23 Февруари, 2015 21:54 5 079 6

Създадоха яхта само за жени (СНИМКИ)

  • яхта-
  • жени

Първата в света луксозна яхта, разработена да задоволява женските капризи беше създадена от известната дизайнерка Лидие Берсан от Монако.

Яхтата La Bella (Красавицата) е предназначена за богати жени. Едно от доказателствата за това е интериорът, който включва облицовки с камъни Сфаровски, златни инкрустации, ледени фонтани и SPA. 80-метровата яхта е предназначена за 12 души. Интериорът е решен в бяло, златно и цвят слонова кост.

Авторът описва своеобразното си произведение като „стилно, романтично, топло и ... с дух на жена”. „Вместо Дартс и компютърни игри, вие ще намерите SPA с хидромасажна вана, малък фитнес, библиотека с камина, малък фризьорски салон, кинозала и няколко бара”, уточнява Берсан. Попитана за цената на луксозното бижу, тя казва, че все още не е уточнена. „За съжаление, нямаме окончателна цена. Целта ни е да създадем най-луксозната яхта в света”, уточнява дизайнерката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 рибаря

    0 0 Отговор
    става за оргий.

    Коментиран от #4

  • 2 vallmall

    0 0 Отговор
    Веднага да поръчат една за Черноморския флот на Армията
  • 3 Иван

    0 0 Отговор
    Mdaaaa
  • 4 Бай Хой

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "рибаря":

    Кой е този римски легионер Оргий?
  • 5 Бай хой

    0 0 Отговор
    За кви 12 човека ве. Могат да се опънат 1000 брезентови походни легла, а пък колко бежанци могат да се съберат просто не е истина.
  • 6 Zax

    0 0 Отговор
    Егатиии кича. Отврат 😩