26 Ноември, 2015 19:28 2 701 1

Строят зимен курорт до море

  • черна гора-
  • ваканционни имоти-
  • море-
  • планина

Зимен курорт ще бъде изграден в близост до един от известните черногорски морски курорти край Херцег Нови. Специалисти изучават района, като го определят с висок потенциал за развитие на туризма.

Инициативата за създаването на зимен курорт край Херцег Нови е на кмета на градчето. Властите на Черна гора през последната година активно привличат инвеститори. Включително се разработват законопроекти, с които двойно се съкращават сроковете за издаване на разрешение за строеж.

От ноември 2015 г. е в действие държавата програмата „златна виза”, която дава възможност на чужденци, купили имот в Черна гора, да получат гражданство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мартин

    1 0 Отговор
    Ами ще строят я! Явно дори и в малка държава като Черна гора са разбрали нуждата от развитие на туризма и ползите за хазната! Но странно, че там нямат някой еко талибан като нашенския образ Тома Белев - Делфина, който да им саботира мераците за развитие!