Конфликт
31 Декември, 2018 4928

Кой трябва да се вземе в ръце?


 • Лиъм Фокс Министър на търговията на Великобритания Брекзит може да бъде спрян и Великобритания да не напусне ЕС на 29 март. Има шанс от 50 на сто за спиране на Брекзита, ако британският парламент отхвърли постигнатото от премиерката Тереза Мей споразумение с ЕС. Ако през януари депутатите гласуват против сделката, Лондон ще има два възможни изхода: твърд Брекзит без споразумение или оставане в общността.
 • Жан-Клод Юнкер Председател на ЕК Част от британското общество мисли, че ЕС трябва да представи решение на всички бъдещи британски проблеми. Моят призив е: вземете се в ръце и ни кажете какво искате. Нашите предложения са на масата на преговорите от месеци. Оставам с впечатлението, че мнозинството от британските законодатели изпитват дълбоко недоверие към ЕС и г-жа Мей. Нашата цел не е да задържим Великобритания в ЕС с всички възможни средства.

  25 гласа
  5%
  95%
  407 гласа

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • антрашпиц
  Отговор
  1 10:10  31.12.18
  За мен човекът с ишиаса е прав.....
 • Гост
  Отговор
  2 11:00  31.12.18
  Юнкер е прав! От сума ти време тези не знаят какво искат! Хем боли, хем сърби, хем драго ми е! Не могат да застанат и като мъже да отсекат: Искаме това, това и това! А те: Хън, мън, ама така, ама иначе... Педалски маниер на поведение!

  Коментиран от #3

 • Телевизора на Елвис
  Отговор
  3 11:35  31.12.18

  До коментар #2 от "Гост":

  Какво те учудва? Погледни назад в исторически план тая британска измет какво си е позволявала непрекъснато. Нация от уроди, интриганти и боклуци, които заради някаква непонятна дори и на самите тях гордост и гъзария са си пропиляли всичко към днешна дата. Ако не са пакитата и индусите да им крепят тъпата икономика отдавна щяха да са завехнали тия тъпаци. Изобщо не искам да коментирам други конкретни неща, за които има и официални статистики (застрахователни измами, скрито лихварство и т.н.) заради които се "доят" най-нагло и безнаказано други държави и техните граждани. Излезат ли от ЕС, това всичкото спира, затова се чудят. На мнение съм, че като са "рекнали" един път ако управата на ЕС има топки въобще трябва да ги изхвърлят за кофти поведение тия нещастници влажни и прогнили там с техните дъждове и тъпотии. Много ме дразнят.

 • Цар Вул
  Отговор
  4 11:36  31.12.18
  Тоа Лиъм Фокс е "луд за връзване"!За к,во им е на британците скапания ЕС дето само смуче пари,и дава на час полъжичка!Мисля,че Брекзит ще има и то на 1111%!А юн мун ЕС да го духа!!Свърши вече яслата!От България и Румъния к,во вземат!Стотинки,а неми требат паре,много паре-милиарди!И британците ще са най глупавите хора на света ако се върнат в ЕС надупени готови за лашкане от тук до края на света!На тях хрантутници не им трябват!Имат си доста:кралици,кандидат крале,и други все от сой смукачи!Като пиявици,че и отгоре!!
 • Алтернатива има
  Отговор
  5 12:00  31.12.18
  Абе ние се молим психясалия пияндурник да е прав,за да можем да се спасим на острова.
 • въх
  Отговор
  6 12:30  31.12.18
  човекът може наистина да има ишиас и доктора да му е предписал по 200 мл. уиски през 4 часа на денонощие. сигурно има и рецепта, но не я показва.
 • Учителя
  Отговор
  7 14:42  31.12.18
  Великобритания е една от големите империи ,които могат да си позволят подобно поведение. Могат да бъдат в Европейския съюз ,могат да не бъдат...Все тая...
 • Неизбежно
  Отговор
  8 16:05  31.12.18
  Много добре знаят какво искат англичаните. Те имат вродено чувство за реалност и не искат повече да са донор за един куп страни които да крадат от техните пари. Не искат и разни пришелци да изсмукват социалната им система. Като бивша колониална страна имат предостатъчно пазари, суровини и работна ръка. Те първи проумяха, че всеки гражданин на страна от ЕС плаща вноската към ЕС а субсидиите от ЕС се "усвояват" от шепа хора близки до съответните правителства. Тези безкрайно рационални хора разбраха, че това не само е несправедливо, но и развращава и нарушава конкурентността на пазара. В този си вид ЕС е обречен на гибел и само е въпрос на време кога той ще се срути.
 • Глупости
  Отговор
  9 16:27  31.12.18
  Занимават хората с глупости...... Дайте работа и сигурност на хората, стига сте ги занимавали със съдбата на другите държави..... Весели празници.

 • ИВАН
  Отговор
  10 16:51  31.12.18
  Ами той народа не реши ли вече, сега пък депутатите щели да решават, щото са много умни, като нашите ...
 • 367
  Отговор
  11 16:59  31.12.18
  Британците са кофти хора . Още от самото начало , не трябваше да са в ЕС. Не приеха еврото , пазиха си лирата до последно , не са искрени-подмилни са. И накрая с тоя брекзит доказаха какви са ! Весело посрешане на новата година :)
 • само главни букви
  Отговор
  12 20:27  31.12.18
  бабата с деменцията ги подведе да напускат ЕС
 • густо майна
  Отговор
  13 20:30  31.12.18
  Тамън се наканих да ходя в Англия и те ги изгониха от Евросъюза
 • Бесен
  Отговор
  14 22:17  31.12.18
  Пак нема за кво да се гласува... за пиянде или идиот - аз разлика не виждам

Напиши коментар:


Публикувай
Назад към конфликта