Last news in Fakti

17 Март, 2016 14:21 18 395 5

Продават огромна къща за 1 USD

  • къща-
  • цена-
  • канада

William Harris House е построен през 1880 г. за нуждите на голям магнат, работещ в сферата на хранително вкусовата промишленост. Разгънатата застроена площ на имота, който се намира в Торонто (Канада), е 2300 кв.м. Той представлява внушителна къща с триетажна постройка до него, изградена от червени тухли.

Дълго време сградата е била жилище към Армията на спасението, в което са живели самотни майки. През 2011 г. тя е продадена на предприемач за сумата от 1.7 млн. USD, като първоначално исканата цена е била 2.5 млн. USD. Идеята на новия собственик е била да преустрои къщата и да направи от нея няколко луксозни апартамента, които да продаде, но това така и не се случва.

Към момента не се знае каква е реалната стойност на обекта, но съдейки по платените данъци от собствениците за 2015 г., цената й е около 5 млн. USD. Обявената в момента продажна цена е 1 USD.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 иии

    0 0 Отговор
    всеки добър търг стартира от 1 долар или франк , цената после няма нищо общо с 1 долар просто е един вид жест към купувача, няма минимална цена и продавача има куража да започне от 1
  • 2 ешмиуя

    0 0 Отговор
    ИДЕТЕ В ДЕТРОЙТ, ЦЕЛИ КВАРТАЛИ СА ABANDONED:)
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Сульо

    0 0 Отговор
    какви глупости пишете вече
  • 5 WarInside

    0 0 Отговор
    то след 89та половин България се продаде за по 1 долар сега вече пишем за канада..