Last news in Fakti

23 Юли, 2015 15:31 11 996 3

Сградата на „Аско Деница” е вече история

  • аско деница-
  • гранд каньон софия-
  • инвестиция-
  • софия

Сградата на бившия магазин в Младост 3 – „Аско Деница”, е вече история, след като започна нейното разрушаване. Разчистването на терена ще продължи около 7 седмици. Сградата е построена през 1989 г. като е предвидена за голям търговски обект. Последните години, през които работеше, в нея се помещаваха мебелна фирма, телевизионно студио и заведения. На мястото на постройката и съседните терени ще изникне нов модерен комплекс, който ще предлага жилищни, офисни, търговски площи. Емблемата на „Гранд Каньон София” ще е 100-метров небостъргач.

Въпреки че строителството ще започне най-рано през септември, вече има реализирани сделки и то с чужденци – богаташи от съседна Турция, както и от Персийския залив.

Цените на повечето жилища са „по запитване”, сочи справка в най-големия сайт за недвижими имоти imot.bg. Оферират се предимно 1- и 2-стайни апартаменти. Като маломерните са с площ около 40-45 кв.м. Между 66 и 76 кв.м. е големината на 2-стайните апартаменти. На един от тях е обявена цена от 106 722 EUR, а предвиденият срок на завършване е 2018 г. За момента, малък остава броят на оферираните жилища с три стаи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЕЧен ГЕНър

    0 0 Отговор
    „Гранд Каньон София” - де е Алеко Константинов да тури един фейлетон като подзаглавие... ааа да гледа ме от 100те лева
  • 2 иииииииии

    0 0 Отговор
    това е смешно - само много глупав човек може да даде над 200 000лв за малък апартамент на висок етаж, колкото ще да е луксозен...
  • 3 Лео

    1 0 Отговор
    Наши продажни съграждани продадоха и тази земя на турците.Нали и София трябва да се напълни с мюсюлмани в близко бъдеще.