Last news in Fakti
13 Март, 2020 4597

Правят ли се на лекари политиците?


  • Румен Радев президент Политиците да не се правят на доктори, защото могат да дадат опасни указания. Нито докторите - на политици.
  • Бойко Борисов премиер Експертите ни казват, а ние изпълняваме. Изненадан съм от думите на президента Румен Радев, който откакто има коронавирус у нас, някъде беше изчезнал.

    561 гласа
    78%
    22%
    156 гласа

Коментари

  • 1 az#Оставка!

    112 23 Отговор
    Барба Ганьос, а ти защо се скри в Турция навръх 3-ти март мискинино???

    Коментиран от #2

  • 2 KOC

    25 61 Отговор

    До коментар #1 от "az#Оставка!":

    виж курнела къде са скри в апартамента на сина и в Манхатън

    Коментиран от #3

  • 3 Един там

    103 16 Отговор

    До коментар #2 от "KOC":

    Тя да не е премиер и да управлява бе герберско де-билче? Правиш ли разлика между двамата? А пожарникаря кога ще отиде на Шипка, кога ще поздрави българите за национален или църковен празник. Виж за байрамите винаги прави поздрав. Това нормално ли е според теб?
  • 4 соросоидни кърлежи

    65 9 Отговор
    ти като не си скрил, бълваш само две думи "без паника" или "има всичко" НО по болниците доктори и сестри казват -няма НИЩО..разбира се ти знаеш "истината" на теб докладват "специалисти" както стана със НСИ и Горанчу, цифрите хвърчат нагоре, а народа живее все по зле..

    Коментиран от #29

  • 5 бай Симо

    22 62 Отговор
    Къде е сега Фат-мака пак да се изтъпанчи от Шипка и да обясни как неговия "патриотизъм" е по-важен от здравето на гражданите?!
  • 6 Next

    64 13 Отговор
    Мдааа, освен че е българоубиец, кратуната е и родоотстъпник. Геноцида над българския народ и незачитането на 3март е крайно показателно.

  • 7 ЕХА

    47 11 Отговор
    сигурно ББ вече има вирус, така че най добре да стои в къщи с противогаз и да мълчи..поне 5 години и да напише книга " Егати държавата ,след като сме сложили за примиер"
  • 8 Бай

    49 14 Отговор
    тиквата е ГЛАШАТАЙ !!!
  • 9 3333333333333

    51 14 Отговор
    БОРИСОВ СМЪРДИШ БЕ ПОР
  • 10 възмутен

    48 11 Отговор
    А ти Тикво като се слуташ напред и особено назад освен да внасяш безумно напрежение нищо положително не правиш освен като безумец да крякаш с назидателния си тон и да разпореждаш на ген. Мутафчийски когато докладва за ситуацията да бъде облечен в скафандър. БЕЗУМИЕ, а в същото време мед. екип от белодробна болница нямат никакви защитни дрехи. В тази болница дори да няма пандемия, трябва да са защитени, там и в ежедневието постъпват болни от туберколоза, хепатит и др. заразни белодробни заболявания. БЕЗУМЕЦ!
  • 11 тръмп

    16 47 Отговор
    До всички червени чугунени глави ,не корона ,а чума да ви удари.

    Коментиран от #12, #17, #26

  • 12 Вуна

    35 8 Отговор

    До коментар #11 от "тръмп":

    ти си МНОООГО проЗ
  • 13 axouxo

    42 11 Отговор
    Премиер,който си слага маска на очите,вместо на устата-не може да бъде победен от неква си корона! :)))))Барба Ганьос,вамос,малака!Той по-добре да се покрие у Барселоната и да не се показва повече...Срам!Срам! Срам!
  • 14 Ани

    19 38 Отговор
    Еййй, много е нагъл този Радив беее!!! Само партийни поръчения от Позитано изпълнява и се мазне на Запад. Таки и никой никъде не го кани, пълен игнор са му дали от Целия ЕС и САЩ!

    Коментиран от #15

  • 15 Ели

    42 4 Отговор

    До коментар #14 от "Ани":

    Най нагъл обаче е банкянския шмекер дето иска да въведе военно положение заради Ковид19 защото правиелството не си свърши работата по осигуряване на болници и здравен персонал
  • 16 Тита

    31 5 Отговор
    Хайде тролчета гербарчета. Всички на амбразурата. Да се величае Първия. Виште си процентите. За какво ви се плаща?

    Коментиран от #28

  • 17 Баба Врачка

    10 1 Отговор

    До коментар #11 от "тръмп":

    От устата ти та в пазвата ти !
  • 18 чиче

    14 1 Отговор
    Окрадена страна никакьв вирус не може да победи
  • 19 KOLCEV

    2 6 Отговор
    I DVAMATA SA POMIARI
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор

  • 21 ТАКА

    12 3 Отговор
    БОРИСОВ Е ПАТОЛОГИЧЕН СЛУЧАЙ Е НА ПАРАНОИК! В МОМЕНТА СИ ПРАВИ ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ НА ГЪРБА НА НАРОДА - ДЮШАШ МУ ДОЙДЕ ВИРУСА, ЗАТОВА НА НЕГО НЕ МУ ТРЯБВАХА И СУБСИДИИ. С ТОВА ОТКЛОНЯВА И ВНИМАНИЕТО ЗА БАРСЕЛОНА. НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА И ЗЛОУПОТРЕБА С ВЛАСТ! ДЪРЖИ СЕ КАТО ГАМЕН - ОСОБЕНО С НЕУДОБНИ ЖУРНАЛИСТИ, МАНИПУЛИРА, ПРОКАРВА ДИКТАТУРА! ЗА НЕГО Е ФИКС ИДЕЯ ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ С ЦЕНАТА НА ВСИЧКО! ПРИ НЕГО НЯМА СКРУПУЛИ ИМА САМО ВЛАСТ ДО ДУПКА! БОЛЕН МОЗЪК Е!
  • 22 БАЙ ПОСТОЛЬ ВОЙВОДА

    8 6 Отговор
    АКО НЕ ВИ ХАРЕСВА БАТ БОЙКО, ИЗБЕРЕТЕ СИ КАКА КУРИ ЗА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ И ТОГАВА ПОЛОЖЕНИЕТО ЩЕ СТАНЕ ОЩЕ ПО-ЛОШО. ТОГАВА ЩЕ ЗАПОЧНЕТЕ ДА ПИЩИТЕ НА УМРЯЛО.
    КАКА КУРИ И БСП НЕ Е АЛТЕРНАТИВА НА БАТ БОЙКО.
    АЛТЕРНАТИВА МОЖЕ ДА БЪДЕ САМО НОВА И ЧИСТА ОРГАНИЗАЦИЯ ОТ УМНИ, ТАЛАНТЛИВИ И ЧЕСТНИ ХОРА.
    КОГАТО СЪЗДАДЕТЕ ТАКАВА ОРГАНИЗАЦИЯ, ТЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ АЛТЕРНАТИВА, НО НЕ И КОРУМПИРАНАТА КАКА КУРИ И СТОЛЕТНИЦАТА БСП.

    Коментиран от #30, #32

  • 23 Бачо

    7 3 Отговор
    Бойко за нищо не става
  • 24 БАЙ ПОСТОЛЬ ВОЙВОДА

    5 6 Отговор
    КОРУМПИРАНАТА КАКА КУРИ И КОРУМПИРАНАТА СТОЛЕТНИЦА – БСП СА ПО-ЛОШИ ОТ ГЕРБ.
    ТРЯБВАТ НОВИ ХОРА И НОВИ ОРГАНИЗАЦИИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД !!!!!
  • 25 ГЛАВАНАКА

    8 1 Отговор
    ДАНО ТОЯ ВИРУС ХВАНЕ ИЗМАМНИКА ВИНЕТУ, И НИ ОТЪРВЕ ЕДИН ПЪТ И ЗА ВИНАГИ ОТ ТОЯ КРАДЕЦ И ЛЪЖЕЦ
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор

  • 27 Николай

    4 5 Отговор
    Догодина има избори. Гласувайте за партията на Курнела и ще си спомните песента "Ний идем гладни калпазани със нож и вилица в ръка"
  • 28 Николай

    3 5 Отговор

    До коментар #16 от "Тита":

    "Вижте" научи правописа, че може да спрат да ти плащат.

    Коментиран от #34

  • 29 Николай

    5 4 Отговор

    До коментар #4 от "соросоидни кърлежи":

    Публикувано във факти.бг: Каталуния е под карантина
    Италия, Франция, Англия спря всички спортни прояви. УЕФА спира турнирите. През тази седмица правителството взе много правилни и адекватни решения. Само фатмака се изтъпани и каза не е сега времето да се шият маски и защитни облекла.

    Коментиран от #31

  • 30 Антон

    2 2 Отговор

    До коментар #22 от "БАЙ ПОСТОЛЬ ВОЙВОДА":

    Да пукнат Бойко Борисов, бивш комунист на БКП и БСП и Корнелия Нинова! Да пукне оня Лютви Местан, където е турски циганин н всички видове турски и цигански малцинства, и дано на Бойко Борисов да му гръмне болния мозък! Ти може да си роднина на Бойко Борисов, от къде да те знам? А сега ми харесай коментара?!
  • 31 Николай

    2 2 Отговор

    До коментар #29 от "Николай":

    И кога му е времето бе "товарищ" Радев когато няма нужда да залежават по складовете. То за тази цел има военновременен запас който се използва при нужда. И се организира производство според нуждите. Ты меня понимаешь?

  • 32 Николай

    1 3 Отговор

    До коментар #22 от "БАЙ ПОСТОЛЬ ВОЙВОДА":

    И Киро Добрев.
  • 33 Николай

    4 3 Отговор
    Вчера кака Корни каза по телевизията "Има спекула маски се продават по 15 лева. А водещата и отговори - ами аз си купих за 1,50. И оная млъкна.
  • 34 Антон

    3 3 Отговор

    До коментар #28 от "Николай":

    А то се знае, че е някоя кадъна, или от цигански произход! Тези от малцинствата са прекалено тъпи. Щом в днешни времена още ги слушам, ка говорят на смесени циганотурски или турскоциганси, и аз не ги знам? Ето такива гласуват за Бойко Борисов и от покойните хора крадат в ЦИК гласувания?! А, колко русокоси или изрусени жени около петдесетте полудява по Бойко Борисов! Ами бабите пенсионерки я виж снимките с Бойко и бабите ще го изпият с влажен поглед, а той се хили! Хайде в ИСПАНИЯ, Барселона, а то там няма далавери, като в БЪЛГАРИЯ, защото тук върви далаверата с кораби и влакови композиции с боклука у нас източени язовири,, избити здрави животни на хората по селата, които направо ги палят живи животните. Още информация искаш ли? Прясно мляко го изкупуват на 20 стотинки един литър. Знаеш ли, колко милиони животни са изгорени и избити, а колко домашни птици, които са изгорени в пещите? Аз съм гражданин, който съм роден в седмия град по големина в БЪЛГАРИЯ, и живях в София знам преди, как кипешеше от живот, а от преди 14 години години до днешни времена, какво се случва. Помислете си до две седмици преди края на март месец, какво още ще стане?! Аз знам, какво може да се случи! Гражданска ВОЙНА! Трябва да избием абсолютно всички политици барабар с президента! Новини на турски език по БНТ 1 трябва да изчезнат! Мислете, защото времето е в края вече! Ножа прорязва кокала до половината! Аз съм в военна готовност да се изправим срещу политехниката мафия!
  • 35 7777

    2 5 Отговор
    Радев е свиня говежда,ламтейки за власт.
  • 36 Цветан

    4 5 Отговор
    Отворете си очите,защото тоя мазник Радев не го интересува народа,а само власта.
  • 37 ЕСТИНА

    5 2 Отговор
    ОСРАХТЕ СЕ!

