5 Януари, 2016 10:47 6 661 0

Роналдо показа дома си в Испания (ВИДЕО)

  • роналдо-
  • къща-
  • мадрид

Кристиано Роналдо показа новия си дом в La Finca в Pozuelo de Alarcon (на 10 км. от Мадрид). Къщата се намира в близост до тази на Зинедин Зидан, а цената й е 6.5 млн. EUR.

Роналдо, който получава 390 900 EUR на седмица, покани журналист в своя дом, като му показа спалнята си, дневната и градината. Едноетажната къща е с разгъната застроена площ от 798 кв.м., разполага с доста стаи и осем бани.

Футболната звезда признава, че основното помещение за него в къщата е спалнята. Именно здравият сън е този, който му помага да се възстанови бързо и да показва добри резултати в професията.

Роналдо е известен с това, че обича да инвестира в недвижими имоти. През 2009 г. той купи хотел в Португалия, а няколко месеци по-късно и къща в Мадрид, а през 2015-а си хареса апартамент в Лисабон, който купи срещу 2 млн. EUR. Той дори подари на своя агент за сватбата му цял гръцки остров.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА