Last news in Fakti

15 Декември, 2015 09:11 20 115 0

5-те най-тузарски имота на пазара - Декември 2015

  • imot.bg-
  • лукс-
  • жилища

Преди няколко месеца столичният квартал „Студентски град” влезе в новинарските емисии с това, ч него се предлага шикозно жилище с позлатени елементи в дневната и банята. Оказва се, че това не е изключение. Справка в най-големия сайт за недвижими имоти imot.bg показва, че там се оферират и други луксозни апартаменти.

Предлагането на скъпи жилища (с цена над 500 000 EUR) се увеличава. Към днешна дата в София се оферират близо 100 подобни имота. Освен център, Докторски паметник, Лозенец, Оборище, Бояна, Манастирски ливади, подобни имоти могат да се намерят и в Изток, както, жилищна група „Южен парк” и Витоша.

1. Център (София) – 857 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент се намира на бул. „Цар Освободител” и е с разгъната застроена площ от 306 кв.м. Разположен е на втория етаж в тухлена сграда строена през 1933 г. и може да се използва както за жилище, така и за представителен офис. Имотът се предлага след ремонт, но при запазена аристократична атмосфера.

2. Докторски паметник (София) – 580 000 EUR (виж повече)

Четиристайният апартамент  е с площ 240 кв.м. разположен на две нива. На първото се намира двоен хол, трапезария и самостоятелна голяма вградена кухня, гардеробна, баня с тоалетна и две тераси. На горното ниво са родителската спалня, две детски спални, баня с тоалетна и тераса. В цената е включен надземен гараж

3. ж. гр. Южен парк (София) – 720 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент, чиято разгъната застроена площ е 460 кв.м, е с гледка към Южния парк. Състои се от 5 спални с 5 бани, дневна, кухня с трапезария и тераса пред нея. ИМа опция за покупка на две паркоместа.

4. Бояна (София) – 562 000 EUR (виж повече)

Четиристайният имот се намира на първия етаж на луксозна сграда. Предимството на апартамента, чиято разгъната застроена площ е 281 метра е, че разполага със собствена градина, на която се излиза от всички помещения. Състои се от просторен дневен тракт с площ около 80 кв.м., три големи спални, съответно 20, 32, 40 кв. м., като всяка е със собствен санитарен възел и тоалетна за гости. В цената са включени луксозни довършителни работи.

5. Студентски град(София) – 900 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент се намира на последния етаж на тухлена сграда построена през 2009 г. Разгънатата застроена площ на имота е 360 кв.м. Състои се от 2 спални, 2 бани, голям хол и тераса 120 кв.м., на която е разположено 8-местно джакузи. Имотът е обзаведен по индивидуален дизайнерски проект.



Свързани новини