Last news in Fakti

8 Ноември, 2007 00:00 766 0

Colliers уреди сделка за 22 000 кв. м складове до Елин Пелин

  • площи-
  • софия-
  • индустриален-
  • парк софия изток-
  • индустриален парк софия
Екипът за логистични и индустриални площи на Colliers International реализира най-голямата сделка в България, сключвана в този сектор досега, съобщиха от консултантската компания. Договорът е за 22 000 кв. м логистични площи и е сключен между водещата дистрибуторска компания "Кавен Орбико" и "Индустриален парк София Изток".

Площите ще бъдат изградени на три етапа в рамките на следващите три години и ще бъдат постепенно заемани от клиента. След като бъде завършен, новият логистичен център ще осигури на "Кавен Орбико" най-висок клас площи и съоръжения, включващи сухи складове и хладилни помещения, изградени по международни стандарти, зона за сортировъчни дейности, офис площи, удобен паркинг и високо ниво на сигурност.

"Индустриален Парк София Изток" е първият по рода си индустриален проект, разположен в община Елин Пелин, на около 20 км от София. Концепцията предвижда изграждането на площи за производство, логистика и складиране, ползващи предимствата на добрата инфраструктура.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА