1 Февруари, 2016 17:00 19 889 17

5-те най-тузарски имота на пазара

  • imot.bg-
  • жилища-
  • лукс
5-те най-тузарски имота на пазара - 1

Ръстът на цените на жилищата, който беше отчетен през изминалата година, несъмнено се отрази и върху сегмента на луксозни имоти, който е около 10% от пазара на апартаменти. Не само цените, но и общото раздвижване на пазара накара собствениците на по-скъпи имоти, решили да ги продадат, да ги обявят за продажба именно сега и то на по-високи цени. Ако допреди половин година цените бяха около 700 000 – 900 000 EUR, то днес сме свидетели на суми малко над 1 млн. EUR, сочи справка в най-големия сайт за недвижими имоти imot.bg. Подобни цени са основно за апартамент разположени в централните части.

1. Център (София) – 1 005 100 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент се намира на столичния бул. „Витоша” срещу Съдебната палата. Разгънатата му застроена площ е 380 кв.м. Имотът е готов за ремонт. Може да се раздели на две по-малки жилища или да се обособи като офис с 15 работни места.

2. Център (София) – 1 000 000 EUR (виж повече)

Многостайният имот е с разгъната застроена площ от 238 кв.м. и се намира на бул. „Цар Освободител”. Разположен е на 5-тия етаж в тухлена сграда, построена през 1936 г. в близост до Борисовата градина, СУ „Св. Климент Охридски” и спирка на метрото. Състои се от антре, дневна, 5 стаи, кухня, две бани с тоалетни, 3 балкона и два входа. Възможно е преустройство.

3. Изток (София) – 1 100 000 EUR (виж повече)

Президентски апартамент във VIP сграда завършена през 2009 г. Състои се от просторен хол с площ 83 кв.м с френски прозорци към тераса, кухня с трапезария, кабинет, родителска спалня и още 2 спални, като към всяка има баня с тоалетна с душкабина и вана, отделна тоалетна за гости. Имотът е заобиколен от панорамна тераса, която е снабдена с вградено отопление.

4. м-т Евксиноград (Варна) – 880 000 EUR (виж повече)

Мезонетът е с площ 540 кв.м, като от тях 200 кв.м са тераса, на която са разположени лятна кухня, джакузи, лятна тента автоматично отваряема, дизелов агрегат, тераса изцяло облицована с италиански гранит. Имотът се предлага с три закрити паркоместа, както и 51% от общата площ на парцела

5. Център (Бургас) – 528 400 EUR (виж повече)

Многостайният имот е с разгъната застроена площ от 372 кв.м. Намира се в нова сграда с модерна архитектура и луксозно завършени общи части разположена в близост до пешеходна зона и входа на Морската градина. Жилището е завършено до ключ с материали висок клас, климатик във всяка стая, напълно оборудвани бани с тоалетна. Подходящо е за двуфамилно жилище. Стаите са с климатици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чомпи

    0 0 Отговор
    Първите 2 са много тузарски няма що...
  • 2 st1g

    0 0 Отговор
    Имота във Варна е трепач :)

    Коментиран от #5

  • 3 Кобрата

    0 0 Отговор
    Последните 3 имота са върха, особено този в м-т Евксиновград е направо мечта
  • 4 Ezdaqcha

    0 0 Отговор
    Ne otgovarqt na cenite si.Za tezi pari shte imash tri mega lysk imota v chyjbina :}}
  • 5 Mercedes-Benz

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "st1g":

    Да ако си чалгар и обичаш кича. Иначе за тези пари в Бояна можеш да купиш място в луксозната част до президента и премиера и да построиш супер къща, да не говорим че в чужбина се купува лукс имот за тези пари. Ама както с колите втора употреба на "реални км" така и с имотите българина е решил че ще удари кьоравото с продажбата.

    1-вата и 2-рата обява е за парвенюта мазохисти със селски корен, които са решили да се правят на аристократи. Нормален човек няма да даде тези пари за жилище, където денонощно има шум и смрад от изгорели газове, заобиколен от полудели реститутки, живеещи в "елитни" кооперации перманентно миришещи на котешка пикня и мухъл.

    3-тата обява не е лоша, ама са множко тези пари, по-скоро довършителните работи и обзавеждането надуват цената. Ако продавача продава с него, то става сложно, защото не на всеки се харесва дадения стил.

    4-тата Има хубава гледка, обаче като знам за свлачищата във варненско и да се откаже човек. Може и да е добре тоя район де, но все пак...

    5-та Кой луд освен кореняк бургазлия ще си купи жилище в града с Нефтохима, Меден рудник и "Адидас батките"?
  • 6 aphex

    1 0 Отговор
    Изключително грозно обзавеждане, там където го има. Не отива на имот от близо 600.000 евро , като този в Бургас, да му сложиш най-евтин клас климатици, китайски пластмасов душ-панел и фаянс и аксесоари от по 20лева.
  • 7 Булгаристанец

    1 0 Отговор
    Заглавието "Тузарски имота", трябва да бъде сменено с безумни имота!

    1-ви имот - за тази цена всеки ще си построи малка спретната офис сграда ... с хубава малка зелена градинка и дори собствени паркоместа. За живеене ... това е последното място, нормален човек с пари, на което би желал да живее.

    2-ри имот - заслужено получава титлата за най-безумен имот на пазара. Ако продават турската резиденция, но това жилище в стара сграда /незнайно какви съседи/ на цариградско шосе?!?!? Локация - шумно, мръсно и нищо толкова запленяващо, освен ако не сте фен на трафика, минаващите коли по булеварда и народното събрание. Цената от 1200-1500 евро на квадрат, пазарна цена.

    3-ти имот - Изток ... освен, че прилича на махаличка на малък град от социалистическо. Къщички, ниски блокчета и да няколко ЕПК за вождовете от близкото минало. Тесни улички, на които за предпочитане е да карате луноход или стара руска машина, защото е дупка до дупка. 3000 евро квадрат е висока цена на този имот.

    4-ти имот - това е най - добрия имот от 5-те представени. За тази цена предполагам може да се вземе самостоятелна къща в същият район, но не съм запознат. Плюс това 200кв. тераса на 1600 евро квадрата ... ако смъкнат цената на 1/3 ще отговаря повече на пазарната истината. Минуса е обзавеждането, но за всеки влак си има пътници, дори и за транспортния.

    5-ти имот - 1 млн. лева за имот в центъра на Бургас, само една истинска батка може да оцени този имот. За щастие аз излизам извън класацията
  • 8 Дали

    1 0 Отговор
    ...раздвижване на пазара накара собствениците на по-скъпи имоти, решили да ги продадат, да ги обявят за продажба именно сега и то на по-високи цени...

    Вторият имот се намира в сградата до турската резиденция над ресторант Грозд и Esterhasi бар. На прозоеца му има вече захабен трансперант и се продава поне от 4-5 години.
  • 9 Banan

    1 0 Отговор
    Втория определено е най-надценения кво като е на такава локация не е ремонтиран такива пари никой няма да му даде, все пак ако имаш такива фин. възможности ще му хвърлиш още 150 хил. евро за ремонт и обзавеждане и то става дълга и широка общо около 1.2 млн. евро с разходите по сделката. Лично аз с толкова пари и решение да инвестирам в имоти бих купил 7-8 ново строителство между 80-120 кв.м. дохода от наем ще ми е 6-7 хил. евро на месец (и право на данъчен кредит има, красота просто :Д) дори в близост до номер 2 има новостроящ се комплкекс.
  • 10 Stambolov

    0 0 Отговор
    Имота във Варна е 12 класи над другите и единствения качествен, с качествено обзавеждане и се намира сред други красиви и класни имоти. Останалите са fuxx ox shix.
  • 11 Луди ли са

    0 0 Отговор
    Абе тия луди ли са или нещо за балъци ни вземат !?!? Аз за 1 милион евро, къща в Швейцария ще си купя бе. Тези апартамент в сграда от 1936 година ми продават с гредоред на който трябва и основен ремонт да се направи......безумие :D
  • 12 xXx

    0 0 Отговор
    Бих дал 2 лв. за номер 2, но като се замисля ще си взема един дюнер по-добре :)
  • 13 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    Уважаеми ценители !Имота в местността Евксиноград си заслужава инвестиция!
  • 14 Аз

    0 0 Отговор
    Искам статия за десетте най-тузарски панелки. Ще е много по-интересно и близо до читателите тук. Едва ли хората, които имат и биха дали един милион за имот четат статии като тази, а за коментиране да не говорим. Виждал съм обяви на панелки ремонтирани с вкус и стил.
  • 15 bibendum

    1 0 Отговор
    Тъй, да кажа и аз нещу. Имот в Евксиноград се намира на 300 м. от източната граница на двореца (Е....град) . Това е най-скъпото място в целия град. На 2 мин. е надолу с кола има буна с плаж и рибарско селище. Абе с бинокъл може скоро да гледаш бикините на новия министър на образуванието. Обаче най-кофтитито е, че района е свлачище. Има набити кладенци с 12 м диаметър, не зная колко са дълбоки, ама са дълбооооки, и отвеждат водата от подпочвените слоеве. Въпреки това улицата пред имота е на плаващи вълни.
  • 16 гост

    1 0 Отговор
    всичко е брокерски мечти :))))
  • 17 Класният ти Янко

    0 0 Отговор
    Неграмотник! Образование се пише с ,,О'' а не с ,,У''