Last news in Fakti

2 Октомври, 2016 12:29 3 196 0

Бързата продажба на имот и руските купувачи

  • imot.bg-
  • аукцион-
  • продажба-
  • имот-
  • руснаци
Бързата продажба на имот и руските купувачи - 1
Публикувано във факти.бг: Снимка: М. Богданова ©

Оказва се, че аукционният метод за продажба на имот помага на продавача да се раздели с имота си на оптималната цена към момента на сделката. През седмицата отскочихме до Алпите и Ню Йорк. Интересна новина дойде от Шанхай, където се наблюдава ръст на разводите, при двойките, които искат да си купят жилище. След дълги спекулации вече е ясно колко руски граждани имат имоти в България.

Как бързо да продадете имота си

Желанието на всеки собственик на имот, решил да се раздели с него е да го продаде бързо, но и на възможно най-добрата цена. Купувачите, от своя страна, се стремят да купят на най-изгодната (т.е. възможно най-ниската) цена. Къде е истината? За аукционния метод за продажба за читателите на imot.bg разказва Даниела Грозева, член на Управителния съвет на НСНИ.

Още по темата

Имотите в Алпите

Независимо от поскъпването на швейцарския франк, жилищата и шалетата в известните алпийски курорти привличат клиенти. Преди година интересът, както и цените на имотите в швейцарската част бяха много по-високи в сравнение с френската.

Още по темата

В Ню Йорк сме (СНИМКИ)

Ню Йорк е един от най-големите градове в света. Осмият по големина град в света по гъстотата на населението. Известен е като финансова столица на света.

Още по темата

Да се разведеш, за да си купиш жилище

Слуховете, че първоначалната вноска за ипотечен заем за млади семейства в Шанхай ще бъде увеличена, доведе до ръст в разтрогването на бракове. Китайците не на шега са обезпокоени от съобщенията, че властите обмислят въвеждане на допълнителни ограничения за семейни двойки, желаещи да си купят собствено жилище.

Още по темата

Над 73 000 руснаци с имоти в България

3 614 е броят на руските граждани, които са купили недвижими имоти в България през последните 10 години, сочат данните на Агенцията по вписвания. На първо място е област Бургас, където 58 240 руснаци имат имоти. Следват Варна и Добрич, съответно с 9628 и 1692 граждани от Русия с ваканционни апартаменти.

Още по темата


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА