1 Май, 2016 14:21 2 575 1

Продават два имота, в които Принс е живял

  • принс-
  • певец-
  • къща-
  • торонто-
  • марбеля

Къщата на певеца в Торонто и вилата в Мелбърн са първите два имота, които са обявени за продажба след неговата смърт. В имота в Торонто Принс е живял в периода 2001-2006 г. Разкошният имот с три спални и 10 бани е разположен в един от най-скъпите райони на канадския мегаполис. По днешни цени стойността му е 12.79 млн. USD, пише местното издание Huffington Post.

Певецът е бил собственик на къщата, докато е женен за жителката на Торонто Мануела Тестолини и я продава след развода през 2006 г. Сред особеностите на имота е наличието на тенис корт, открит басейн, фитнес зала и студио в пурпурни нюанси.

Друг имот, в който известният певец е живял, е вила в Марбеля. Разположен на испанското крайбрежие на Коста дел Сол имотът се продава към момента за 5.3 млн. EUR. Дефакто вилата се продава от сегашният й собственик от няколко години, но едва сега, след неговата смърт, се наблюдава по-голям интерес.

Принс решава да купи имота в Марбеля след един свои концерт през 1990 г. Тогава музикантът е бил толкова очарован от крайбрежието. Купува въпросната вила през 1998 г. като подарък на своята годеница, танцьорката Матей Гарсия. Имотът служи като творческо вдъхновение за следващите му песни.

Интериорът певецът прави в своя фирмен стил, като боядисва стените в своя любим пурпурен цвят и украсявайки гардероба със своя любим монограм. Нос лед като се развежда със съпругата си през 2000 г. той обявява вилата за продан, а новият й собственик се появява шест години по-късно. През 2008 г. вилата е отново е обявена за продажба на цена от 5.6 млн. EUR, но така и не намира купувач. От компанията, на която е възложена продажбата, смятат че една от причините да не може да се намери клиент за имота е интериорът, който звездата е оставил след себе си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шака Зулу

    0 0 Отговор
    Ей роднините му не го изчакаха и да изстине.