    ЗА ДА СИ ПРАВИ БОРИСОВ ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ ЗА ПРЕЗИДЕНТ И ДА ПРИКРИЕ БАРСЕЛОНСКАТА СИ АФЕРА, ВОДНАТА КРИЗА - ИЗГАВРИ СЕ С НАРОДА!
    НЕКА ДА ПОКАЖАТ СТАТИСТИЧЕСКИТЕ ДАНННИ ОТ НСИ ЗА МИНАЛИ ГОДИНИ ПРИ ГРИПНИТЕ ЕПИДЕМИИ КОЛКО СА ПОЧИНАЛИТЕ И ТОГАВА НАРОДА ДА РЕШИ, А НЕ КЛИКАТА ТУНЕЯДЦИ ДА НИ ЛИШАТ ОТ ПРАВА!
    ДНЕС ПО ГОЛЕМИТЕ ВЕРИГИ МАГАЗИНИ ОПАШКИТЕ БЯХА ПО 1000 ЧОВЕКА И ТО ПО НЯКОЛКО ОПАШКИ - ЧОВЕК ДО ЧОВЕКА, ТОВА ЛИ Е ПРЕДПАЗНАТА МЯРКА СРЕЩУ ЗАРАЗАТА? НЕ, НЕЕ , А НАПРОТИВ ИЗПРАЩАТ НИ НА ЯВНА СМЪРТ ЗАЩОТО СМЕ СЕ СТРУПАЛИ ХИЛЯДИ НА 1 МЕСТО! ТОВА Е ЧИСТА ГАВРА, ГЕНОЦИД! В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 2 -3 СЕДМИЦИ, ПО ВСИЧКИ МЕДИИ БОРИСОВ ВСЯВАШЕ СТРАХ, ПАНИКА У ХОРАТА, ДОВЕДЕ НАРОДА ДО МАСОВА ПСИХОЗА!
    НО ПЪК ДРУГО ВИДЯХМЕ, ЧЕ СА ИЗТОЧЕНИ МАТЕРИАЛИТЕ ЗА ЗАЩИТА НА НАСЕЛЕНИЕТО ПРИ АВАРИИ, БЕДСТВИЯ, ЕКСТРЕМНИ И ДР. СЛУЧАИ ОТ БЧК И ДРВВЗ -ОКРАДЕНИ СА! СТИГНА СЕ ДО ТАМ, ЧЕ БОРИСОВ ХОДИ ДА СЕ МОЛИ НА ЕРДОГАН И ПУТИН ЗА МАСКИ, ЕСПИРАТОРИ И ДР., А МЕДИКАМЕНТИТЕ ИЗЧЕЗНАХА ОТ АПТЕКИТЕ.
    ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО Е ДА ОТНЕМЕШ ПРАВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ, ПРЕСТЪПНИЦИ!
    НАРОДА НИКОГА НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ, ЧЕ СЕ ИЗГАВРИХТЕ С НЕГО!
  • 38 митница Олтоманци

    3 4 Отговор
    Не е лесно да си идио* ...Този говори на 3 март , че всичко било политическа дезинформация от страна на ББ. И никой не трябва да се подава на провокаций ... Сега говори точно обратното ...Е , радев , радев ....кой те натресе в политиката ???

    Коментиран от #39

  • 39 Николай

    0 4 Отговор

    До коментар #38 от "митница Олтоманци":

    Ген. Решетников

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта