Конфликт
8 Август, 2018 3844

Враг на народа ли са медиите?


 • Доналд Тръмп Президент на САЩ Голяма част от медиите са всъщност враг на народа, а демократите знаят само да се противят и да пречат. Ето защо има толкова много омраза и разногласия в нашата страна - но в един момент тя ще се излекува.
 • Иванка Тръмп Бизнесдама, модел, писател Не съм съгласна, че медиите са врагове на народа. Била съм предмет на медийно отразяване, за което зная, че не е съвсем вярно, но не смятам, че медиите са врагове на народа.

  329 гласа
  88%
  12%
  41 гласа

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • волен сидеров
  Отговор
  1 10:19  09.08.18
  абсолютно Вярно и за България-яка манипулация на медиите към народа ,насаждане на психоза и агресия....
 • Иван
  Отговор
  2 10:44  09.08.18
  Млада и наивна.
 • Mirko
  Отговор
  3 11:28  09.08.18
  Анкетата е пример за манипулация. В действителност и на двамата тезата беше една и съща. Буквалния отговор на Тръмп на този въпрос беше: "Медиите НЕ СА враг на народа, враг на народа са лъжливите ("фейк") новини. Това е теза която очевидно е вярна за всеки, някой обаче я извърта в друга теза която също е вярна но никои (вкл. и Тръмп) не и се противопоставя - че медиите (като източник на информация а не на пропаганда) не са враг на демокрацията... За съжаление такива медии отдавна няма на запад. Направете си дори простата сметка как така мега скъпия медия апарат CNN е безплатен, а даже почти е без реклами...
 • 2525252
  Отговор
  4 11:48  09.08.18
  Много е умен Тръмп! А Тая малката Иванка, ако не си отваря устата ще мине за по-умна..

 • Doberman
  Отговор
  5 13:51  09.08.18
  Кампанията срещу Тръмп е плод на политическа борба. Което изкачва американските медии на едно стъпало над нашите, в които няма дори и намек за подобно нещо. Там поне опозицията има силен глас. Големите медии у нас са под толкова тежък ботуш, че са деградирали до тотална автоцензура за всичко, свързано с властта. Положението е толкова лошо, че в опита си да не се издънят пред властта, дънят феерично професията, която уж толкова обичат и тачат. Това може да се определи като предателство към обществения интерес, който по идея би трябвало да защитават. Що се отнася до отразяването на новините би трябвало да са обективни без значение частни или обществени са... поне така твърдят те. Най- смешното е, че всички говорят за някакви "кафяви" медии, а са наясно, че са квакащи жаби в едно блато и освен да крякат в една и съща посока друго не правят. Казано накратко: не ги мислете американците, те си имат две групировки, които се джавкат, тоест имат между какво да избират. Ние си имаме една.
 • Стефан
  Отговор
  6 14:16  09.08.18
  Не знам как е в САЩ , но тук не са врагове на народа, те са еничарите и душманите на хората, вместо да разследват всяка сделка, всяка порочна коалиция от типа на Орешарски и Пеевски , да следят дали не крадат, ТО ТЕ СА С ВСЯКА ВЛАСТ която дойде, за да не бъда голословен, мадам В - до такава степен лижеше и мажеше на ДПС че се предлагала за ТАЕН ПИ АР - СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ, да кажем за явочника Тошо Тошев, за ДОНОСНИКА Димитър - Кеворкян дето донасял за колегите си, за човека фалит Петьо Блъсков дето на 10 ноември си хвърлил партийната книжка на пода и след като другите напуснали стаята си я взел и решил че има какво да даде на БКП - срещу заплащане, да говорим ли за Андрей Райчев - ЕДИНСТВЕНИЯ СОЦИОЛОГ В СВЕТА с голф игрище, за Мунчо, за червен Кольо, за Асланов и още колко незнайни ГЪЗОБЛИЦИ И ЮДИ, няма смисъл те си отиват низвергнати и отхвърлени даже и от тези на които лизаха топките, но такава е съдбата на лайночистача, с извинение.
 • ТУК СА ДЕЗИФОРМАТОРИ МЕДИИТЕ
  Отговор
  7 17:38  09.08.18
  ВИЖТЕ КЪК МЛЪКНАХА ЗА ЧУМАТА ПО ОВЦЕТЕ И КОЗИТЕ.
 • Ahmet
  Отговор
  8 18:25  09.08.18
  По-точно казано "медиите са приятел на властта" .
 • fakantanka
  Отговор
  9 18:52  09.08.18
  Преди година отказах новини, сутрешни блокове и разни там полит анализи. Не съм и предполагал че корпоративната цензура в стил БКП ще задуши свободата на словото по този начин, слагайки хората в разни категории на фили и фоби, насаждайки омраза и озлобление каквито никога не съм виждал, дори и през комунизма.
 • боцмана
  Отговор
  10 19:53  09.08.18
  Абсолютен, при това и умело дирижиран от властниците. Пример: Въпреки банковата тайна непрекъснато тръбят колко милиарди имали българите на влог и това му стига на Тиквоча непрекъснато да плещи колко добре живеем в банановата му република. А истината всички я знаем.

Напиши коментар:


Публикувай
Назад към конфликта