Last news in Fakti

27 Юли, 2015 09:00 17 519 14

5-те най-тузарски имота на пазара - Юли 2015

  • imot.bg-
  • лукс-
  • софия

След като през последните 3-4 години бяхме свидетели на свит пазар на луксозни жилища в София, то през последния месец излязоха за продажба нови имоти. Причините за това са две. Първата е, че през първото полугодие на тази година в сравнение със същия период на миналата се отчита ръст в сделките с луксозни имоти с близо 20% и втората, че на пазара все повече нараства групата на тези, които купуват с цел инвестиция. Част от имотите се продават на шпакловка и замазка. Така продавачите разчитат най-вече на клиенти с ясна визия как точно искат да бъде обзаведен бъдещият им луксозен дом.

Ето и 5-те най-скъпи  предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg

1. Лозенец (София) – 1 000 000 EUR (виж повече)

Мезонетът, който е на три етажа, е с разгъната застроена площ от 400 кв.м. Разположен е в нова луксозна сграда в близост до бившия Японски хотел. Имотът е напълно обзаведен и оборудван с дизайнерски мебели Minotti, уреди Miele, осветление Giza. На всяко ниво има действаща камина. Отоплението е както ТЕЦ, така и климатична инсталация с устройство за индивидуално управление на всяко ниво. Има подземен гараж, свързан с топла връзка.

2. Драгалевци (София) – 670 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент е с площ 550 кв.м. Разполага със собствена хидрофорна система, генератор за ток и газово котле. Обзавеждането е с висок клас мебели. Подовите настилки са от естествен паркет и камък. Към апартамента има два гаража и мазе.

3. Изток (София) – 600 000 EUR (виж повече)

Имотът е с площ 272 кв.м. Разположен е на втория етаж в тухлена сграда, построена през 2002 г. В близост до имота има детски градини и училища. Разположен е в близост до Борисовата градина и метростанция „Жулио Кюри”.

4. Център (София) – 1 005 100 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент се намира срещу Съдебната палата. Разгънатата му застроена площ е 366 кв.м. и заема цял етаж. Имотът е подготвен за ремонт. По желание на купувача, може да се продаде със завършени ремонтни работи, т. е. гипсокартон по стените и таваните, замазка на подовете, блиндирани входни врати и други. Жилището може да се раздели на две по-малки или да се ползва като офис с 15 работни места.

5. Бояна (София) – 562 000 EUR (виж повече)

Четиристаен апартамент с площ 281 кв.м. Апартаментът е разположен на първия етаж в сграда с охрана и рецепция. Също така разполага със собствена градина, която е достъпна от всички помещения: просторен дневен тракт, три спални всяка, от които с баня.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    ( три спални всяка, от които с баня. ) Това го има във всеки хотел. Това да не са хотели?
  • 2 БАЙ ГАН4О

    0 0 Отговор
    Абе, тиа съборетини имат ли клозети за тях нищо не се пише
  • 3 1324324234

    0 0 Отговор
    Не са хотели, а нормални жилища висок клас :) В коя да е развита държава това да имаш 1 баня и тоалетна за цяла къща се смята за , честно казано, селяния. Всяка спалня освен баня трябва да има и собствен дрешник , поне 4-5кв.м.. Защото сега в БГ масово се продават най-обикновени апарменти с луксозно оборудване, ама самото жилище си е кочина.

    Коментиран от #8

  • 4 Иван

    0 0 Отговор
    https://www.google.bg/maps/@42.655171,23.265221,3a,75y,293.15h,90.62t/data=!3m6!1e1!3m4!1sqRYzPNMjBFCF0wSIc7QiUQ!2e0!7i13312!8i6656
  • 5 разкош

    0 0 Отговор
    Мезонета в лозенец е най-добре ама чак пьк 1000000. . .
  • 6 qwerty

    0 0 Отговор
    милион за нещо си в центъра, без прозорци и замазка? предполагам е затапеното помещение от което стреляха по баретата!
  • 7 ка6

    0 0 Отговор
    като ги продадат за тези пари, да се обадят да ги почерпя
  • 8 незнайко

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "1324324234":

    Ако не си представяш как се поддържа 281 квадрата ( нормално ) жилище от домакинята значи си още малък. Ако всички имаме такива жилища, ще има недостиг от място за строеж. Лошото в тези апартаменти, че няма тоалетна за кучето.
  • 9 диан

    0 0 Отговор
    за 2 000 000 лева не става
    то е жилище за да живееш в него
    е кой идиот ще плати
    2 000 000 лева за да живее тук?
  • 10 Един друг

    0 0 Отговор
    Не 2 млн. евро, а 2,4 с ДДСто, защото не може да се ползва данъчен кредит.

    Това е някакъв майтап. Който даде 240 000 евро за тази глупост е или луд или се е накрал внезапно и ударно. Който обаче даде 10 пъти повече - колкото искат тези смешници, не влиза в никаква категория.

    Че и плашат с битови уреди Миле смешниците. И на мен хладилниците за вграждане са ми на Миле и чудо голямо вече. Каталожна цена - 2300 лв. на парче, взех ги по 700 от запорирана пратка и голямата работа, големият лукс и все едно заради едната пералня вече не сме в София, а в Монако. В другия апартамент пък заради женски приумици - хланилник направен по поръчка и кво от това?! Холната гарнитура пък е от масивен дъб и разскошна естествено кожа. Тук каталожната цена на аналогичен комплект е 7500 лв. На мен ми излезе под 1000 на ръка от фалирал магазин. Само балъците или комплексарите плащат луди пари за вещи и за пасиви като жилища. Който има акъл в главата купува глупости само когато може да удари кьоравото, а истинските пари ги вкарва само в активи.

    Че и имат претенции за лукс... Никъде в София няма локация, отговаряща на условието за луксозен имот, ама кво ти разбират крадливите селяни, които са единствената възможна клиентела на тези измамници.
  • 11 Един друг

    0 0 Отговор
    Оф, ядосах се от нахалството на тези, дето можели да "довършат" другия апартамен за милион евро с гипсокартон, при желание и доплащане, и по-долу съм писал евро, като естествено съм имал предвид левове.
  • 12 Доко

    0 0 Отговор
    Аууу, ''брокерите'' , какви са тея цени ? На какво отгоре ?? Това че една сграда е направена по прилично не значи че може да слагате цени като в Монако. Я се огледайте каква мизерия е в София, дупки, прахоляк, мръсотия ................
  • 13 минаваща

    0 0 Отговор
    Брокерите- в Гърция си купуваш мезонет на брега на Егейско море за 250 000 евро- Та кажете ми кой ненормалник ще предпочете да живее в мръсната София и да плати 1 милион за някъкъв си там апартамент пред това да си купи един мезонет и да се наслаждава на верандата си пиейки си кафето на прекрасната гледка.В усилието си да направите бързо пари- вие просто направихте имотите в България непродаваеми и нежелани.
  • 14 чегобара

    0 0 Отговор
    хахахах, то че собствениците са алчни и искат безумни цени е ясно, ама се чудя на брокерите защо излагат себе си и реномето на фирмите си, като пускат подобни смешни оферти. Защото са някви измекярски брокерчета, които днеска ги има утре ги няма.