Конфликт
11 Юни, 2018 3665

Анализ или опорни точки за пакета "Макрон"?


 • Андрей Новаков евродепутат Нося списък с опорни точки, в който ясно се казва как всичко, което е казал Новаков трябва да се представи за неуспех. Този списък е излязъл от офиса на колегата Курумбашев. Никога не съм давал квалификации по отношение на Еманюел Макрон. Никога не съм казвал, че френският президент е на колене. Хората и журналистите кръстиха пакета "Мобилност" - "Макрон". Тези опорни точки ми бяха дадени от превозвач, който се е почуствал употребен.
 • Петър Курумбашев евродепутат Това е анализ на моя щаб. В него пише какви успехи са постигнати и какво не е постигнато. Това е съвсем добронамерен анализ на положителното и отрицателното за България от гласуването на промените в пакет "Мобилност". Бяха постигнати няколко успеха - говоря главно за командироването на работниците. В същото време обаче, се гласуваха и някои недобри неща - говоря главно за връщането на камионите.

  80 гласа
  22%
  78%
  283 гласа

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 324
  Отговор
  1 12:26  11.06.18
  нито един коментар , а пък толкова много гласували . аз ще съм първи :)))

  Коментиран от #2

 • Максим
  Отговор
  2 12:57  11.06.18

  До коментар #1 от "324":

  И като си първи, какъв ти е коментара??? Има ситуации като тази, за които няма нужда от коментар, защото нещата са ясни - Всеки провал през пропагандната машина на ГЕРБ се превръща в грандиозен успех! Същият този гербер Новаков се биеше по гърдите, че са поставили Макрон на колене, но всъщност се оказа, че положението на нашите превозвачи даже се е влошило след "успешната" ни намеса по темата. Миналата седмица в Парламента Борисов нямаше как да не признае, че срещата му с Путин е напълно безрезултатна, но ... вината за това била на президента Радев!!! Къде го чукаш, къде се пука! Нищо, че през последните 9 години единственият резултат от управлението на ГЕРБ е това, че заехме категорично и без конкуренция всички последни места в класациите, касаещи развитие и просперитет в Европа!
 • Излъган
  Отговор
  3 12:59  11.06.18
  Абе пак се осрахме, ама нали гомното е от ГЕРБ, няма начин да не мирише на парфюм. Щом е наше, все е хубаво, щом ГЕРБ е набъркан, все е победа. Само да не излязат шофьорите след време да стачкуват "ЗА" пакета "Макрон". Тогава ми е чудно какви ще ги обяснява Андрей Новаков

 • Чебурашка
  Отговор
  4 13:31  11.06.18
  Червенотиквеничковчетата пак налазиха поредната червена пропаганда на ФАКТИ бг.
 • Русенец
  Отговор
  5 13:56  11.06.18
  Новаков е типичния Гербаджия - "Аз, Аз, аЗ...." все това му е в устата. За това и резултата от напъните му са само фекалии, без никаква полза за българските шофьори. А той през цялото време защитаваше Превозвачите, които живеят на гърба на шофьорите и ги експлоатират жестоко.
 • Реалист
  Отговор
  6 14:30  11.06.18
  Новаков, отдавна предозира с ПР изпълнение и почва да става изключително досаден и натрапчив в опита си да влезе повторно е Европарламента!
 • Kcaniba
  Отговор
  7 22:35  11.06.18
  То па Курумбашев много убав! бе комунистчета, бе тикви червени айде лягайте си че утре трябва да ставате по путьово време.
 • Рино
  Отговор
  8 09:18  12.06.18
  Андрейчо толкова се натяга на превозвачите, щото знае че 2019 идват Евроизбори! А тая заплата не е за изпускане!

Напиши коментар:


Публикувай
Назад към конфликта