина Кънева е задържана по досъдебно производство на Окръжна прокуратура – Пловдив за извършено длъжностно престъпление. В момента служители на отдел „Икономическа полиция“ при ОД на МВР-Пловдив, в присъствието на наблюдаващия прокурор от Окръжна прокуратура – Пловдив, извършват процесуално-следствени действия - претърсвания, изземвания, разпити на свидетели и др. в сградата на Басейнова дирекция „Източнобеломорски район“, гр. Пловдив и на други места, с цел документиране на деянието. Кънева е задържана за 24 часа по Закона за МВР.
  • Емил Димитров министър на околната среда и водите Ако съм знаел колко опасен човек е директорът на Басейнова дирекция - Пловдив инж. Цветелина Кънева, нямаше да отида там. В събота съм обядвал с нея, а вчера гледах как я арестуват маскирани. Явно гледаме много филми за Рамбо в Пловдив и се опитваме да ги приложим. Имам две дирекции в момента, които не работят. Вчера си освободих бюрото, занесох си подаръците вкъщи, защото имах рожден ден. На бюрото имам капки за очи и едно палтенце. Казал съм на портиера, ако нещо - да ми ги донесе, за да не притеснявам никого. Оставката ми е готова, ако се наложи. Много е трудна ситуацията, хората, работещи в 4-те дирекции в страната, са си приготвили молбите за напускане.

    85 гласа
    34%
    66%
    162 гласа

Коментари

  • 1 Йосарян

    11 0 Отговор
    Тиквата е на Кръстникът. Докато гешев е на Peaky blinders. Но смях да е в Геноцида!
  • 2 бай Шиле

    23 0 Отговор
    Емиле,стига си ходил по интервюта да се правиш на интересен.Отивай в министерството да работиш,че да не стане като в митниците.
  • 3 onq s konq

    25 0 Отговор
    Комедийна пиеска е когато се даде неограничена власт на посредствен човек. Личността ерозира. Заобиколен от лакей и ласкатели той се самозабравя. Започва да си вярва, че е велик и неотразим.
  • 4 Gesch

    18 1 Отговор
    Абе защо ме карате да се задъхвам? Сега ли да се разправя с вас или за следобед да ви оставя. Отиваш по площадите и като един глашатай викаш Батко е велик.
  • 5 Сатаната

    12 0 Отговор
    Реката ми минава през имота, на пет метра съм скрил помпата в една яма, кога да чакам качулките?
  • 6 ИВАН

    3 0 Отговор
    Сега щели да проучват въздействието върху околната среда от горенето на боклука ... ами всеки малоумник знае какво се отделя при горенето на пластмаси - букет от отрови несъвместими с живота, те затова и ни го пробутват тоя боклук, че малко е нашия

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта