28 Февруари, 2020 6215

Помощ или спекулация?


  • Бойко Борисов министър-председател Разпоредил съм да се стяга правителственият "Еърбъс", да се оборудва, да лети с медицински екипи и да отидем да си приберем децата. Това са около 30 деца, представете си колко семейства се притесняват за тях. Пилотите ще бъдат изолирани, вместо стюардеси, ще летят медици. Ще приберем децата с полет до Варна, за да си идат по домовете в Каварна. Няма да ги разкарваме до София.
  • Румен Петков председател на АБВ Кoрoнaвируcът e мирoвa трaгeдия, в тoвa чиcлo гoлямa c грoзнa зaплaхa зa Бългaрия. Кoгaтo миниcтър-прeдceдaтeлят ни, в cлучaя имaм прeдвид caмo Бoриcoв, глeдa нa прaвитeлcтвeния caмoлeт кaтo трaнcпoртнo cрeдcтвo зa футбoлни oтбoри, близки дo нeгo, кaтo инcтрумeнт зa cпeкулaция c жecтoкия cтрaх и изживявaния нa хoрaтa пoд угрoзa, ocoбeнo кoгaтo ce cпeкулирa cъc cъдбaтa нa нaшитe дeцa, тoвa e жaлкo.

    158 гласа
    22%
    78%
    539 гласа

Коментари

  • 1 Йосарян

    76 12 Отговор
    Ей Цървули! България е мъртва, докато вие се карате.
  • 2 бай Симо

    55 37 Отговор
    Румбата Петков е стар комунист от ДС школата, нагъл и безскрупулен! Не му пук за нищо и никого, стига да се докопа отново до властта и да краде с пълни шепи.
  • 3 Гост

    71 14 Отговор
    Бай Симо бе - ами Бат ти Бойко какъв е ? Не е ли и той стар комунист от ДС школата, а ?

    Коментиран от #7, #8

  • 4 Геро

    25 3 Отговор
    Бай Симо ,от този по нагъл комунист, рядко можеш да намерищ? Имах състуденти от Плевен, знам много неща ,а брат му е генерал, дет се вика , без коментар?
  • 5 фгхйхк

    25 16 Отговор
    Каква утайка трябва да си за да подкрепяш нагъл деградирал комуняга като Петков?
  • 6 ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

    11 5 Отговор
    ДВАМА ШЕСТАЦИ, ИЗПЪЛНИТЕЛИ

  • 7 По време Тошово

    9 2 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Всички са били водени зорлем да са с червен билет. Който не сака е бил враг на народу. После дойде Демокрацията и разпуснаха това положение. Казаха веке ДЕПОЛИТИЗАЦИЯ ! Можем и без червен билет да работим и напредваме професионално.

    Коментиран от #15

  • 8 Имаш да вземаш

    14 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Не може да имаш дядо обявен за враг на Народа(По времето на социализма) и да ти дадат червената книжка- член на бкп. Имаше голямо проучване.
  • 9 ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

    4 2 Отговор
    Eдна четвърт от руските мъже умират преди да навършат 55 години заради обичта си към алкохола и по-специално към водката, съобщиха Асошиейтед прес и Ройтерс, позовавайки се на публикация в сп. "Лансет".Учените, ръководени от Ричард Пето от Оксфордския университет, са проследили около 150 хил. руснаци в градовете Барнаул, Бийск и Томск от 1999 до 2010 г.До края на изследването 8000 от тях умрели.Направеният анализ показва, че рискът от смърт за мъжете до 55 години, които пият литър и половина или повече водка седмично, е 35 процента.Общо четвърт от руснаците умират, преди да навършат тази възраст, при 7 процента за мъжете във Великобритания и под 1 процент в САЩ.Очакваната продължителност на живота за мъжете в Русия е 64 години - сред най-ниските 50 в света.Колко руснаци пият литър и половина или повече водка седмично, не е ясно. Средно руснаците пият по 20 литра водка годишно, докато средно британците пият около три литра концентрат."Руснаците наистина пият много, но опасен е начинът, по който се напиват с водка и след това продължават да пият - каза Ричард Пето. - Преждевременната смъртност в Русия е уникална в Европа.Във Финландия и Полша също препиват, но рискът от смърт там не може да бъде сравняван с руския".Алкохолът отдавна е водеща причина за смъртността в Русия, а водката там е любимото питие. Тя е евтина, а по селата се произвежда и по домовете.Предишни изследвания установиха, чеповече от 40 процента от мъжете в трудоспособна възраст умират, защо
  • 10 000000

    3 1 Отговор
    Той бе лидер на опозиционното движение „Солидарност“. Организатор на Марша на несъгласните и Марша за промени през 2014г. Защитник на свободата на словото. Да си спомним някои негови мисли за Путин, Русия и руснаците.- Руската икономика е много слаба. Тя представлява едва 2,5% от световния брутен продукт и съществува благодарение на износа на нефт и газ за Запада и малко за Китай. Страната ни може да живее самостоятелно единствено по севернокорейски модел. Не говорим за това, но то е възможно. Идеите на чучхе са близки на Путин е неговите поддръжници Все пак е добре, че Путин коментира санкциите срещу Русия. Той каза буквално: „Жалко е, че с тези санкции спада доверието… към резервните световни валути долар и евро“. Не се шегувам. Точно така каза. И умният народ се втурна да сменя рублите си за долари и евро, тези презрени валути… И правилно постъпиха хората. И това са тези хора, половината от които крещят: Путин е велик! Крим е наш!, а другата половина: „Путин – неговата м…а!“. Когато те ударят по джоба – изтрезняваш.- Приоритетът на путиновия режим е ясен – подготовка за война в ущърб на здравето и образованието на нацията. Доколкото смъртността в Русия е по-висока от раждаемостта, може смело да се каже, че на власт в Русия са русофоби-канибали, за които хората са пушечно месо.- Кражбите у нас са безнаказани, защото крадецът-патриот е много мил на родните либерали. Крадейки те крещят патриотични слова. Крим е наш, отвсякъде ни нападат врагове, ще ги раз

    Коментиран от #11, #12

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор

  • 13 ЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧ

    1 1 Отговор
    И кой я поема? Познайте! Браво и ура! Ако не ставаше дума за държавна компания, която се издържа от нашите пари.да махнем с ръка - имат, дават. Но не е .
    Другото е, че шефовете на Тотото са прогонени, а на тяхно място като членове на УС са записани бившите футболисти на "Левски" ...Христо Йовов и Гошо Гинчев.
    Великани! Е, наистина няма такава държава! Няма /има/ даже и такъв народ /по Слави Трифонов/.
    Държавата да издържа "отбора на народа" и на всички власти? Угнетеният, в кавички, отбор. По тази логика министър Кралев и прислугата му трябва да помислят и за други клубове. Нали така?
    Но няма да се случи. Няма и да помислят. "Левски" има голяма фенска маса и държавата прави така, че да й се хареса. Со кротце, со благо и с по 1 милион на месец!
    Да няма ропот. Да няма протести! Всички да са в бяло! Другите - кучета ги яли!
    Няма такава гнила държава! Няма такава мафия.
    Няма такава изродщина, ръководена от варненския хигрец Красен Кралев и тези, които го благославят отвисоко за поредната престъпна щуротия.
    Закривай тази държава на подлеците, облечени във власт!
  • 14 синя барета

    5 1 Отговор
    Румене , тук е България , ние сме българи и говорим и пишем на български! Думата угроза е руска дума и ако не ни намекваш кой е твоя бог ,то тогава използвай прекрасната българска дума заплаха! п.п. между другото всички вие комундета сте най голямата заплаха за България!
  • 15 не е верно

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "По време Тошово":

    Водели ги насила да ги правят комунисти!!! Ба си лъжата!!! Краката си от тичане претрошваха. Такива мазници имаше, че с месеци чакаха да се произнесе профкомитета. Точно такива като Бойко и Румен бяха на изчакване. Защото нямаха морални качества. А то всичко се знаеше. Търсеха връзки, за да ги лансират, да ги препоръчват. И сега са такива. Лакеи, сервилни и клоуни. Ами се оядоха като търтеи. Дерибеи станаха!!!
  • 16 Ей бай х

    6 1 Отговор
    И двамата да вървите да се правите на клоуни в друг цирк! Ба си, уж комунизма си отиде!!! А то комунист до комуниста. Като в тоалетна.
  • 17 Пикаещият в шадравани

    3 3 Отговор
    Слушайте ме - говоря само истини...
  • 18 БЕЗ ИМЕ

    6 1 Отговор
    И ТЕП ТЕ ВИДЯХМЕ Г-Н ПЕТКОВ, КОГАТО БЕШЕ МИНИСТЪР. МАКАР ЧЕ ДОСТА ВРЕЕ МИНА НИЕ КОИТО СМЕ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ОЩЕ ПОМНИМ ТВОЕТО УПРАВЛЕНИЕ НА МВР
  • 19 румен уювич

    2 3 Отговор
    Румба бегай да пишкаш не се стискай че ще се упикаеш вода в шадравана скоро няма да има!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта