Last news in Fakti

29 Октомври, 2015 18:20 2 099 0

Умните градове на бъдещето са темата на конференцията „Smart Buildings, Smart Cities, Smart Economy“

  • imot.bg-
  • конференция-
  • умни градове

Експерти и специалисти ще презентират най-иновативните решения за градската среда

В предстоящата конференция „Smart Building, Smart City, Smart Economy”, ще се срещнат публичната власт, бизнеса и обществото, за да обсъдят общата цел за постигане на урбанистичната стратегия.

Посланици от Европа и Азия ще вземат участие в конференцията. Те ще споделят опита и практиките на международната общност относно преминаването от старите модели на управление към интегрираните модерни решения за градската система.

Експерти от публичния сектор ще презентират напредъка постигнат от правителството в насърчаване на иновативността и предприемачеството, както и актуална информация относно постиженията в партньорство с ЕС за енергийни проекти и програми.

Изпълнителният директор на Българската агенция за инвестиции ще разкрие иновативни решения за умните градове.

Представители на бизнеса ще представят най-иновативните решения за „Smart“ средата и ще обърнат внимание на моделите за развитие на градовете ни към  едно по-екологично, технологично и интелигентно бъдеще.

Изпълнителният директор на София Тех Парк ще наблегне на темата за човешкия ресурс като двигател на процеса за модернизация на градската среда.

Целта на конференцията е да повиши осведомеността за концепцията за умни градове, реформите в градското управление и новите технологии.

Пълна програма на събитието можете да намерите на: http://smart.b2bmedia.bg/program

Участниците в конференцията ще презентират и обсъдят възможните иновации, които да се имплементират в българските градове: сгради от ново поколение, Smart електричество, Микро-мрежи, Транспортни иновации, Инфраструктури иновации, Електронно управление и интегрирани системи за предоставяне на информация.

       Регистрирайте се с отстъпка от 30% с Промо код: Smart 90! на: smart.b2bmedia.bg/registration


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА