Last news in Fakti

9 Ноември, 2015 21:07 2 234 1

Холивудска продажба на имот

  • бевърли хилс-
  • стефани-
  • росдейл

Гуен Стефани и Гавин Росдейл продават семейния си дом в Бевърли Хилс. Имението, което е решено в испански стил, е с разгъната застроена площ от 800 кв.м. Звездната двойка купува имението през 2007 г. за 13.25 млн. USD. Имотът се състои от 6 спални и 9 бани. На разположение на бъдещия собственик са също така басейн и тенис корт.

За момента не е ясна офертната цена на имота, но като се отчете ръстът на пазара на луксозни недвижими имоти в Лос Анжелис през последните няколко години, то ще е прилично висока. Така например, миналия месец Елтън Дон си купи къща в Бевърли Хилс. Цената на сделката и как изглежда имота може да видите ТУК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Morgoth

    0 0 Отговор
    Много ме кефят като си направят 9 бани. Сигурно 7 от тях ги кръщават на дните от седмицата и за всеки ден си знаят коя трябва да ползват :)