Last news in Fakti

5 Септември, 2016 20:47 2 455 1

Богатите шейхове предпочитат Дубай

  • инвестиции-
  • дубай-
  • бизнес

Бизнесмени от Персийския залив с капитал над 1 млн. USD ще инвестират в Дубай, а не в Лондон. Към днешна дата британката столица е най-доброто място за запазване на богатството посредством придобиване на имоти. На втора и трета позиция остават Ню Йорк и Сингапур. Но Дубай е на път да вземе „златния медал”, тъй като цените през последните две години са доста атрактивни.

В Лондон се наблюдава обратната тенденция – пазарът е в спад, който се задълбочава от факта, че се плаща 3% данък при покупката на имот от вторичния пазар. При новите жилища в британската столица тази година цените ще спаднат с 1.5%, а през 2017-а ще отчетат ръст не повече от 0.9%. Brexit само засилва тенденцията на поевтиняване, смятат анализатори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шшш

    0 0 Отговор
    ТАКА Е ,СЛЕД КАТО ЛОНДОН СЕ ПРЕВЪРНА В СМЕТИЩЕ -ПЪЛЕН С БОКЛУЦИ ОТ АЗИЯ , АФРИКА,БЛИЗКИЯ ИЗТОК--САМИТЕ ТЕ ВЕЧЕ ИЗБЯГВАТ ДА ИНВЕСТИРАТ ТАМ...БРАВО НА ЧАЛМИ...