Last news in Fakti

3 Април, 2015 17:38 5 742 5

Запорираха лукс хотели на Цветан Василев

  • запор-
  • имоти-
  • нап-
  • василев
Запорираха лукс хотели на Цветан Василев - 1
"Сана Парк" в комплекса "Златни пясъци"

Днес стана ясно, че Националната агенция по приходите (НАП) е запорирала 7 имота на банкера Цветан Василев. Това е станало на 1 април, след като е наложен запор върху акциите на Василев в акционерното дружество „Корси маунтин рисорт” във веригата „Сана спейс”. Става дума за 5 луксозни хотела и две къщи.

Под запор са 4-звезден хотел в Хисаря с капацитет 100 легла. 39 броя апартаменти от 5-звезден комплекс „Сана парк” в Златни пясъци. 3-звездният хотел „Глициния“ в курорта „Златни пясъци” с капацитет 66 легла. В зимния курорт Пампорово под запор е хотел „Белмонт“, който разполага със 146 легла. Известната в Банско „Вила Калина” също вече е под запор. Запорираните къщи са в Боженци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Танчето

    0 0 Отговор
    Ей този Цветанчо така се е нагрухтял с имоти, просто нямам думи , да го гонят до дупка и в затрова
  • 2 Гошо от Почивка

    0 0 Отговор
    Всеки Богатаж е натрупал богатството с сълзите на хората,с кръвта на враговете, с смърта на противника многото пари водят до АДА и не се съмнявам, че ще има друго място освен това съжелявам, че толкова хора са избрали пътят към АДА

    Коментиран от #3

  • 3 S Doichinov

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гошо от Почивка":

    Ти ми дай парите му и ме съжалявай,че ще отида в ада
  • 4 1234

    0 0 Отговор
    То да е само Цветанчо,с мед да го храниш,ама колко има като него,затова няма пари ни за пенсии,ни за здравеопазване,ама на кой му пука,ако един проговори ще стане една....говорилня,едни компромати,чак Агата Кристи ще им завиди на сюжета.
  • 5 1234

    0 0 Отговор
    zatvor za tezi mafioti a ne da govorimm za ciganite purvo da re6im problemite na bate boiko i na cvetanov miliarderi