4 Октомври, 2016 10:37 7 015 4

10 страхотни идеи за малкото жилище

  • жилище-
  • дизайн-
  • интериор

Колкото и да си харесваме дома, винаги искаме да има нещо ново. На практика идеите за промяна са безкрайни. А когато става дума за малко жилище, то те се правят не само с цел разнообразие, но и за повече удобство. Ето няколко интересни идеи за дома:

1. Домашна библиотека на балкона

В малките жилища трудно може да се намери място за книгите. Във всяка панелка, обаче има балкон и именно това място може да бъде превърнато в домашна мини библиотека.

2. Вграден шкаф

Интериорът изглежда много по-добре, когато нещата са „скрити” от очите. Ако не желаете да слагате шкаф за книги, посуда и други предмети, то те могат да бъдат скити зад шкаф с цвета на стената.

3. Въздушно зониране

В гарсониерите всяка стена е пречка. Затова често се прибягва до т.нар. „въздушно зониране” – помещенията се разделят с шкаф, висящи орнаменти и други

4. Големи кръгли огледала

Те внасят в интериора хармония. Оптически правят помещението по-голямо и светло. Отличен аксесоар за спални и бани.

5. Кръгли закачалки

Отлично решение за жилища с малки коридори или липсата на такива, където не могат да се монтират закачалки. Удобни са както за закачане на дрехи, също така и за шапки, шалове и други аксесоари.

6. Гардероб без шкаф

Идеята е отлична за малки спални. Гардеробите без врати са нова модна тенденция.

7. Шкаф зад телевизора

Място за телевизор може да се намери във всеки дом, но малко са тези, които се замислят, че пространството зад него може да бъде оползотворено. Там могат да се съхраняват списания, дискове и други предмети.

10 страхотни идеи за малкото жилище


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алекс

    0 0 Отговор
    До тук виждам само седем идеи, а заглавието гласи: "10 идеи..."
  • 2 gost

    0 0 Отговор
    с днешното образувание толкова могат...

    Коментиран от #3

  • 3 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "gost":

    друго си е вчерашното образУвание викаш... :D
  • 4 Onq s toqgata

    0 0 Отговор
    A Onq s konq си живее на широко, защото в обора няма книги, които да му пречат.