Last news in Fakti

31 Май, 2016 16:08 2 404 1

Отдават под наем спалнята на принцеса Даяна

  • даяна-
  • принцеса-
  • уелс-
  • наем

Къщата, в която е израснала покойната принцеса Даяна вече се отдава под наем. Тези, които искат да прекарат един уикенд в нея, ще трябва да платят 25 000 паунда, а за по-големи групи сумата е 175 000 паунда. Фамилното имение в Нортшемпшир днес е собственост на брата на Даяна – граф Чарлз Спенсър. Той е решил да отдава имота под наем за кратки периоди. Целта е да събира допълнителни средства за фонда Whole Child International, основан от неговата съпруга – Карън Спенсър.

Туристите не само ще могат да поживеят в дома на лейди Даяна, но и да отдадат почит на изградения в имота мемориал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    1 1 Отговор
    Каквато и почит да се дава на загинал, нищо не може да върне случилото се с Даяна. Лошото е, че всичко се покри и не се казва истината за нейната смърт. Трябва да си достатъчно нагъл, за да отидеш да спиш в нейна спалня срещу пари.