Last news in Fakti

27 Септември, 2016 16:21 2 460 1

Тризначките срещу незаконен строеж в Благоевград

  • благоевград-
  • тризначки-
  • строеж-
  • зелени площи

Поредният протест срещу застрояване на зелени площи се проведе днес в благоевградския квартал „Еленово”. Различното в случая е, че той е организиран от тризначките Вяра, Надежда и Любов, които станаха известни покрай участието си в риалити шоу и тяхната майка Любка. Заедно с няколко съседи те са разрушили оградата на новия строеж.

Поставянето на оградата е започнало рано сутринта, както и струпването на строителна техника. В съседство има детска градина, което също е причина за протеста на жителите на квартала.

Средната цена на жилища в „Еленово” е около 400 EUR/кв.м., сочи справка в най-големия сайт за недвижими имоти imot.bg. Темпът на поскъпване на апартаменти е по-бърз в Еленово 2, при гарсониерите увеличението от началото на годината е 7%, а при двустайните – 8%. Около 400 EUR/кв.м. е цената на жилищата с три стаи, като там промяна в стойността на квадратен метър от началото на годината няма.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо

    0 1 Отговор
    Тая едната или е бременна или е много надебеляла. Прасета , прасета , всичките прасета на Еленово.