Last news in Fakti

16 Юли, 2015 16:17 2 798 1

Продават имението на Марлон Брандо

  • къща-
  • марлон брандо-
  • холивуд

Имението, което се намира на Холивудските хълмове, е било собственост на Марлон Брандо в периода 1953-1965 г. Това е първият имот, който актьорът купува. Тогава той е бил на 29 години. Имението, което е с площ 464 кв.м, е построено през 1938 г. От известния за онова време архитект Пол Уилям. Разполага със 6 спални, 5 бани, басейн, фитнес и бамбукова гора.

За една година от 1968 до 1969 г. къщата е била превърната в център за йога, който се е посещавал от много холивудски звезди.

Новият собственик на имението ще има за съседи редица известни личности, сред които Чанинг Татум, Робърт Патинсън и други.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 здравко бомбов

    0 0 Отговор
    По безсмислена информация не съм чел! Няма цена и квадратура на двора, но информация за съседи, които никой не е чувал.