Last news in Fakti
02 Март, 2020 4232

Защо майките скочиха на министъра


  • Деница Сачева социален министър Новият Закон за личната помощ няма да бъде отменян. До края на юни обаче трябва да бъде оценен ефектът от него, за да се реши какви промени да бъдат предложени, обяви министърът на труда и социалната политика Деница Сачева. Законът би струвал над 900 милиона лева и то без на този етап да има абсолютна сигурност, че той ще постигне целите, които си е поставил. Но дори и да бъдат предложени промени в него, няма да се предлага отмяната му.
  • Вера Иванова организатор на протеста на майките от "Системата ни убива" Пocтaвямe нaчaлoтo нa крaя нa миниcтър Caчeвa c пaлaткoв лaгeр. Оcтaвaме пoд прoзoрцитe нa влacттa, дoкaтo Caчeвa нe cи пoдaдe ocтaвкaтa зaрaди прoпaгaндaтa, кoятo вoди cрeщу Зaкoнa зa личнaтa пoмoщ. Тoвa e зaкoнът, кoйтo гaрaнтирa живoтa нa хoрaтa c нaй-тeжкитe и мнoжecтвo уврeждaния. Тoвa e зaкoнът, зa кoйтo ниe cи дaдoхмe живoтa ceдeм мeceцa минaлaтa гoдинa и зa кoйтo cпaхмe нa тeзи пaвeтa. Атaкaтa cрeщу нoвия зaкoн e зaщoтo държaвaтa нямa пaри зa нeгo.

    73 гласа
    13%
    87%
    459 гласа

Коментари

  • 1 бай Симо

    30 114 Отговор
    Майките скачат, щот ги спонсорира как Ку-ри! Нинова се докопва до властта без значение за нея с какви методи го прави и за чия сметка.
  • 2 Реалист

    31 87 Отговор
    Тези т. нар. майки се използват за политически цели, което е отвратително. Не знам как си мислят от БСП да печелят избиратели, защото това е евтин популизъм и си вкарват автогол.

    Коментиран от #15

  • 3 Някой си

    83 16 Отговор
    И без това е много грозна!
    Оставка!
  • 4 Ирина

    32 54 Отговор
    И аз съм майка на дете с увреждане, но не бих стъпила там за да ме използват така елементарно и безскрупулно за политически цели. Това би било позигравка с моето собствено дете, която аз не бих допуснала.

    Коментиран от #28

  • 5 Йосарян

    66 5 Отговор
    Щом геноцид се разглежда по Партийки, никой да не се чуди защо сме мъртви.
  • 6 Д-р Настев

    20 16 Отговор
    Най после да се каже истината и хората да са наясно.
    Вродените увреждания до 95% са в резултат на междуроднински връзки.Фамилната обремененост се проявява ако не при първо,то при второ и трето поколение.

    Коментиран от #27


  • 7 Ше му лапат

    1 5 Отговор
    Затва😂😂😂
  • 8 11111111111

    22 19 Отговор
    Каква Нинова? Каква власт ще докопа? Сега Слави, ще издърпа много народ на следващите избори и от БСП и от ГЕРБ както и почти целите електорати на патриотите и ВОЛЯ, които много разочароваха своите избиратели. А дългия няма да управлява в коалиция, така, че в следващия парламент ще видим коалицията ГЕРБ-БСП-ДПС. САмо така алчните Гербаджии и комунисти и депесари ще могат да видят власт. А те умират за власт.

    Коментиран от #16, #17

  • 9 Миро5622

    10 40 Отговор
    Тези майки на келяви деца са само за Х....р при Националсоциализма в Германия.....
    И какво мислите щеше да се случи....?!!
  • 10 onq s konq

    45 10 Отговор
    И при тази калинка един ден ще влязат маскирани полицай. Въпрос на време.
  • 11 Алфа Вълкът

    3 50 Отговор
    Газова камера за сакатите!
  • 12 Амиии

    14 28 Отговор
    Протестиращите слушат кУрни и други подобни позелинели от яд , че не са на власт и не могат да крадат евро пари ! ХОРА ИЗПОЛЗВАТ ВИ, АКО УТРЕ ТЕЗИ СА НА ВЛАСТ, ВСЪЩНОСТ СЕТЕТЕ СЕ КАКВО БЕШЕ !
  • 13 Емил

    15 10 Отговор
    Всеки си заслужава съдбата!!! Спрете да обвинявате околните (държавата) за собствените си проблеми! Така не само няма да ги решите, а ще ги задълбочите и за следващото прераждане!
  • 14 Гост

    15 7 Отговор
    Модератора, спиш ли или си отпуска? Четеш ли коментарите?! Или и това ти е трудно?!
    ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.
    Това дали все още е валидно?!
  • 15 Ахахахаа

    14 6 Отговор

    До коментар #2 от "Реалист":

    Евтин/евтина си ти, и то много по от циганска ку-ва на околовръстното. Майките са българки, които по цивилизован начин отсотяват правата си. А ти си такова мекотело, че дори не заслужаваш и поста, който ти пиша.

    Коментиран от #19

  • 16 Реалист

    8 20 Отговор

    До коментар #8 от "11111111111":

    Малоумник, ГЕРБ НИКОГА не са управлявали с ДПС - ФАКТ! За разлика от твоята крадлива партия БС(К)П!!! Или бъркам....!? Червен трол!!!
  • 17 Реалист

    43 7 Отговор

    До коментар #8 от "11111111111":

    И още нещо- въпросният Слави НЯМА как да излъже хората. Знаем го що за наглец е!
  • 18 Една

    11 10 Отговор
    Тази организаторка на протестите си е за разслезване, ту хубаво я бяха подхванали във ФБ да обясни откъде има лъскав начин на живот, скъпа кола.... всичко и мижи да те лАжем, смях в залата. Жалкото е, че Нинова не се спира пред нищо, дори да използва деца в неравностойно положение, за да се домогва до властта....и то за да краде повече и от ГЕРБ!
  • 19 иновативен

    11 6 Отговор

    До коментар #15 от "Ахахахаа":

    Много си далече от истината...аз няма да ти хвърлям обаче обиди! Майките може да са българки, но ги използват повече и от цигани по избори! СРАМОТА!
  • 20 Няма

    6 23 Отговор
    ли водни оръдия и сълзотворен газ?
  • 21 гост

    12 18 Отговор
    Тези майки който гидават по площадите ми са струва че са платени.Като са там кой им гледа децата .Съжелявам ги но това не е начина по който сепостига нещо.
  • 22 ТМВ

    9 22 Отговор
    Знаете ли какво са правили спартанците в древна Спарта с недъгавите деца...????!!!! Мъжете са били войни и на тях не са им трябвали такива уроди!!!!!
  • 23 Ани

    11 28 Отговор
    Тези майки са там по поръчение, подбудителствани и спонсорирани от БСП. Тове е прозрачно.

  • 24 55555

    1 1 Отговор
    Нещастни драскачи и комплексари!
  • 25 сори майна

    4 3 Отговор
    900 000 000лв?!?!??!?!? Тази нормална ли е.. или и тя като банкянският туч като говори за стотици милиони и милиарди дори.. сякаш приказва за пет стотинки у джеба.. си! С толкова пари.. па раздайте ги на хората и по живо по здраво всеки..
  • 26 потребител

    4 3 Отговор
    Смятам,че исканията на тези майки граничат вече с наглост!Какво бихте казали да изпращате снимки от кафенета и МОЛ-ове на тези майки?Ще ни накарат да започнем да симпатизираме на Валери Симеонов и да направим контрапротест с искане за неговата реабилитация!

    Коментиран от #30

  • 27 соросоидни кърлежи

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Д-р Настев":

    Ами спри да спиш със сестра си ..говедо.Не всички болни са родени такива, има и др. пострадали по един или друг начин..99% случаи лекарска грешка..ама ти си изключение такъв си по рождение половин мозък ти липсва,както и на повечето идиоти пишещи пълни тъпотии.
  • 28 браво краво

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ирина":

    ти си следваща жертва на системата,не се радвай много, докато двама се карат третия/министри/ ще съсипе останалите..
  • 29 пак ли

    3 1 Отговор
    900млн.лв. лева годишно за нуждаещите, а само за 5 години министъра на финансите забравил да прибере око 1млрд.лева от Нац.лотария..Г-н гл.Прокурор Гешев не намирате ли в това престъпления по служба и ощетяване на държава в особено големи размери?.Просто питам.
  • 30 соросоидни кърлежи

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "потребител":

    Вижте това е практиката в Европа,да няма домове за сираци и отказани деца или инвалиди, държава да плаща на роднини, близките,за да се грижат за тях.Друг вариант е старата схема с домове и персонал,но тук вместо 1мрд.лв.годишно трябва да бръкнат повече ,защото краде са безбожно,точно това бърка бюрократи, така няма откъде да лапат и това ги дразни измислят различни схеми. Искат да отрежат от болните и да се раздават на воля 13 заплата и куп други привилегии.Не съм чул или видял някой да се отказал от държавна работа,напротив желаещи за за тази "неблагодарна" работа все повече и повече, бюрокрация се расте,населението се намалява стремглаво.Това е истина. Не обвинявайте майките, защото всеки един от нас утре ще е клиент на това министерство,няма все да сме живи и здрави, ама като стигне ще пишете други неща, ще ревете ,ще има и сополи, ама сега плюете..
  • 31 гого

    0 3 Отговор
    Много увредени деца се оказва че има тука! В родилното ли ги хващат неправилно, къде се къса нишката? Или родителите пушат, и прокат, шмъркат, и боцкат

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта