24 Юли, 2010 00:00 2 184 2

Доналд Тръмп вижда голям потенциал в Грузия

  • тръмп-
  • грузия-
  • инвестиции

Представители на Доналд Тръмп от няколко дни са в Грузия и има вероятност бившата руска република да бъде дом на следващия проект на милиардера, пише „Форбс". Вицепрезидентът на Trump Organization Майкъл Коен казва, че е открил две локации, които оценява като много подходящи за луксозен хотел Trump Tower. Той е особено впечатлен от черноморския курорт Батуми (на снимката), където бил разведен от президента на страната Микаил Саакашвили. Батуми не е много известен в Европа, но пък е популярен в Централна Азия заради хубавия си климат и близостта с Турция.

Миналия месец Тръмп най-накрая получи разрешение за строеж на проект, който той нарича „най-голямото игрище за голф в света" в Абърдийншайр, Шотландия. Там той възнамерява да построи и луксозен хотел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ?

    1 2 Отговор
    Нека Доналд Тръмп си търси и види потенциала там откъдето идва... Никак не е за завиждане
  • 2 Валери

    7 1 Отговор
    Тия милиардери са много загубени!

    Не могат да видят потенциала в най-перспективната страна - България!

    Все ходят по Румънии, Албании... сега пък Грузия.

    Дали пък нашия президент би станал екскурзовод на Донадчо за да дойде още един заблуден да налее в бездънната каца.