3 149 3

Къща във водата предлагат в Дубай (СНИМКИ)

Милена Богданова

Дубай винаги е привличал погледите на света със своите екстравагантни предложения. Почти неограничените финансови възможности на предприемачите в емирството позволява на архитекти от цял свят да реализират и най-смелите си проекти. Този път става дума за нова комфортна плаваща къща.

Имотите от проекта New Living се предлагат както под формата на хотелски комплекс, така и като отделни обекти. Всяка една от тях ще бъде разположена на платформа със широчина 30 метра и дължина 50 метра. Целта на овалната форма е да скрие обитателите от любопитните погледи на околните.

На всяка от платформите ще бъде разположен имот с разгъната застроена площ от 1500 кв.м и още 48 кв.м екстериорно пространство. Триетажните къщи ще разполагат с дневна, трапезария, кухня, спалня, баня, работен кабинет и складово помещение. Специална система ще доставя винаги свеж въздух в помещенията.

Първите къщи – било то самостоятелно и на хотелски принцип ще бъдат пуснати на вода на 6 септември. Тези, които искат да притежават подобен имот, трябва да приготвят 11 млн. USD.


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • борислав
  Отговор
  1 14:47  18.08.16
  Сигурно в цената влиза гьола
 • 2 17:54  18.08.16
  Този коментар е премахнат от модератор
 • кроко
  Отговор
  3 19:49  18.08.16
  В Дубай предлагат да им дадеш кинти за да ги въртят и евентуално може накрая да получиш къща. А дали ще е във водата, в л..ната или в пустинята, това са подробности. Само голи проекти за строежи предлагат в Дубай.

Напиши коментар:


Публикувай