Last news in Fakti
05 Март, 2020 4584

Кой използва мигрантите?


  • ЕС официално изявление Очакваме Турция да спазва изцяло споразумението за бежанците спрямо всяка страна-членка. Категорично отхвърляме използването от страна на Турция на миграционния натиск за политически цели. Турция трябва да се придържа към предишното споразумение, с което се съгласи да предотврати преминаването на бежанци и мигранти към Гърция. Незаконното преминаване на границите няма да бъде толерирано. Мигрантите не трябва да бъдат насърчавани да застрашават живота си чрез опити за незаконно преминаване на сухоземни или морски граници.
  • Ибрахим Калън говорител на турския президент Шарл Мишел не е отправил конкретно предложение за мигрантската криза в преговорите си с президента Ердоган. Надяваме се някак да формулираме план скоро и да го получим бързо, така че да го приложим веднага, след като постигнем споразумение. Не считам решението на Турция да окуражава мигрантите да отидат в Европа като „политическо изнудване“, както го окачествиха европейските лидери. Това е двоен стандарт, ЕС може да мобилизира и изпрати стотици милиони евро към Гърция за дни, но използва бюрокрацията като оправдание, що се отнася до Турция.

    407 гласа
    87%
    13%
    58 гласа

Коментари

  • 1 Дедо Анго

    66 6 Отговор
    Вън тая чужда паплач от Европа!

    Коментиран от #4, #5

  • 2 Додо

    53 7 Отговор
    "Който не приема американският начин на живот, да напусне Америка!" - Доналд Тръмп към мюсюлманите - 01.03. 2020
  • 3 Факти

    43 7 Отговор
    Преди да убият кадафи имаше ли напиращи милиони мигранти не нямаше? Преди да подкрепят арабската пролет имаше ли? И най вече повече от десетолетие тормозят народите на Ирак, Авганистан плюс Либия. Пък сега Турция им виновна за тва, че сасипаха сумати държави. Защо е имало мигранти българи от одринска тракия, от беломорието от западните покрайнини бягащи от турци, гърци и сърби от хубав живот ли? Така и с тези хора не може запада да подкрепя мюсолмани фанатици, където избиват ююсолманското население и да няма мигранти. Пък сега мразили ги атентати имало изнасилвания имало. Искат да се измъкнат щели да плащат пари и да тикат бежанците в контролирани зони тоест лагери. Ами живейте вие в лагери при мизерията и по цял ден да гледате четерите стени.

    Коментиран от #6, #23

  • 4 Македонски

    14 5 Отговор

    До коментар #1 от "Дедо Анго":

    Така се казваше дядо ми родом от село Кукуш в Егейска македония лека му пръст бил е четник в четата на Тодор Александров!

    Коментиран от #7

  • 5 Македонски

    11 4 Отговор

    До коментар #1 от "Дедо Анго":

    Поправка пра-дядо ми!

    Коментиран от #16

  • 6 До факти

    12 19 Отговор

    До коментар #3 от "Факти":

    Путин и той е виновен слага ръчички на Сирия, която има много залежи на газ. Алчника му с алчник. Плюс Американци и Европейци. За какво мислиш, че не искат всички окупатори на Сирия да се оттеглят. Заради кой ще контролира ресурсите на Сирия естествено. Плюс местоположението, защото от там минават важни търговски пътища. Да не мислиш, че Русия или Америка ели пък Турция са от едни мили очи там.

    Коментиран от #29


  • 7 Хасан

    16 30 Отговор

    До коментар #4 от "Македонски":

    Прадядо ти е бил най обикновен рекетьор,хайдутин,крадец и кокошкар ...после са го направили " революционер"
  • 8 Герасим

    15 8 Отговор
    Защо по времето на турското робство, когато е имало гнет над българите масово са бягали в Украйна и Румъния. А днешните българчета не знаят, какво значи окупация война и подтисничество, защото не им е дошло до главите. Ами имало терористи, а бе кой пръв започна да напада и окупира а? Българските чети срещу окупаторите турци, те не са ли водили партизанска война срещу окупаторите османци. Аман от философи в тази държава.

    Коментиран от #9

  • 9 Хасан

    14 26 Отговор

    До коментар #8 от "Герасим":

    Абе путьо ...при османците българина беше търговец,чифликчия,производител на платове и кикими , учител, журналист и др . ..имаше си земи , конаци, дюкяни
  • 10 Напротив

    18 6 Отговор
    Има конкретно споразумение, за което ЕС плати млрд.евра, а лицемерната ма.гя не я спазва, което е типично за ц.ганския ген, да лъже, маже и краде

    Коментиран от #11, #17

  • 11 Хасан

    8 20 Отговор

    До коментар #10 от "Напротив":

    Твойта кожа православна паплач ...длъжен си да вземеш бежанци

    Коментиран от #12, #14, #19, #22, #24, #25, #34

  • 12 Абе

    17 6 Отговор

    До коментар #11 от "Хасан":

    борсук рязан затвори си миризливата зурла когато говорят българи.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор

  • 14 Ром ли ? Това е напитка !

    18 3 Отговор

    До коментар #11 от "Хасан":

    Хасане , още веднъж ще ти кажа - чети повече , образовай се , имаш тоя шанс , защото живееш в православна държава . Или се растал в мюсюлманска страна , където са с размити мозъци ...
    Та защо сме длъжни , на кого ? Не виждаш ли , че никой не иска от чалмите не иска тука ? Я циба , куче краставо !
  • 15 Random

    12 1 Отговор
    Германия и Франция както преди викаха да ги пуснем че били хора, така да се организират и да им осигурят транспорт до Париж и Берлин. Като ще са толерантни да са толерантни, не да се правят само, или са толерасти, или не са.
  • 16 Дедо Анго

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Македонски":

    Да, името е от тоя край
  • 17 Май ти е хубаво

    8 7 Отговор

    До коментар #10 от "Напротив":

    Прав си,макар,че мисля ,че си седнал някъде.Има спорузомение ,но ЕС не го спазва.Плати половината пари ,а Турция изхарчи 40 мил долара за бежанците.И пак Турция виновна нали.По добре не ставай от мястото където си седнал.Прости хора сте вие.Но какво да се прави като не искате да се изучите.

    Коментиран от #31

  • 18 Й Симов

    2 3 Отговор
    Дайте ги мигрантите, ще изкараме пари! Осигурен трансфер през границата със Сърбия
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор

  • 20 Геро

    8 4 Отговор
    В Сиря избиваха християните, и много по малко мюсюлмани? ? прочети преди да пишеш ? До 3

    Коментиран от #21

  • 21 до хасан

    4 1 Отговор

    До коментар #20 от "Геро":

    измииси хубаво д.....то. заштото ще те намеря и ще те обижда цяла нощ мазна мюсюлманска свин.о
  • 22 balgrain

    5 1 Отговор

    До коментар #11 от "Хасан":

    izrod, dolen cigano pomashki melez na sviniata deto te e izsrala vav vsichki dupki
  • 23 Дългият

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "Факти":

    Тогава да отидат с САЩ,защо идват в Европа.Искайки по хубав живот и отивайки на чуждо място,трябва да си по тих от водата и по нисък от тревата а не да изнасилваш и създаваш проблеми.Никой не ги е канил...да отиват в богатите арабски страни...еднаква религия и обичаи...защо Европа....
  • 24 Мюмюн

    5 2 Отговор

    До коментар #11 от "Хасан":

    Асане като те боднат тая вечер пак православните ще се удпокоиш
  • 25 Ще приемем

    7 1 Отговор

    До коментар #11 от "Хасан":

    Но не мюсюлмани и цигани.
  • 26 Мюмюн

    2 10 Отговор
    Ще дойде пак време турчина да напои белия си кон на Дунава. Само почакайте.

    Коментиран от #30


  • 27 Стефан

    7 1 Отговор
    Ага Ибрахим, заиграхте се с руската мечка и се зъбехте на ЕС и САЩ, сега ще видите колко ДЪЛГО трае тази меча прегръдка, да ни бяхте попитали, но май го извадихте голям, ама мек.
  • 28 глупци

    2 1 Отговор
    путкин за да притиска европа,а феса за да цуца парички
  • 29 Po-znaesht

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "До факти":

    Нищо не разбираш!!Ресурсите са си на Сирия,национално богатство!!А тя на кого ще ги дава и с кой ще търгува-си е нейна работа!!! КОЙ ТРЪГНА И НАВЛЕЗЕ,ЗА ДА ЗАГРАБИ ТЕЗИ БОГАТСТВА??АМЕРИКА,СЕГА-ТУРЦИЯ..И ИРАН ИСКА ПАРЧЕ ОТ БАНИЦАТА!!А СИРИЯ ИМА ПРАВО ПРИ ТЕЗИ АГРЕСИИ И БОМБАРДИРОВКИ..ОБСТРЕЛИ,АТАКИ..ДА ПОТЪРСИ ПОМОЩ,ЩОМ САМА НЕ МОЖЕ СА СЕ ЗАЩИТИ ОТ ВСИЧКИ ТЕЗИ ПРОТИВНИЦИ!Нещо друго да не ти е ясно,та мислиш,че и Русия иска да им заграби нефта и газа?Ако нямаше агресори,щяха ли да повикат руски военни???За да държат ху.я на Асад?Ясно е ,че нямаше да има смисър и причина;а те включваш и Русия към мераклиите за сирийския нефт!!България и Европа в момента КАКЪВ НЕФТ И ГАЗ ПОЛЗВАТ? Та сигурно Русия няма в момента;а?

    Коментиран от #33

  • 30 Po-znaesht

    3 1 Отговор

    До коментар #26 от "Мюмюн":

    Ще си утолиш жаждата;като се насмучеш от Моя!! КАКТО И ТУРЧОЛЯТА....
  • 31 Po-znaesht

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "Май ти е хубаво":

    Май и ти не си прав,а си седнал!!Май на МОЯ!!!За какви 40 млн говориш;изхарчени от Турция за мигрантите;а ЕС не давал нищо??Ти не знаеш май;че Европа даде 2 милиарда заради бежанците!!Това ти е минало през ушите ,че Турция цица мангизи от ЕС И ГИ ИЗНУДВА ЗА ОЩЕ!!!,ама не е отминало задника ти;та поседи на..и не ставай!!Е,може и да се повъртиш;да се понаместиш..ШАДРАВАН СИКИШ...
  • 32 бай Постоль Войвода

    1 0 Отговор
    ЩЕ МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО И НА СУЛТАН ЕРДОГАН! ВЕРВАЙТЕ МИ! АЛЛАХ В СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ГО ПРИБЕРЕ! ТОЗИ НОВ МЮСУЛМАНСКИ ХИТЛЕР – ЕРДОГАН МНОГО СЕ Е ОЦЕПАЛ И СКОРО АЛЛАХ ЩЕ СИ ГО ПРИБЕРЕ. А СЛЕД ТОВА ....
    СЛЕД ТОВА ЩЕ ГЛЕДАТЕ НОВИЯ СЕРИАЛ СЪС ЗАГЛАВИЕ "РАЗПАДАНЕТО НА ТУРЦИЯ". ПЪРВАТА СЕРИЯ СЕ КАЗВА "КЮРДИТЕ СЪЗДАДОХА СОБСТВЕНА ДЪРЖАВА В ДИАРБЕКИР".ПОСЛЕ ЩЕ ГЛЕДАТЕ И СЛЕДВАЩИТЕ ЕПИЗОДИ. ПЪРВИЯ ОТ ТЯХ СЕ КАЗВА "КАК ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ИЗГОНИ ТУРЧАГИТЕ ОТ БОСФОРА И ГИ НАТИКА ПО АНАДОЛСКИТЕ ЧУКАРИ". НО ТОВА НЕ Е КРАЯТ. ИМАЙТЕ ТЪРПЕНИЕ, ЩЕ ВИДИТЕ ВСИЧКО ТОВА В НАЙ-БЛИЗКА ВРЕМЕ!
  • 33 за превдата

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "Po-znaesht":

    Другарче,искам да ти дам малко информация относно Сирия .Явно си много надалеко от всичко това което е в тази страна .Сирия беше една великолепна страна,да повтарям великолепна.С един народ който също като нас българите се бори срещу диктатурата.Един диктатор ,,Аса' коакто го наричят им разказа играта.Относно руското присъствие запомниРуснажите винаги са били в Сирия повече от 60 години.Бази и оръжие както и войска.Аз съм го видял с очите си. Кой какво търси там и защо е тази война си направи извода.Жялкото е,че има в тази ситуация и такива които не заслузяват такъв живот.
  • 34 ахоихо

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Хасан":

    Путьо си ти,бе ибрик миризлив!Даже не е правилно да се казва "Османци",или "османско робство".Било е турско робство.А българите са били "рая",безправни хора,роби.Всичките данъци-джизие,девширме и мн.др,за какво са били?Еничерите,какви са били?Да ти изброявам ли още,бе чалма о*срана?Айде марш в Турция,пезевенг!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта