Last news in Fakti
30 Юли, 2021 6533

Мръсна работа ли е да редиш правителство?


  • Христо Иванов Председател на ПГ на „Демократична България“ Нека никой да не се опитва да ни прехвърля отговорността за това, че не може да формулира убедителен състав на Министерски съвет. Чакаме ИТН за следващия им ход. Все още не сме се отказали да ги подкрепим. Нито един от принципните въпроси, които вчера поставихме, днес не получи отговор. Ние поставихме въпрос първо – ще има ли ясно поет политически ангажимент по отношение на определени политики, или просто ще продължим да водим раздумки. Второ – поставихме въпросът за хората и техните качества. И трето – поставихме фундаменталния въпрос за това формулата, която ще бъде предложена, да има разграничение не само от ГЕРБ, но и от ДПС. На нито един от тези въпроси не получихме отговор.
  • Тошко Йорданов Председател на ПГ на ИТН Вчера от трибуната на Народното събрание Христо Иванов прочете декларация. В нея имаше амбиции за намеса в бъдещия Министерски съвет и постовете. 4 дни преди тази декларация политическото ръководство на двете партии се срещнаха. Там заявиха, че нямат претенции за личностите. Не знаем какво се е случило за 4 дни, но тази позиция е променена. Какво се случи през тези 4 дни, че ДБ се опитва да реди кабинет, без да е силата, спечелила изборите. Какви игри се играят в 46-тото НС? Ние отскоро сме политици и видяхме, че политиката е мръсна игра. Ние няма да играем. Закон и морал - това са нашите правила. Христо Иванов и Мая Манолова - вие карате Борисов да се радва и да водите страната към следващи избори. Ако това се случи - вие ще сте виновни.

    552 гласа
    64%
    36%
    298 гласа

Коментари

  • 1 Алеко

    48 37 Отговор
    И едните, и другите са маскари!

    Коментиран от #16, #23

  • 2 3.14К

    35 46 Отговор
    Тези двамата с какво се различават от хората на толупа?

    Коментиран от #3, #20

  • 3 Поне

    43 18 Отговор

    До коментар #2 от "3.14К":

    Поне единият от тях, много се различава от хората на толупа.

    Коментиран от #5

  • 4 Явно е

    50 29 Отговор
    Не само тук но и във всички форуми и социални мрежи подкрепата за ДБ спрямо ИТН е 2 към 1. НА скорошните избори гласувалите за Слави се прехвърлят към ДБ

    Коментиран от #6, #7, #8, #9

  • 5 3.14К

    13 1 Отговор

    До коментар #3 от "Поне":

    Кой?
  • 6 Същото

    20 30 Отговор

    До коментар #4 от "Явно е":

    ДБ са шумни и агресивни като pr за следващи избори на където отиваме. Медиите загърбват Герб и най-близък и еднотипен е ДБ, повечето от тях бяха с герб. Мишките от герб преминават в ДБ, а и външното финансиране се пренасочва към ДБ, герб са минало, но ДБ са същите, така ще запазят статуквото и хората си във властта.

    Коментиран от #27


  • 7 Този коментар е премахнат от модератор

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор

  • 10 лъжци

    12 15 Отговор
    защо манипулирате вота по толкова долен начин. давам си гласа за Тошко а и Пинокио автоматично получава 2.

    Коментиран от #11

  • 11 Ти си лъжец

    7 7 Отговор

    До коментар #10 от "лъжци":

    Аз гласувах и гласа ми бе отчетен точно. Колега също гласува от служебния компютър и всичко е наред. Гласувахме за Тошко защото решихме да експериментираме и всичко е както трябва
  • 12 дедо ви

    8 2 Отговор
    тази ситуацията ще отговори защо сме на това дередже 30 г. ..... и няма да мръднем с мм. - вервайте ми !!!
  • 13 ойжжгж

    22 9 Отговор
    ИТН не можаха да разберат, че никой няма да им даде да управляват. От едната страна е Борисов и Пеевски, от другата страна са Прокопиев с ДБ и Божков с Изправи се. Прокопиев и Божков воюват с Борисов и Пеевски, те може и накрая да се разберат и да управляват заедно, Прокопиев като видя че няма да има министри в правителство на ИТН и няма да има лапане, естествено че никога няма да подкрепи ИТН, същото е и с Божков. Хората искат парче от баницата, Слави дори не си представя в какъв филм се е забъркал. Той никога няма да управлява самостоятелно а той пост няма да даде, за да не го обвинят после тоз министър що така, въпреки че не е негово назначение. Това е положението.

    Коментиран от #26

  • 14 555555555

    24 17 Отговор
    Ах тоя Христо Иванов като видя, че няма да има министри как рязко обърна палачинката. Той за това се е явил на избори, за да вземе министерства, за да лапа а Слави Трифонов си мислеше, че хората имат чест и достойнство, че каузата е достатъчна. Сега вече трябва да е прогледнал, че няма кауза, няма народа, ако искаш да промениш нещо в тази държава, трябва да управляваш, а за да управляваш, трябва да дадеш кокал на кучетата до теб.

    Коментиран от #18

  • 15 електорат

    17 14 Отговор
    Христооо, Ристее, бил си министър на Бойко Борисов и явно ще си верен до гроба. Няма да го предадеш никога. Яко играеш за неговия отбор. Ама на следващи избори ми се струва че ще станеш пета политическа сила а не четвърта както си сега. Хората те видяха колко си алчен. И никога няма да подкрепиш правителство, което да разследва Борисов. Вчера подкрепям, като стана ясно че май ще има правителство и хоп, ама аз това, ама аз онова, ама няма да подкрепим ИТН, имало още 2 мандата!! Какво значи това? Втория ще е за ГЕРБ, третия за БСП, ти ГЕРБ ли ще подкрепиш или Нинова?
  • 16 селтак

    9 2 Отговор

    До коментар #1 от "Алеко":

    Е нали допреди 10 дена те беха промената? Разочарован съм! ЗАКОН ЗА УСЕДНАЛОСТ за да нема такива недорузомения като тия!
  • 17 И деете партий са за канала

    6 8 Отговор
    Не могат да разделят кокала, ех тая власт колко е сладка🤔
  • 18 Стефан

    6 6 Отговор

    До коментар #14 от "555555555":

    Той пак няма да има министри в бъдещ кабинет, ако си рабрал за какво иде реч, той иска трима министри от СЛУЖЕБНИЯ кабинет да останат на постовете си, тези хора не са на Христо Иванов, така че напразно си се напънал.

    Коментиран от #21

  • 19 КРОКОДИЛА

    6 2 Отговор
    НАЙ МРЪСНИ СА ПОЛИТИЦИТЕ ..................

  • 20 ОСТВКА

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "3.14К":

    Чеединя е от хоратана толупа. Дето не му дадоха да си играее с играчката и им се расърди!
  • 21 Е м.а.м.а му

    0 1 Отговор

    До коментар #18 от "Стефан":

    Какво иска бе човече. Той го искал ПИТА ЛИ ГИ ПРЕДИ ТОВА ТЕ ДАЛИ ИСКАТ? ЯВНО НЕ ЩОМ ТРИ ПЪТИ СА ОТКАЗВАЛИ. АКО ТРЯБВА С Д.У.П.Е. ДА СЕ КАНЯТ ДА ПРАТЯТ ХАДЖИГЕНОВ. Така излиза щом вървят заедно! И са пакет
  • 22 DrivingPleasure

    0 1 Отговор
    Колещия пилета зорлем кара хората да симпатизират на Христо Иванов да изглежда като политик
  • 23 чекмедже 2

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Алеко":

    Херб на БББ бият всички по задкулисни договорки и купуване на гласове и депутати..
  • 24 сороснерес

    0 2 Отговор
    ДъБъ са на хранилката на сорос,затова нашите учебници са пълни с такива недразумения...примерно думата робство стана владичество, или клането в Батак стана "мит"..и други извращения..Четете ли биографиите на тези..вижте един от тях е Тафров..много интересно..Соросоиди ще защитават различни интереси ,но не и българските..те ще защитават престъпници ,но не и жертвите на тези престъпления..Затова Орбан ги изрита като мръсни кучета..
  • 25 ле ле

    1 2 Отговор
    Иманов..какво правеше във вашите редици антибългарина Джасим...кой го инсталира да говори срещу България и специално да оплюва българската история и специално да се гаври с В.Левски...Всички сте на хранилката при сорос..мразите България..
  • 26 СТАЛИН

    0 1 Отговор

    До коментар #13 от "ойжжгж":

    ЗАЩОТО СА ИМПОТЕНТНИ ДА УПРАВЛЯВАТ......
  • 27 чалма тв

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Същото":

    ЕМИЛ ДЖАСИМ – ОСНОВАТЕЛ НА „ДА, БЪЛГАРИЯ“ : „НЯМАЛО Е БАТАШКО КЛАНЕ, А ВАСИЛ ЛЕВСКИ Е АНИМАЦИОНЕН ГЕРОЙ“

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта