11 Август, 2014 12:59 3 964 0

Последната резиденция на Майкъл Джексън (СНИМКИ)

  • джексън-
  • лас вегас-
  • къща

След като наскоро прословутото имение Neverland беше обявено за продажба, последната седмица се появи друг имот на Майкъл Джексън, в който той е живял в периода 2006-2008 г. Става дума за къща в Лас Вегас с цена от 19.5 млн. USD. Бъдещият собственик ще разполага със 7 спални, 12 бани, подземна художествена галерия и средновековен параклис. Площта та последното помещение е 700 кв.м. с капацитет 74 души.

Къщата, което е построена през 1952 г., е обзаведена в средиземноморски стил и се намира в парцел с големина около половин хектар.

На практика Джексън е последният наемател на имението. До 2011 г. имотът е необитаем и се извършва пълна реконструкция. Имението може да предизвика голям интерес сред поклонниците на Джексън. В същото време инвестицията в имоти в Лас Вегас също е атрактивна като се отчете фактът, че цените на луксозните имоти тръгнаха нагоре.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА