Last news in Fakti
17 Април, 2020 4352

Бави ли се Европа с новия план "Маршал"?


  • Урсула фон дер Лайен председател на Европейската комисия Бюджет на ЕС за 2021-2027 г. трябва да изиграе ролята на втори план „Маршал“, за да се възстанови икономиката от здравната криза и последиците от нея. Искаме да оформим МФР като решаваща част от нашия план за възстановяване. Според мен европейският бюджет трябва да поеме неговата ролята. Той трябва да допринесе за икономическото възстановяването на Европейския съюз и да обедини европейците.
  • Ги Верхофстат евродепутат от либералната партия "Обнови Европа" Вече няколко седмици обсъждаме този европейски план "Маршал". Но Европейската комисия какво чака? Защо не излизате с този план в размер на трилион за европейско възстановяване. ЕС не може да разчита на Европейския съвет, който играе пинг-понг с членовете на Еврогрупата. Моето послание към Европейската комисия: това трябва да престане, вие имате право на инициатива.

    41 гласа
    14%
    86%
    245 гласа

Коментари

  • 1 Спасението на даващите се е

    18 3 Отговор
    Европейският бюджет и неговото разпределение трябва да спаси Европа. Пари взети от друго място само ще ни направят роби. Права е Урсула и четете внимателно какво казва.
  • 2 ФЕН

    24 1 Отговор
    Според мен либералите ще се пънат за плана Маршал със зъби и нокти ...Слет тази криза отиват в забвение.Либералния модел е пълен с бъгове.Погазва основните права на хората и икономика и т.нл
  • 3 Бесен

    10 4 Отговор
    за порден път няма как да гласувам - и двете позиции са малоумни, и двамата опонента въобще не би трябвало да дръзват да говорят!
  • 4 само главни букви

    11 5 Отговор
    тоя евросъюз е направен да обслужва интересите на богатите,нас с гайдите кучета ни яли.

    Коментиран от #6

  • 5 идиотчо

    7 0 Отговор
    Такъв план трябва да заработи при отминаваща вече криза, за което още е рано да се говори. Отпуснатите средства трябва да влезат в готова за работа икономика, но тя още не е. Така парите ще потъват в мистериозни места.
  • 6 По обратен път няма да вървим

    1 5 Отговор

    До коментар #4 от "само главни букви":

    Пак комундета искат да ни пречупят и да ни отклонят от пътя на Европа. СССР ни изолира като Куба доста десетилетия.
  • 7 Срам ме е от управниците ни

    2 0 Отговор
    България е колония !
    Правят каквото им наредят на нашите крадци !
  • 8 Така мисля

    2 0 Отговор
    ЕС !? Всеки дърпа чергата ! Нашите гледат как да краднат !

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта