Конфликт
25 Май, 2018 5453

Кой провали срещата САЩ – Северна Корея?


 • Доналд Тръмп президент на САЩ Чувствам, че не е подходящо в това време да проведем тази дълго планирана среща. На държавния секретар Майк Помпео и на южнокорейското правителство им бе обещано, че международни експерти и представители на двете страни ще бъдат поканени да станат свидетели и да потвърдят унищожението на ядрената площадка. Ядрените оръжия на САЩ са толкова масивни и силни, че се моля на Господ никога да не бъдат използвани. Някой ден се надявам да те срещна. Ако промениш решението си относно тази толкова важна среща, моля да не се колебаеш да ми звъннеш или пишеш.
 • Ким Ге-Гуан заместник - министър на външните работи на Северна Корея Внезапното оповестяване на отмяната на срещата е неочаквано за нас и ние не можем да не го намерим за извънредно жалко. Ние отново заявяваме пред САЩ нашата готовност да седнем лице в лице по всяко време и във всякакъв формат, за да разрешим проблема.

  50 гласа
  9%
  91%
  493 гласа

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Голям прос
  Отговор
  1 11:10  25.05.18
  Тръмпи, Тръмпи, а кога международни експерти ще наблюдават унищожаването на вашите масивни многобройни ядрени заряди. Или искате повече публика доколкото разбирам при унищожаването им някъде другаде

  Коментиран от #4

 • Цар Вул
  Отговор
  2 12:08  25.05.18
  ТРЪМПИ-ГЛЪМПИ-не знае ли,че ОБЕЩАНИЕТО Е ФОРМА НА КУЛТУРНО ОТКАЗВАНЕ!!!Да не е луд Ким-Чен Ун,че да се разоръжи и по бели гащи да ходи на среща с Краваря!!Ще се договарят като равноправни партньори!!А на който не му бендисва -да го ду.а!!!!
 • ААА
  Отговор
  3 12:50  25.05.18
  Ако срещата Северна. Корея -САЩ се провали,ще се възобнови якото думкане в Сирия, с всичките рискове ,за съжаление.
 • hhh
  Отговор
  4 13:51  25.05.18

  До коментар #1 от "Голям прос":

  Голям си невежа, както и повечето хората, които се изказват по тая тема и се чудят защо САЩ пък не си унищожат своите ядрени оръжия. Ще ти кажа нещо, което ще те изненада. Тези ядрени оръжия са най-големият пазител на световния мир. Те са гарант, че нещата няма да ескалират до глобална война, където и да било и при каквъто и да е конфликт. Всяка една държава притежаваща ядрена програма се страхува от друга държава притежаваща ядрена програма (да вземем за пример САЩ и Русия) и всичко е само дрънкане на оръжия. Ако ги нямаше тези лоши,гадни,нечовешки ядрени бомби свътът щеше да е преживял вече сигурно 5-та световна война.

  Коментиран от #6, #7

 • GV666
  Отговор
  5 14:25  25.05.18
  Имам предложение - пълно ембарго и прекратяване на отношение със САЩ и Русия. Докато двете кифли не се разберат по мъжки - никой не общува с тях и не им обръща внимание. Ако ще се избиват - да го правят през Аляска в далечния изток. Тутин и Пръмп да хванат да се оправят най-накрая, както и всички хубавци покрай тях...
 • тъп ли си
  Отговор
  6 16:01  25.05.18

  До коментар #4 от "hhh":

  Най-големият пазител на световният мир ??? Кажи ми как е възможно да си толкоз тъп и едновремено с това да си жив. Това е чудо! Това са напълно несъвместими неща? Краварите са единствените гадове в цялата човешка история използвали това оръжие срещу цивилни в една капитулирала държава ей така за експеримента. Тия ли ще пазят световният мир? Та тия имаха робство до оня ден. Много си зле пич. Пази се !
 • Борис
  Отговор
  7 20:56  25.05.18

  До коментар #4 от "hhh":

  Имаш грешка ,товае средство с което се рекетират държавите които нямат.А това за световния мир го расправяй на баба ти,макарче и тя ще ти се исмее.И кьорав да си пак ще видиш какви омиротворители са американците.

Напиши коментар:


Публикувай
Назад към конфликта