20 Септември, 2020 9893

Кой трябва да млъкне


  • Доц. д-р Атанас Мангъров Началник на детското отделение в Инфекциозна болница Случи се нещо с Главния държавен здравен инспектор Ангел Кунчев през последните месеци и действа неадекватно. Затварянето на страната, маските в училищата - това е липса на мисъл… Те ме потърсиха и ми казаха да си затварям устата. Д-р Кунчев ми каза да си затварям устата. През нощта карам колата, връщам се от преглед. Звъни ми телефонът, обажда ми се д-р Кунчев. С него винаги сме били приятели. Казва ми –„Много говориш, аз съм единственият, който се противопоставя на лошото отношение към теб. Трябва да млъкнеш. И аз казах „Добре“, но не млъкнах.
  • Доц. д-р Ангел Кунчев Главен държавен здравен инспектор Омръзна ми да обсъждам изявления на хора, които в живота си не са виждали болен от коронавирус. Аз няма как да оказвам натиск над него, а и не искам. Работим от много години заедно. Препоръчах му да не обърква хората. Нека да мисли каквото иска, но когато всички страни вземат мерки, СЗО препоръчва, когато европейски и американски центрове доказват с факти и цифри колко помагат маските, да излезеш и да кажеш „Това е глупост, не го правете“, е объркване на хората и пречи на мерките на държавата да се бори с инфекцията. Не искам да плаша хората, но коронавирусът е реалност и колкото повече хора се спасят – толкова по-добре.

    1222 гласа
    79%
    21%
    321 гласа

Коментари

  • 1 Dimata

    115 3 Отговор
    Малко е подвеждащ въпроса,кой трябва да млъкне.Повечето са на мнението на г-н. Мнгъров,а като дадем палец за него означава да млъкне.А сега де.

    Коментиран от #4, #78

  • 2 Мирко

    124 18 Отговор
    Мад 70 дни стотици, хиляди и десетки хиляди на едно място. Отровното три трябваше да са в интензивното, а на Дондуков да има 20 хладилни камиона. Хайде стига насаждахте истерия! Кунчев се изтърва преди месец, че било имфекция а не вирус. Сверявайте си лъжите префи ефир де!

    Коментиран от #9

  • 3 CFC

    53 118 Отговор
    Мангъра нали си заложи дипломата и каза, че юли месец вирусът ще изчезне....нали каза, че това е просто грипоподобен вирус и няма нищо страшно, само дето 34 годишен борец си отиде от това, както и други без придружаващи заболявания...Аз не доумявам защо толкова много хора го подкрепят когато той видимо бърка...

    Коментиран от #11, #15, #17, #22, #29

  • 4 Не съм на мнението на Мангъров,

    21 14 Отговор

    До коментар #1 от "Dimata":

    но ДА, прав сте, въпросът е подвеждащ, т.е. и резултатите съответно могат да бъдат поставени под съмнение ;)

    Коментиран от #5

  • 5 P.S. Не съм на мнението на Мангъров

    12 6 Отговор

    До коментар #4 от "Не съм на мнението на Мангъров,":

    Корекция: "Резултатите могат да бъдат поставени под съмнение" не е точно казано. По-скоро: РЕЗУЛТАТИТЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ИНТЕРПРЕТИРАНИ ЕДНОЗНАЧНО.
  • 6 Санитар

    106 11 Отговор
    Подкрепям Мангъров.Когато има епидемии трябва да говорят доктори а не политици и техните слуги

    Коментиран от #7


  • 7 Доктори на мед. науки

    12 30 Отговор

    До коментар #6 от "Санитар":

    или каквито и да е доктори? ;) Но да, Мутафчийски май има докторска титла (в мед. науки). Кунчев също, при това е епидемиолог.
  • 8 Филип Боев

    87 5 Отговор
    Трябва да млъкнат, тези които затвориха парковете и градините през пролетта.
  • 9 6665

    10 49 Отговор

    До коментар #2 от "Мирко":

    Ами то има много заразени от тях, но при по-голямата част няма симптоми, но пък носят заразата и я предават на други...откъде мислиш, че са го прихванали децата в училище, заради които карантинират класовете...Това, че се отчита определена бройка заразени не означава, че това е реалната бройка, тя е в много пъти повече...и дано смъртността не се качи рязко...
  • 10 Цветослав

    60 12 Отговор
    Някой познава ли болен от вируса? Яко ще се мре от простотия!

    Коментиран от #79

  • 11 Един

    61 11 Отговор

    До коментар #3 от "CFC":

    А ти защо си мислиш, че вируса не е изчезнал през юли? Не виждаме никакви болни, освен някакви карантинирани хора без симптоми. А 34-годишния борец умря, щот е наркоман, На Гришо нищо му няма, нали!

    Коментиран от #12, #16, #34, #71

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор

  • 13 O ne

    42 10 Отговор
    Тоя Кунчев, ако му отнемат ролята отива в забвение, затова драпа да си я запази. По добре борче на сцената отколкото да те няма. Хареса им ТЕЛЕВИЗОРО
  • 14 Хитрото

    57 13 Отговор
    Мангъра е велик.
  • 15 Истината е

    54 8 Отговор

    До коментар #3 от "CFC":

    Тази, че 34 годишния борец беше бесен наркоман, и обикновена хрема щеше да го убие с разрушената му имунна система от бело и стероиди при това венозно, но това се премълчава, дори и баща му големия шампион в свободната борба Симеон Щерев премълча този факт, но все пак е баща, няма как да каже, да сина ми друсаше яко и денонощно, така че дайте да го караме по полека с този може би конспиративни измислен вирус за редукция на световното население, защото аз още не съм чел публично публикуван експертен доклад на патолог за пораженията от това нещо, а вие чели ли сте?

    Коментиран от #23, #26, #28, #32

  • 16 Ти радиацията виждаш ли я?

    13 29 Отговор

    До коментар #11 от "Един":

    Или въздуха, който дишаш? Или щом не ги виждаш, значи ги няма?!

    Коментиран от #25, #36

  • 17 Бенковски

    53 6 Отговор

    До коментар #3 от "CFC":

    Простотията, приятелю,е безкрайна като вселената. Осави тоз борец - много други борци си отидоха застреляни без грип. Виж, че няма нито един умрял депутат или министър, а някой от тях бяха диагностицирани! Много бг футболисти също бяха набедени, но са живи и здрави. Това е пропаганда и манипулация. Ако СЗО мосли за хората - щяха да се справят с рака..........
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор

  • 19 FraDya

    57 10 Отговор
    Мангъров е мъжкар, повече от всички НОЩ-ници накуп.
    Огромен брой медици са на негова страна, но са малко тези , които го правят публично!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор

  • 21 Д-р анголник

    40 3 Отговор
    За разлика от Мангъров, Кунчо се води някакъв национален здравен инспектор и би трябвало да носи административна и наказателна отговорност за изявленията си, според закона, който депутатите приеха преди въвеждане на извънземното положение.
  • 22 Птичи вирОсолоК

    7 4 Отговор

    До коментар #3 от "CFC":

    Мангъров говори за вирус а не за това което казват по телевизията. Днес доста хора които не са сигурни кое е вярно и кое не, за да са на прав път обикновено постъпват така: когато по телевизора кажат нещо те приемат обратното, което се оказва, че е истината.
  • 23 Не знам дали има публично

    3 4 Отговор

    До коментар #15 от "Истината е":

    публикуван доклад, но аутопсии са правени и има обобщени резултати. Във всеки случай има доклад от съдебния медик Клаус Пюшел (Германия), Аутопсии са правени от патолога Зигурд Лака (Грац, Австрия), както и от завеждащия патологията на Университетската клиника в Базел (Швейцария) проф. Александър Цанков. Има и други, ако се поразровиш, ще намериш.
  • 24 Корекция: "Зигурд Лака"

    1 1 Отговор
    да се чете като "Зигурд Лакс" (Sigurd Lax)
  • 25 Селски доктор

    19 0 Отговор

    До коментар #16 от "Ти радиацията виждаш ли я?":

    Д-р Гьобелс казва, че хората поначало не обичат да анализират и вярват на това, което им каже официалната пропаганда. По този случай казва, че за него не е никак трудно за кратко време да убеди повечето хора, че адът е много по-добър от рая.
  • 26 Дамм...

    2 3 Отговор

    До коментар #15 от "Истината е":

    Има със сигурност поне един публикуван доклад още от 20 април 2020 в The Lancet. Потърси "Endothelial cell infection and endotheliitis in COVID-19".
  • 27 абг

    12 0 Отговор
    Този горе в дясно е, не могат да се нарекат така но, един от хората внесли ваксината за рака на маточната шийка, след смъртните случаи в Англия заради които я махнаха от имунизационния си календар, а там я произвеждат. Същата тази ваксина, която причинява 100 процентова стерилност.Другите са бай шиле, още една стара и оня простия дето го осъдиха наскоро 4 години ефективно, ще дойде време и другите, ще ги осъдят, ама на повече и наистина, ще лежат.
  • 28 До 3 май 2020

    3 5 Отговор

    До коментар #15 от "Истината е":

    гореспоменатият проф. Александър Цанков е направил 21 аутопсии на починали с/от COVID.
  • 29 калинка

    7 17 Отговор

    До коментар #3 от "CFC":

    Хората се стпахуват от неизвестното и предпочитат да го отрекат. Заравяне главата в пясъка. Трудно ми е да повярвам, че 30-те милиона болни в света са измамници и лъжци, начело с лекарите им.

    Коментиран от #30

  • 30 Абсолютно!

    6 2 Отговор

    До коментар #29 от "калинка":

    Но, споменете ли ГМО, никой не го поставя под съмнение. Макар, че пак не е видимо с просто око.
  • 31 Цхцхцхцй

    23 3 Отговор
    И двамата могат да говорят, но кунчев от затвора.
  • 32 Интервю с проф. Ал. Цанков

    3 3 Отговор

    До коментар #15 от "Истината е":

    Тези от Вас, които по една или друга причина не могат да четат чуждоезикови статии/доклади, биха могли да прочетат/чуят интервюто с проф. Цанков на български. Потърсете: Наш лекар разкрива тайни на коронавирус в Швейцария – чуйте проф. Александър Цанков. Не публикувам линка, защото такива коментари се трият.
  • 33 Лекар

    6 28 Отговор
    МАНГЪРОВ, болшевишкият ИЗРОД, трябва да бъде хоспитализиран в комбинирано спешно отделение за ковид и руска шизофрения!
  • 34 1235

    6 5 Отговор

    До коментар #11 от "Един":

    Аз познавам болен от Ковид, млад човек няма 40 години. Здрав, без придружаващи заболявания.Заразил се в компания. Три дни беше с температура, след това започна трудно да диша и го взеха в Инфекциозна болница. Вече е добре.

    Коментиран от #35

  • 35 Един

    21 3 Отговор

    До коментар #34 от "1235":

    А защо това да не е било обикновен грип? С ПСР тест ли го установиха? От тия дето имат 60% точност, горе долу като да играеш на ези-тура :)

    Коментиран от #37

  • 36 Един

    11 3 Отговор

    До коментар #16 от "Ти радиацията виждаш ли я?":

    То и мозъка ти не се вижда, ама предполагаш че е в главата ти :)
  • 37 Ставате смешни вече

    6 20 Отговор

    До коментар #35 от "Един":

    с тези въпроси. Ситуацията е следната: заел сте една позиция, която по някаква причина отговаря на желанията и вижданията Ви, и дори да би било възможно да Ви сервират вируса на чиния пред Вас, така че да го видите и пипнете, няма да ИСКАТЕ да повярвате. И на аутопсия на починал с/от COVID да присъствате, ще спорите с патолога, дали съсиреците в белите дробове и другите, типични за COVID, увреждания на органите не са вследствие на грип, настинка и прочие.

    Коментиран от #47, #50

  • 38 Д р Дре

    4 19 Отговор
    ЕСТЕСТВЕНО НЕДОРАЗУМЕНИЕТО ... МАНГАСАРОВ ...
  • 39 Интересното е, че...

    0 6 Отговор
    се поставят минуси не само на коментарите, в които се изразява лично мнение, но и на тези, в които е дадено черно на бяло името на доклад, източник, дата на публикуване. Разбирате ли за какво говоря?
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор

  • 42 ИМА още ЛЕКАРИ

    5 0 Отговор
    Не бизнес оратори ...
  • 43 Балканджи Йово

    3 16 Отговор
    Дори и хипотетично да приемем, че Кунчев е грешен, нима страни като Франция, Италия, Австрия, Германия са грени? Охлабиха мерките- увеличи им се смъртността. И пак- нови, по- свирепи ограничения! Статистиката показва, че сме втори в Европа по смъртност!

    Коментиран от #44

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор

  • 45 АНЕСТИ

    15 0 Отговор
    Ей кото ви чета коментарите всички сте се зомбирали от измислени новини. До оня дето не става смешен що не вземеш да сметнеш колко теста се правят на денонощие и колко от тях са полажителни. Кото ги събереш от началото ще ти излезе че всички са тествани и едва 5 процента от всички тествани са отрицателени. Говориш за европа че тя Франция трябва да НЯМА здрав човек по тяхните статистики, я ги сметни на денонощие тръбят че правят над 10000 теста и по голямата част са заразени. А и да не забравя ти виждал ли си доклад от аутопсията на болен от КОВИД-19 като е забранено да се прави, и че хора починали в болница и в дом условия ковчизите се запечатват. Я вземете и прочетет че тия маски помагат само едва 10 минути, после стават опасни за човек и че трябва да се сменят постоянно. В устната на човек има много бактерии и когато ги вкараш в дихателните пътища, попадът и в белите дробове. И като ви направят тест интересно какъв ще е резултата.

    Коментиран от #51

  • 46 Георги

    3 13 Отговор
    Продължавам да не разбирам, за какво затваряне на държава говори Мангъров и се тиражира в разни измислени медии. Кое ви е затворено бе хора? Мислете с тая глава преди да ръсите мозък във форуми и социални мрежи!
  • 47 Един

    15 0 Отговор

    До коментар #37 от "Ставате смешни вече":

    Това, че не можеш да видиш истината, дори и да е пред очите ти, се отнася точно за ТЕБ! Патолозите казват, че не могат да докажат нито един случай на починал от коронавирус! Ти какъв специалист си, та твърдиш обратното? Има един патолог, който даваше интервю в телевизията на Слави, гледай го и пак помисли!

    Коментиран от #53

  • 48 волен сидеров

    15 2 Отговор
    Ангел е изцяло КОРУМПИРАН-ТОЙ ЯВНО СЛУЖИ НА ЗАДКУЛИСИЕТО ВОТ СВЕТОВЕН МАЩАБ И ТОРМОЗИ БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД...ТОВА КОЕТО ВЪРШИ СРЕЩУ НАС ТОВА ЩЕ ГО ЗАСТИГНЕ И НЕГО -НО ПАРИТЕ ЯВНО СА МУ МНОГО ВАЖНИ КОИТО ВЛИЗАТ В ДЖОБА МУ-СЛЕД ВРЕМЕ ЩЕ СТАНАТ САМО ДА СИ ИЗБЪРШЕ ЗАДНАТА ДУПКА С ТЯХ-ЩЕ ГО ОСЪЗНАЕ НО ЩЕ МУ Е КЪСНО.оказа се изключително подкупен и вече е жалко за неговата душа -изгубена е ....
  • 49 абг

    14 0 Отговор
    Създателят на PCR технологията, нобеловият лауреат Кари Мълис, десетки пъти е казвал, че тази технология не може да се използва за диагностициране на хора дали са заразени с даден вирус, а само за научни, лабораторни опити."Тази технология е производствен процес, не тест" е казал той. Въпреки това, мафията управляваща Света го използва за "доказване" на измислицата, че HIV вируса причинява СПИН, което е лъжа, оборена още в началото, но после се намесват купените учени и медиите, както е сега с Корона вируса. PCR работи на принципа на увеличението на пробата милиони пъти. Пробата се удвоява, след това удвоеното пак се удвоява и т.н до колкото си искате. Ако например пробата се удвои 10 пъти, на всеки човек теста, ще е отрицателен за вирус, ако се удвои 50, на всеки ще е положителен. Това е защото вирусът не е изолиран и пробите се сравняват със сите елементи около вируса и със всичките 200 вида корона вируси, които ги има в почти половината хора на планетата в един и същ момент.Има ги в толкова много хора,защото отговарят на двете условия това да се случи- много са заразни и са напълно безопасни за човека, само едното условие да липсва и те се самоограничават,какво да направиш правилата на Природата,те важат и за този лабораторно създаден ковид, целта е да е нов непознат щам, много "опасен".Така с контрол на повторенията на "теста" на който създателят му е казал, че не е тест, може да се контролира "заразността". Когато лицата управляващи стадото искат да и
  • 50 волен сидеров

    7 2 Отговор

    До коментар #37 от "Ставате смешни вече":

    ПИЧ ЛИ СИ ПИЧ.КА ЛИ СИ -ВИРУСА НЕ Е ПРОБЛЕМ-ВСЕ НЯКОГА ОТ НЕЩО ЩЕ СЕ МРЕ-ПРОБЛЕМА Е СЛЕДСТВИЯТА ОТ УЖ ВИРУСА...ОТВОРИ СИ СЪЗНАНИЕТО И СЕ ОСЪЗНАЙ....ДАНО НЕ ТИ Е КЪСНО И НЕ СИ ХИБРИД,аз те приемам какъвто си ,изпращам ти цялата си любов-но се осъзнай

    Коментиран от #58

  • 51 Не е забранено да се прави аутопсия

    0 7 Отговор

    До коментар #45 от "АНЕСТИ":

    ПРЕПОРЪЧАНО е. Въпреки това са правени и се правят аутопсии. Погледни по-горе в коментарите. Има посочени конкретни патолози. И поне един конкретен доклад за резултатите от направените аутопсии.

    Коментиран от #59

  • 52 еркеч

    12 1 Отговор
    Мангъров говори като независим експерт и му прави чест,а кунчо ,бойко и другите са протежета т.е. шушумиги и им казват какво да говорят.
  • 53 Защо да гледам патолога при Слави?

    2 6 Отговор

    До коментар #47 от "Един":

    Колко аутопсии са направени в България. Има един патолог от Хамбург. В началото на април твърдеше,.че страхът от вирусът е преувеличен и в Хамбург няма нито един починал от него. В края на май, от направени от него и колегите му 204 аутопсии на пациенти с COVID, при 195 от тях за причина се посочва именно COVID. Има една австрийка, prim.dr. Freibauer, президент на Австрийското дружество по клинична и молекулярна патология. Тя обяснява следното: когато се прави аутопсия на пациенти, заразени с вируса, се прави разлика между това, дали е имало изявена болест (следи от поражения по органите, основно белия дроб). Ако е имало, то за непосредствена причина се счита именно COVID. ОБАЧЕ, ако пациентът е диагностициран с COVID, но няма такива поражения по органите, то за причина се посочва друго. И отново казвам, никога не е имало забрана за правене на аутопсии. Става въпрос за препоръки и предупреждения аутопсиите да се правят след вземане на специфични мерки.

    Коментиран от #54

  • 54 P.S. Въпросният патолог от Хамбург

    0 1 Отговор

    До коментар #53 от "Защо да гледам патолога при Слави?":

    се казва Клаус Пюшел.

    Коментиран от #64

  • 55 Иванов

    2 1 Отговор
    А семейство Вакльови от Родопите и те ли бяха наркомани
  • 56 ОТ ДОЙЧЛАНД....

    7 2 Отговор
    Такава простотия нямаше в Германия,въпреки "огромното" количество заразени...!
    Според мен трябва да млъкне пионката на боко.
    А тези дето спорят че имало аутопсии,без да са присъствали ги съветвам да озгледат интервюто с председатела на Бългаската камера на патолозите..!
    Т.....и!

    Коментиран от #57, #61, #62

  • 57 За каква простотия

    0 1 Отговор

    До коментар #56 от "ОТ ДОЙЧЛАНД....":

    говориш? Не става ясно от коментара ти?
  • 58 Благодаря,

    1 3 Отговор

    До коментар #50 от "волен сидеров":

    и аз желая на всички да са живи и здрави. Много ясно е, че все от нещо ще се мре. Не ме притеснява вирусът. Вземам предпазни мерки, без да прекалявам. Открих за себе си "златната среда". Не е като преди вируса, но не е и като да е хич без вирус. Иначе относно маските: навън нямам особен избор. Живея в държава, в която носенето на маски на определени обществени места отново е задължително. Когато не съм на такова място, разбира се, нося по мое осмотрение. А иначе, просто се интересувам от време на време каква е актуалната ситуация с изследванията. Много хора твърдят, че не е имало/няма аутопсии. Е, има. Интересна ми е просто цялата ситуация и развитието. Не е често явление, слава Богу, да се обяви световна пандемия.
  • 59 АНЕСТИ

    3 1 Отговор

    До коментар #51 от "Не е забранено да се прави аутопсия":

    Може да правят аутопсии на тези които не са заразени. Но на тези от ковид-19 не. Комшика която почина в болницата, я докараха в запечатан ковчег директно на гробищата, 4 човека облечени в костюми за биологино оръжие и допуснаха само синът, защото и той бил с положителен тест, до гроба и я заровиха. След което казаха че била с ковид-19.

    Коментиран от #60

  • 60 Да, определено е тъжна история.

    3 2 Отговор

    До коментар #59 от "АНЕСТИ":

    Но, доколкото ми е известно, аутопсия по начало не се прави на всеки починал, а тогава когато има съмнения, че е починал по причина, несъвместима със съпътстващите заболявания, да кажем. Друг е въпросът, че и в България не е никак ясно въобще колко болници отговарят на изискванията за безопасно провеждане на аутопсии в такива специфични случаи. То много болници като цяло са в трагично състояние (наскоро четох и гледах видео от Ямболската болница). И не ме разбирайте погрешно. Когато публикувам коментари и давам за пример конкретни изследвания, доклади и прочие, не го правя, за да всявам паника или нещо подобно. Просто ми прави впечатление, че в българските медии ВСЕКИ ДЕН се публикува колко заразени/тествани/починали има. Не се обръща обаче почти никакво внимание на развитието в научните среди: какво се знае вече по-конкретно, в сравнение с началото, какви резултати има, какви методи. Т.е. премълчава се една информация, без която човек не може да си направи кой знае каква преценка. В резултат на това едни изпадат в паника, че ще се мре, други пък отричат напълно всичко. А всъщност вече се знае повече за вируса. Не всичко, но повече. Това спомага да се прилага по-адекватна за ситуацията терапия, както и да се намали броя на смъртните случаи, в най-добрия случай.
  • 61 Айде, айде...

    2 1 Отговор

    До коментар #56 от "ОТ ДОЙЧЛАНД....":

    Ние доматите с колците ядем. Или нямаше едни "случки" във фирмата за преработка на месо на Tönnies?
  • 62 Айде, айде...

    2 1 Отговор

    До коментар #56 от "ОТ ДОЙЧЛАНД....":

    И нямаше въвеждане на Maskenpflicht (задължително носене на маска на обществени места), затваряне на граници, включително едно недоразумение със забранени доставки за Австрия), спиране на полети и т.н.?!
  • 63 Гласност а

    4 0 Отговор
    На Тиквата "демокрацията"!
  • 64 Имаш

    4 0 Отговор

    До коментар #54 от "P.S. Въпросният патолог от Хамбург":

    сериозен проблем с главата, това е очевидно и без аутопсия.

    Коментиран от #65

  • 65 Ха-ха

    2 1 Отговор

    До коментар #64 от "Имаш":

    Блажени са дезинформираните! То е въпрос на личен избор. Благодаря ти за безплатната диагноза, докторе!
  • 66 любо

    8 2 Отговор
    За Мангъров 100% каквото е казал се e прав.
  • 67 Цветослав

    4 5 Отговор
    ВАЖНО! Хора носете си маските и оставете нормалните да не го правят!
  • 68 селкор

    2 0 Отговор
    Корона-вируса не е причина а следствие на енергийна криза на човешкия организъм, при неправилна - невежа, порочна и греховна система на експлуатация. При това положение дали ще "завъдиш" този или онзи вирус няма никакво значение. Докъто не се работи в тази посока нищо не може да се промени. Разработването на някакви ваксини при такива простудни и антиенергийни проблеми е неадекватно и глупаво.
  • 69 Станислав Киров

    5 0 Отговор
    Кунчев, как лекуваш болните пък ти, като няма ваксина все още. А ако пък наистина ги лекуваш, за какво ни е ваксина ? Стана и ти политик, купиха те
  • 70 Вирус Менте

    8 0 Отговор
    ТОЗИ ВИРУС Е ПОЛИТИЧЕСКИ !!!
    Измислен от Мошеници !!!!

    Коментиран от #73

  • 71 Българин

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Един":

    Очевидно е, че си завършен иди.т
  • 72 ГОСТ 1

    0 5 Отговор
    Мангъра е толкова жалък,че не си заслужава да го коментираш.За справка смъртността от ковид-19 в най засегнатата европейска страна Испания е 4,7 процента а в България е 4,1.
  • 73 Българин

    0 1 Отговор

    До коментар #70 от "Вирус Менте":

    ТИ СИ ЧЕРВЕН ФУНКЦИОНАЛНО НЕГРАМОТЕН ПАЛЯЧО

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор

  • 77 Микококо

    0 0 Отговор
    Кунчева ,ще страдаш!!Послушко!!
  • 78 МКостов

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Dimata":

    Има въпрос и ти подкрепяш него с палеца.Кое не е ясно?За щастие ,повечето са мислещи и подкрепят свободния и мислещ лекар.Мангъров,разбира се!

    Коментиран от #80

  • 79 МКостов

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Цветослав":

    Да,аз имах чест преди месец.Голям балканджия 110 кг.,заразил се от колега.Направил брохопневмония и на с-ми в болница.Правил доста често такава и нищо различно.Лекарите му казали,че вируса сгъстявал кръвта,разбираш ли.И му вливали 2 антибиотика.Сега е със скапан черен дроб.А в къщи никой няма заразен,както и при колегата му,който се е лекувал у тях си.
    Правете си изводи,дали има нещо вярно.За мен си е грипче и по-податливите го карат по-трудно.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор

  • 81 ЗАРА

    1 0 Отговор
    СЗО - с основен спонсор фондация бил и мелинда гейтс и шорош ... да продължавам ли!?!



    гледайте откриването на олимпийските игри в Лондон през 2012година - 2012 ГОДИНА

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта