Last news in Fakti
21 Април, 2020 8712

Предстои ли най-лошото?


  • доц. д-р Ангел Кунчев национален здравен инспектор Който има резервация за море през юли и август, да не бърза да я отменя. Ако гледаме примера на Китай, в един обозрим период от 2-3 месеца можем да очакваме да минем през пика и да започне постепенно нормализиране.
  • Тедрос Гебрейесус директор на Световната здравна организация Повярвайте ни. Най-лошото тепърва ни предстои. Нека предотвратим тази трагедия. Това е вирус, който много хора все още не разбират. Вирусът е общ враг на човечеството. Умиращите са индивиди, а не числа или цифри

    407 гласа
    69%
    31%
    180 гласа

Коментари

  • 1 Истината

    107 14 Отговор
    Трагедията с този вирус се използва умело, от ретроградните сили по света за финансови далавери и мачкане на обикновения човек !

    Коментиран от #5

  • 2 Лошо лошо лошо

    28 62 Отговор
    Вируса беше пуснат от комунистически Китай !
    Целите на това депърва ще се изясняват !
    Последствията депърва ще търпим !
  • 3 Шоуто на Щаба

    39 16 Отговор
    Аве чакайте някой герберасус да ви каже нщо положително!
  • 4 Хаха

    49 13 Отговор
    Две марионетки в дискусия. Полза няма.
  • 5 Така мисля

    51 12 Отговор

    До коментар #1 от "Истината":

    На диктаторите , като нашичкия им идва добре ! Ох , колко пара ще дойде за крадене ! Полето за далавери е голямо !
  • 6 Кински

    30 7 Отговор
    Квото и да говорят ,става дума за пари.бедните по бедни богатите още по богати.това си е просто икономическа война и става въпрос на оцеляване.китай дръпна пред янките рашаните и после нека да ги гонят

  • 7 Да да да

    33 9 Отговор
    Вируса се налага на хората умишлено !!!
    Богатите ще станат по богати !!!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор

  • 9 Димитър

    33 27 Отговор
    Аман от разбирачи. В този сайт колко от вас са вирусолози или микробиолози, че давате такива обстойни анализи, кое кой го е измислил, при положение, че повечето още са на етап завършване на средно образование? То това е типичния българин от всичко разира и за всичко е компетентен То бива бива кибици чули недочули от някои по голям кибик от тях нещо айде световна конспирация станало. Ами заповядайте подпишете една декларация, че на собствена глава го правите и се заразете доброволна в инфекциозно отделение на някоя болница с коронавирус и после като оздравеете коментирайте майтап ли е или не. Но да си седиш и да пишеш простотии по форумите е по лесно и по безопасно нали, да яхнеш народното недоволство от икономическите проблеми и липсата на пари (на което съм подложен и аз включително както почти всички) си е по лесния вариант. Кое ви е решението ? Никой не е казал да се филмираме или да тънем в страх - иска се единствено да се спазва елементарна дисциплина за да може това чудо да премине, ама не българина трябва да се покаже, че е над правилата - масово пътува по празниците, масово нарушава правилата, зашото е ербап и после защо траело всичко толкова дълго- еми ще трае и не до лятото ами до зимата няма да се оправил защото сме си такива

    Коментиран от #13

  • 10 Ядеитн

    12 20 Отговор
    Свикна народо на слободия и туй то. Едно време немаше ни курорт, ни море, ни гявол. Кат огладнее, ама убаво кат огладнее народо - ще не ще - ша са върне по селата си да си работи земите. Колко да не умре отглади се ша изкара.
  • 11 4377

    23 5 Отговор
    Единят новоизлюпен "Доцент" по нещо неизвестно. Доцент е академична титла на преподавател във ВУЗ. Новоизлюпения "Доцент" работи в МЗ от 2003 г. и никога не е преподавал никъде. Вероятно преподава на началника си. Другият е директор на световна организация и като такъв твърдеше преди 3 месеци, че пандемия няма. Сега, когато САЩ спряха парите ще му търсят отговорност и той бърза да обърне лопатата. Да умиращите са индивиди, но тези които са починали ОТ или С вируса са напуснали този свят. Всеки ден умират хора, така е било , така и ще бъде.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор

  • 13 Стани да си легнеш

    18 13 Отговор

    До коментар #9 от "Димитър":

    Браво Митак, много точен коментар ,българина разбира от всичко и ще се удави на край Дунава от дебелоглавщина.Добре започнахме да се справяхме с пандемията на фона на случващото се в света, и на края така ще се насерем, както само ние българите можем.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор

  • 15 Срам ме е от управниците ни

    18 7 Отговор
    Не вярвам на властниците ! Лъжат ни постоянно!
  • 16 киро

    17 10 Отговор
    Измамата COVID-19 - еднна измислица и преекспонирана действутелност създадена от средсвата за масова ДЕЗИНФОРМАЦИЯ на СЗО (в която участват сем. РОКФЕЛЕРОВИ , Бил Гейтс и др. жадни за пари малиардери ) !!!

    Коментиран от #17

  • 17 стоян

    6 5 Отговор

    До коментар #16 от "киро":

    До 16 ком =Киро, ти много умен бе
  • 18 Пан

    4 0 Отговор
    Пандемията не е причина, не е първопричина! Тя е естествен, краен резултат от всички обстоятелства. Под слънцео хората биологически са два вида - лошите и добрите. Добрите ако не успеят да се преборят със пандемията поне няма да навредят на другите. Лошите няма как да не се възползуват да вършат зло, защото злото не е въпрос на сила, а продукт на слабост. Според "Аюрведа" - народната медицина на индийците всички здравословни проблеми са въпрос на невежество. Невежеството е резултат на лъжите, чрез които злото и лошите си осигуряват "райското" си съществувание.
  • 19 Алфа Ромео

    2 0 Отговор
    Засега вероятно ще отмине но това не е края, може би ще има втора и дори трета вълна. Но това затваряне на всичко е безумие, не може да продължава вечно, да се пазят рисковите групи, но животът трябва да тръгне иначе сме загубени и няма да е от вируса.
  • 20 киро

    2 0 Отговор
    Измамата COVID-19 - ЕДНА МАНИПУЛАЦИЯ от СЗО и жадните за пари нейни членове ! Днес съобщиха , че очакваните жертви на ГЛАДА за тази година са 250млн. души !!!!
    Как Ви се струва това число - това е 1450 ПЪТИ повече от жертвите на COVID-19 (като имаме впредвид , че в Италия и Дания записват на сметката на болестта всеки починал в СТАРЧЕСКИ Дом без да бъде изследван , т. е. цифрите са силно маниполирани )
    СЪБУЖДАЙТЕ СЕ .......................... !!!!!!!!!!!!!
  • 21 соросоидни кърлежи

    2 0 Отговор
    Тръмп отряза парите на СЗО, 450млн.долара..Сега ще реват за субсидии...ПАРАЗИТИ..

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта