Last news in Fakti
23 Юли, 2021 7835

За "Росенец" може, а за "Буджака" - не


  • Христо Иванов Съпредседател на Демократична България Лесно е да се предвиди атака срещу Ахмед Доган, който се е оттеглил в малка виличка и гледа БИО краставици. Лесно е да се върнем към събитието от преди година, ние обаче обръщаме въпроса към действията и бездействията на българските власти. Устройствени проблеми има на всеки ъгъл, не е това темата, а защо е възможно за определени хора законът да се изключва. "Росенец" е епикриза на този момент. Защо българските институции обслужваха и пазеха едни хора. Нека комисията да изясни това.
  • Йордан Цонев Депутат от ДПС Ние също сме "за" разкриване на факти и обстоятелства за "Росенец", но сме против лицемерието. Говорите за действия на едни хора, но изключвате други, които са правили същото, по ваши думи. Ще поискаме разширяване на обхвата на тази Комисия. Искаме разследване и за "Буджака", където олигарх е създал щети за природата на място. Да, искаме разследване на действията на МВР, НСО и by the way, на вашия любим език, се ръководят от президента на страната. Да попитаме държавния глава защо неговите хора поругаха българския флаг. Не ние сме го наредили.

    634 гласа
    72%
    28%
    244 гласа

Коментари

  • 1 В БУДЖАКА ЦЯЛОТО СТРОИТЕЛСТВО

    54 13 Отговор
    Е ЗАКОННО.САМО КАНАЛИЗАЦИЯТА НЕ.НА РОСЕНЕЦ СЕ ОКАЗВА ЧЕ НЯМА НИИИИИЩО ЗАКОННО ОТ ПРИСТАНИЩЕТО КЕЯ ВИЛИТЕ ОРАНЖЕРИИТЕ ВИЛИТЕ И Т.Н..
  • 2 koko

    64 12 Отговор
    Да се разнищят и на прокопиев мръсните гащи, подчинения му христо иванов да не подскача срещу проверката, но той от толкова господари не знае къде е..
  • 3 Жоро

    34 17 Отговор
    Опит за разводняване на комисията DETECTED! Ние не сме глупави като платените ви гласоподаватели г-н Цонев!

    Коментиран от #4

  • 4 Българка

    59 10 Отговор

    До коментар #3 от "Жоро":

    Много е прав Цонев. Аршина трябва да е един. Закона трябва да е един, за Асан и за Иван. Аз питам кой и как узакони хотелите на братя Велчеви около Поморие. Защо крадливия Христо не пита?

    Коментиран от #6, #9

  • 5 Гуд пойнт

    22 2 Отговор
    Тъй де, какво стана със знамехвъргачите? Поне едно проформа мъмрене отнесоха ли?
  • 6 ДА БЪЛГАРИЯ

    7 30 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    Я да бягаш! Народът го интересува само Росенец. Ти или си гербава или от ДПС за да искаш проверка за Буджака и Прокопиев

    Коментиран от #13


  • 7 Палачинка

    22 9 Отговор
    Когато лижеше задните части на Борисов и превъзнасяше Извънредния съд угоднически си мълчеше за тези работи. Когато го изритаха от властта уж доброволно обърна палачинката.Не вярвам на потомствени комунисти.
  • 8 Саакашвили

    7 2 Отговор
    Премиер достоен
  • 9 Пешо от блока

    9 16 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    Много странна логика имаш,крадливите гербаджии и крадливите Доган и Пеевски са нормални за теб, Христо Иванов, за който не се е чуло досега да е откраднал нещо, наричаш крадлив.Дали си чела книгата на Оруел "1984", където войната е мир, а мира е война?

    Коментиран от #14

  • 10 Бивш левскар

    7 3 Отговор
    За кучета и котки може, а за пачи и дьонмета -не. Така че мента - за тебе вентиратор и издухване.
  • 11 КРОКОДИЛА

    5 3 Отговор
    ИВАНОВЪИ ВИНОВЕН ЗА НЕРАЗБОРИЯТА ВЪВ ВЕГЕЙ .
  • 12 КРОКОДИЛА

    5 4 Отговор
    ИВАНОВЪЙ ТЪЙ БАЛШОЙ ДУРАК .
  • 13 Българка

    2 3 Отговор

    До коментар #6 от "ДА БЪЛГАРИЯ":

    Извинявай , по инерция ти поставих минус ,преди да прочета саркастичния ти коментар. Сори!!
  • 14 Българка

    14 7 Отговор

    До коментар #9 от "Пешо от блока":

    Да те питам ,кой от ГЕРБ е крадец, доказано е и е осъден (ДПС не ме интересува, но и за тях важи)? Христо получи прякора си крадливото, малко след като го изритаха от министерския пост при Бойко. Придоби го, като се опита да открадне автентичното СДС и всичките му имоти.

    Коментиран от #17

  • 15 ГОЛЕМИ ТОПКИ

    12 4 Отговор
    ИЦКАТА ИВАНОВ И ПРОКОПЧО, ГОЛЕМИ БОРЦИ СРЕЩУ ПЕЕВСКИ, ТО ВИКОВЕ, ТО КРЯСЪЦИ, СЕГА И МУСКУЛИ ПОКАЗВАТ ЗА РОСЕНЕЦ, И ИЗВЕДНЪЖ, ГРЪМ!!!!!!!!!!!!!!!!! ПРОКОПКАТА ПОЧНА ДА ГОВОРИ С МИЛИ ДУМИ ЗА ДПС, ХРИСТО ИВАНОВ НЕ ИЗКЛЮЧВАЛ ПОДКРЕПА, ПРИГЛАСЯ МУ И ГНОМЧЕ АТАНАСОВ. ТИ ДА ВИДИШ БОРЦИТЕ СРЕЩУ ДПС ПЪРВИ ДРУЖКИ С ДПС! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ДА, БЪЛГАРИЯ, ДА СПЕЦОВ, ДА, БОЙКО РАШКОВ
  • 16 Аоо

    8 2 Отговор
    Тоя педал не беше ли в управлението на герб тогава защо не ги каза тези работи а се натискаше. Иска да извлече повече гласове от българските граждани но и той ще свърши като патиотите
  • 17 Независим

    8 4 Отговор

    До коментар #14 от "Българка":

    Е как да има осъден от Герб, след като няма независима съдебна система и главния прокурор е протеже на Бойко и Пеевски, относно тяхната корупция само като видиш обръча от фирми, които изпълняват най големите държавни поръчки и на какви цени, не е нужно да си гений, за да разбереш че Бойко отдавна е милиардер.

    Коментиран от #26

  • 18 Пази Боже

    6 1 Отговор
    Тея двамата са палета на двама отявлени преставители на една пасмина, която корумпира и ограби страната.. единия този по модерния служи вярно на един уж чист олигарх, който "приватизира" без да плати страхотни държавни монополи ( справка "каолин" купи го за жълти стотинки има няма 1 милион лв. продаде го от зор 12-13 години по късно за 250 милионалева ) , а другия олигарх още по "мръсен" и нагъл ограби една банка дерибейства върху цялата държава от години има си частна прокуратура.. И какво сте стръгнали да сравнявате две ла*на и двете еднакво смърдят . ако живеехме в нормална демокрация, а не в поръчкова господарите на тези двамата щяха да търкат наровете много от давна...
  • 19 Крокодилът Гена

    5 2 Отговор
    Христо биванов е от така наречените "Нови демони на България".
  • 20 Чичо Пеко

    3 2 Отговор
    Докато не махнем ги всичките и не започнем от нула, няма да стане работата, ама всичките гадове и гадини които са били по време на ГЕРБ, нови хора трябва, не замазани в паричните афери .

    Коментиран от #27

  • 21 Така

    2 2 Отговор
    При партийната система на управление парите за партиите идват от спонсори-олигарсите и мафията. За това трябва депутатите да се избират мажоритарно на регионален принцип. Така само доказани и кадърни хора ще пращаме в парламента. А изборите ще се организират от държавата без собсидии за гласове.

    Коментиран от #22


  • 22 А иначе как е

    1 1 Отговор

    До коментар #21 от "Така":

    Не разбрах как си представяш политическия живот без партии?
    Позамисли се малко какви са алтернативите, какви плюсове и минуси носят със себе си. Белким малки ти проблесне
  • 23 Кински

    3 2 Отговор
    Буджака и той е за разследване .на всички трябва да се търси отговорност .или пак ще се затварят очите за ,наши' хора
  • 24 Тамерлан

    2 2 Отговор
    Христо Иванов - КОМИНТЕРНА, е поредния проект на Решетников!
    Целият театър Росенец беше режисиран от Радев-Решетников, за да започне протеста.
    Целият клип Росенец е около 20 минути. При заснемане във всеки обект охраняван от НСО първо ти чупят камерата!
    Инструкция!
    Направете си изводите сами!
  • 25 Тамерлан

    3 3 Отговор
    Христо Иванов Бойкикев е от семейство на Коминтерновския функционер Бойкикев, член на КПСС.
    Майка му баща му ортодоксални комунисти.
    Разцепи ДСБ, партията на Иван Костов, според мен съвсем целенасочено. Сега се представя за десен политик, но е в подчинение на КГБ (същия сценарий като с Мадридския крадец),
    Съжалявам подлъгалите се десни гласоподаватели!


    Разцепи
  • 26 факт

    3 2 Отговор

    До коментар #17 от "Независим":

    Ама тъй де, сега Гешев е протеже, после протеже ще е ВСС, като го махнете, протеже ще е съда. Затова както знаем обичате да раздавате правосъдие с автомати.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор

  • 28 Кольо

    0 1 Отговор
    Аз виждам само как две шайки крадци милионери се дърлят за евро кокал който ще ги направи милиардери. Не знам кой крив, кой прав ,но само може да спретнем едно всенародно веселие по случай минималната 210 Евро пенсия на работещ 40 години . Не е като да работиш в Европейска държава 20 години и минималната там да е 1000 Евр. Как ще живееш там с толкова малко пари. Ужас . Горките Германски и други пенсионери. Друго си е като кажеш 411 лв в най-бедната държава с високи постоянно растящи цени .Огромна администрация, почти без лекари и медицински сестри , делегирани далаверски бюджети в образованието бълващи бройки на конвеер за заплатите , и готовите за убийство на пенсионер за двадесетте му лева невъзможни за интеграция индивиди. Уелкъм дъ хел -на чист български.
  • 29 данчо лъжеца

    2 2 Отговор
    Тоя еничар дрънка лъжи. МВР и НСО не се ръководят от президента, той само подписва указа, с който назначава предложения от МС за шеф.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта