Last news in Fakti
28 Юли, 2021 3489

Има ли опозиция вътре в БСП?


  • Христо Проданов депутат от БСП Тази манджа се претопля вече пета година. Героите са едни и същи. Някои от тези лица от протеста не ми вдъхват никакво доверие. Влияят зле на авторитета на БСП. Ако искат конструктивен диалог и промяна, това трябва да се случи в изпълнителните органи на партията. Всеки има право на мнение, но това да става там, където е необходимо.
  • Калоян Паргов лидер на БСП - София В БСП никога не е имало вътрешна опозиция, терминът беше изкуствено насаден и породи разделение. БСП е сбор от течения и мнения, които лидерът трябва да обедини в един юмрук, за да търси победата на избори. Националният резултат на една партия зависи от националната политика на националния предизборен щаб.

    225 гласа
    83%
    17%
    46 гласа

Коментари

  • 1 Наблюдател

    20 4 Отговор
    Паргов се държеше нормално, докато се пъхна в Столичната община. А всички знаят че има опозиция вътре от нереализирали амбициите си като Станишев, Миков, Добрев, чийто баша беше много точен човек, но явно Герб го държат с нещо и му пущат фитили, киито той изпълнява, и се върти като фурнаджийска лопата.Лечева явно се е имала за абонирана и сега се цупи, че е отхвърлена. Жалка.Да не говорим за бившата любовница на Станишев Елена Йончева, която се увъртя около Нинова и след това в комбинация със Станишев и забиха нож. Толкова злоба има тази жена, че и змиите ше и завидят. А отцепниците в 44 НС да не говорим, не ги избра народа а те насъскани от другаря Станишев решиха че са големи умници и сега се чудят към коя партия да се прикачат но май са аут от всякъде. Амбициите на шепа отхвърлени малоумници разцепиха тази голяма партия, но поне си показаха рогата. Никофа няма да гласувам за тях, където и да идат. Предатели.

    Коментиран от #5

  • 2 Българин

    11 17 Отговор
    Дали има или няма опозиция в БСП не е важно.Най-важното е тази партия да се разпадне и да изчезне от политическия живот на България.

    Коментиран от #3

  • 3 антрашпиц

    11 8 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    Пък за мен е по-важно ГЕРБЪ да се разпадне и да изчезне от политическия спектър,а основните й оратори да бъдат в затвора.

    Коментиран от #4

  • 4 Българин

    7 8 Отговор

    До коментар #3 от "антрашпиц":

    Ти не си важен.Няма никакво значение какво е важно за теб.Тук става въпрос за България и терористическата партия БСП, която е тумор.
  • 5 CТАЛИН ОТ ГЕРБ

    7 8 Отговор

    До коментар #1 от "Наблюдател":

    И ПАРГОВ И ПРОДАНОВ СА ТЪПАЦИ. БКП-ТО УМИРА И ТОВА Е ДОБРЕ ЗА БГ.......
  • 6 гошо

    5 3 Отговор
    Закривай!
  • 7 Георги

    5 1 Отговор
    Паргов да каже взима ли пари от Иво Т…и за какво….
  • 8 КРОКОДИЛА

    5 3 Отговор
    КАКВО Е ТОВА БЕСПЕ - ИМА ЛИ ТАКИВА ИЗВЪНЗЕМНИ ........

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта