Last news in Fakti

1 Април, 2015 17:30 1 291 0

АДИС няма да може да се приватизира

  • адис-
  • правителство-
  • приватизация

Агенция дипломатически имоти в страната (АДИС) да не може да бъде приватизирана, реши днес на своето заседание правителството. Това ще стане след промяна в Закона за приватизация и следприватизационен контрол.

„„АДИС” ЕООД ще продължи да отдава под наем недвижими имоти и принадлежащите към тях технически съоръжения за жилищни, търговски или административни нужди на членовете на Дипломатическия корпус в България, както и извършване на други дейности за гарантиране на добри условия за работа на дипломатическите мисии”, пише в решението на Министерски съвет.

Имотите, отдавани под наем от АДИС, се намират в реномирани жилищни райони на София - Изток, център, Лозенец, Гео Милев, Яворов, бул. „Симеоновско шосе” и други. Дружеството стопанисва подземни закрити гаражи и охраняеми паркинги.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА