Last news in Fakti
24 Март, 2020 10977

Кой си прави сметките без кръчмар?


  • Атанас Караиванов генерален секретар на Професионалната футболна лига Всяко забавяне на подновяване на футболния сезон след 1 май т.г. ще провали възможността за доиграване на шампионата в пълен формат. Изработихме три варианта. Всичко се променя буквално всеки ден. На този етап се предлагат за бързо обсъждане. Единственият вариант да се доиграе първенството в целия му формат, плейофите, полуфиналите, баражите за влизане и изпадане, да започне на 1 май и да завърши на 27 юни. Това е крайната дата, която УЕФА дава. Напълно наясно сме с това, че поне две седмици преди това играчите трябва да водят сериозна тренировка. Те в момента не могат и да тренират.
  • ген.-майор Венцислав Мутафчийски председател на Националния оперативен щаб Това са сметки без кръчмар. Ние не знаем кога ще бъде вихърът на епидемията. Предполагаме, че най-високия пик ще стигнем след две-три седмици. Това съвпада с тези неща, които те си ги решават. Не знам откъде ги измислят тези работи. Това е пълна щуротия. Това не е синхронизирано с щаба, нито пък сме го изговаряли с министър Кралев. Ние с него имаме прекрасна комуникация и си мисля, че и с него не е изкоментирано даже. Аз разбрах доводите – щели да банкрутират няколко отбора и т.н., но всяко изключение от това, което е обявено като общи мерки може да навреди много.

    75 гласа
    8%
    92%
    837 гласа

Коментари

  • 1 Олимпиец

    208 2 Отговор
    Тия пък, хората отмениха олимпиадата те за селското футболно първенство мислят, което и без това никой не гледа ! Мислете с тия картуни !

    Коментиран от #31

  • 2 ХА ХА

    113 1 Отговор
    АМММ КАК НЯМА ДА ФАЛИРАТ,НАЛИ ЩЕ СПРАТ УГОВОРЕНИТЕ МАЧОВВ И ЧЕРНОТО ТОТО,КОЕТО Е ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ ПРЕД ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА.!

    Коментиран от #32

  • 3 Илиян

    117 3 Отговор
    Да фалират и без това качеството на бг. футбол е на дъното.......Ще ни спестят мъката да ги гледаме..............ИНВАЛИДИ!!!!

    Коментиран от #13

  • 4 Гост 2

    78 4 Отговор
    Нека фалират , няма по важно от живота и здравето на хората !
  • 5 бай Шиле

    78 3 Отговор
    На този алчен дебелак,акъла му е все в парите.Държавата ще фалира,ама той за футбола се сетил.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор


  • 7 viki

    11 19 Отговор
    А какво пречи да стартират от първи май без публика??? Така или иначе такаще бъде стартирането навсякъде в Европа - всички ще рестартират мачочовете около 1-3-5 май без публика до 1 юни минимум.....това най-разумното...старт от 1-3 МАЙ без публика до 1 юни!

    Коментиран от #10

  • 8 Много жа са рАдвам

    23 3 Отговор
    Да фалират яко и да мрът от глад
  • 9 А футболистите да не

    21 3 Отговор
    са роботи. Един да е носител и всички са пд карантина. Никакво стартиране, а и публика в този ад и да искат няма никой да отиде. 2442
  • 10 Тунте

    30 2 Отговор

    До коментар #7 от "viki":

    Начи 4-5 хиляди ритнитопковци, от които половината чужденци, да се плюят по стадионите през ден по 90 минути, а кварталните магазинчета да пускат по 1 човек? Ква е гаранцията че са здрави? Секи сьс семейсво, деца.... Колко са контактни с тях? Треньори, лекари, администрация? Ами "масажистките"? Или зора е да се плаща Диема, че сега и там приходите са намалели?
  • 11 Учуден

    4 8 Отговор
    "Това съвпада с тези неща, които те си ги решават. Не знам откъде ги измислят тези работи. Това е пълна щуротия. Това не е синхронизирано с щаба, нито пък сме го изговаряли с министър Кралев. Ние с него имаме прекрасна комуникация и си мисля, че и с него не е изкоментирано даже." Не знам дали генералът е цитиран точно, но това е адски неграмотен изказ, все едно някой от улицата го е казал... Освен това глагол
    "изкоментирам" в нашия език не съществува!
  • 12 Бате СЕР ГЕЙ

    20 1 Отговор
    Тоя плужек от БФС усеща ли се какви идиотщини плямпа, на кои му пука за спорт който нямаме в БГ. по добре да помисли с какво ще се нагрухти на обяд ,че е заприличал на гъз в муцуната ,и да не си показва муцуната че отвращава хората.
  • 13 666

    20 1 Отговор

    До коментар #3 от "Илиян":

    Прав си, ама ша фалират и много производители на гелове,помади,бронзанти,одеколони и др. , а забравих и много татуисти и салони за красота!
  • 14 Крадец

    0 22 Отговор
    Този т.н. генерал е пълен ташак!
  • 15 агент08

    14 1 Отговор
    Гоуем праз - футболното първенство! Ще намали лапачката.
  • 16 БФС

    21 2 Отговор
    Този плондер незнам за какви глупости говори,Искам да пробяга 100 метра само...И тогава да говори за спорт.Смешно тумбаци по 100 кг да ни учат на спорт..и дават идеи !!
  • 17 Боли ма за топсерсемите

    5 1 Отговор
    Да си лягат у тях и да не излизат до живот
  • 18 EDIN VAPROS

    1 4 Отговор
    PO DOBRE
    IZVESTNA PIQNICA
    OTKOLKOTO
    ANONIMEN ALKOXOLIK

    KOI GO E KAZAL TOVA VERYU
  • 19 SABET

    1 4 Отговор
    MNOGO VI MOLQ KATO STAVA VAPROS ZA KRA4MI PITAITE

    VOEVODATA DJAMBAZKI TOI ZNAE NAI DOBRE
  • 20 Боко Тъпото

    2 5 Отговор
    Пикът може и да е след 3-4 месеца,нз още как ще прецакаме държавата по-добре,мислим в момента с ген.Годжи и ще видим,абе някъде преди Коледа ще напуснете домовете си!!!
  • 21 Край

    15 1 Отговор
    Готов съм да изтрая още една карантина обаче с мъката наречена български професионален футбол да се свърши.
    Ото това нещо се хранят към 200 -300 тариката и мъкнат след себе си няколко хиляди панелни лумпени, които се изживяват на фенове на нещо което всъщност е нищо. Фенове са на това да се събират и напият и бият със себеподобни маргинали.
    Върнете футбола на ИГРАТА с българските момчета от квартала и на аматьорски начала - колкото побеждават - толкова. Винаги ще се радваме и подкрепяме.
  • 22 Някой

    13 1 Отговор
    Някои хора още не са разбрали, че при извънредно положение се сменят приоритетите на професиите.
    Хлебари, шофьори и фелдшери са 1000 пъти по-ценни сега, от световно известните футболисти, музиканти или артисти...Последните работят в сферата на "услугите", с техния труд доставят удоволствие на милиони , но сега милионите нямат нужда от това.В нормални условия те са твърде добре платени, така че могат да изкарат една петилетка без заплата...
    Не виждам голям проблем сега да затворят театри, кина или футболно първенство.ЗАСЕГА! Иначе моите уважения към всички професии!
  • 23 Мутафа

    5 2 Отговор
    Атанасчо, много си се освинил бре! Спря ти хранилката и започна да грухтиш. Ха Ха Ха !
  • 24 Мара

    0 11 Отговор
    Така е ! Генералът освен за кръчмар,за друго не става .
  • 25 дявола

    7 1 Отговор
    Тук има простотия говорим за човешки животи те си мислят за футбол.До сега спаха сега се сетиха за тъпия футбол сега им се дотренира сега им се доиграда тренират онлайн там може да са по-добри

  • 26 чиче

    0 0 Отговор
    Генерала ще му напьлни стадионите с безработни които да гледат уредени мачове
  • 27 бойко

    0 0 Отговор
    Тия са ритнитопковци като мен
  • 28 БАЙ ОНЗИ

    3 0 Отговор
    А ДАНО ФАЛИРАТ ПО СКОРО. БОЛЕН МОЗЪК ДОРИ И МЕДИЦИНАТА НЕ МОЖЕ ДА МУ ПОМОГНЕ
  • 29 Петко

    3 0 Отговор
    Няма да коментирам на какво прилича Караиванов, но явно и мозъка му не е силната му страна , в тази смешка бг футбола се наляха маса пари последните години ,а резултат никакъв. Ако тези пари бяха отишли в медицината нямаше сега да гледаме болни под карантина от порутени болнични стаи и нямаше мед сестрите да са за подигравка , така че шопар бегай се скрий някъде с умрялото си първенство!!!
  • 30 Лъвски

    3 0 Отговор
    Откакто почина ЦСКА-то интригата изчезна в първенството - Закривай панаира. Сега все едно сме на фригидна Литекска ковра която като я помпиш въобще не помръдва. Тези млади футболистчета трябва да се преориентират и да се замислят за друга професия /колко ниви пустеят да ходят да копат с мотиката/ - първенството е капут - както биха казали немците.
  • 31 Николай

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Олимпиец":

    Хората отмениха всички спортни събития за неопределено време, а Наско се жалва. Ами оплачи се на арменския поп.
  • 32 Николай

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "ХА ХА":

    То и реферите горките остават на сухо
  • 33 Д р Дре

    2 0 Отговор
    Не е лошо следващият вирус , който ще удари Света да порази уядените и шопарите , за да остане храна и за останалото население на Земята ...

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта