Last news in Fakti

8 Септември, 2016 11:27 6 079 1

Двойно скочи цената на къщата от „Кръстникът”

  • кръстникът-
  • къща-
  • продажба

На пазара на недвижими имоти в САЩ отново беше обявена за продажба къща, в която са снимани сцени от култовият филм „Кръстникът”. За последно имотът беше обект на продажба през 2012 г. на цена 95 млн. USD. Днес исканата сума е 195 млн. USD. Къщата се намира в идеалния център на Бевърли Хилс и се причислява в групата на най-красивите и скъпи частни имоти в САЩ. Beverly Compound някога е бил собственост на медийния магнат Уилям Хърсту, актрисата Мариън Дейвис и Джон и Жаклин Кенеди. Освен „Кръстникът”, там е сниман и част и от друг култов филм – „Бодигард”.

Имението е разположено на площ от близо 2 хектара. Главната къща е с разгъната застроена площ 4645 кв.м. с 28 спални и 38 бани. През 90-те години на миналия век имотът е основно реновиран, благодарение, на което къщата е разширена с още 1900 кв.м. На места са поставени бронирани стъкла.

Към главната къща се отива по път дълъг около 220 метра, а на територията на имението има тенис корт, две езера, дълъг басейн. Недалеч от главната къща има къща за гости с разгъната застроена площ от 613 кв.м. със 7 спални и собствен басейн.

Досега имотът е отдаван под наем срещу 600 000 USD на месец. В имението са отсядали редица знаменитости, включително и представители на кралското семейство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 AUBG

    0 0 Отговор
    Уилям Хърсту? Кой е това? Със сигурност имахте предвид William Randolph Hearst