Last news in Fakti

8 Юни, 2016 11:36 7 827 0

Нов собственик на имението Playboy

  • playboy-
  • хю хефнър-
  • имение-
  • лос анжелис

След не дълго търсене Хю Хефнър – собственикът на списание Playboy, успя да продаде имението си. Новият собственик е неговият съсед Дарън Метропулос. Не се знае срещу каква сума бизнесменът е придобил имотът, но първоначално исканата цена беше 200 млн. USD.

Новият собственик не се интересува толкова от факта, че имотът е бил собственост на шефа на Playboy, колкото от неговата архитектурна стойност.

По договор 90-годишният Хю Хефнър, ще остане да живее в имението до своята смърт. След това новият собственик възнамерява да обедини двата имота в едно голямо имение.

Имението, което беше обявено за продажба в началото на тази година, се намира в най-луксозния квартал на Лос Анжелис. Общата му разгъната застроена площ е 1900 кв.м. Разполага с 29 стаи, включително 12 спални, басейн, изкуствена пещера и мини зоопарк.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА