788 0

Какво следва след “Умните градове и споделената икономика”

Футуристичните прогнози от близкото минало стават реалност, а какво ни очаква в бъдеще – това ще се дискутира по време на Годишната конференция на b2b Media на 3 ноември 2016 г.

Милена Богданова

Иновациите, които превръщат сградите, домовете и градовете ни в “умни” вече са реалност и мнозина ги използват. Смарт градовете и споделената икономика промениха начина, по който живеем, но и начина, по който се развива бизнесът.

Какво обаче предстои? Това ще дискутират лидери и технологични мениджъри, предприемачи, изпълнителни директори, основатели на компании, инвеститори и визионери, дори стартиращи компании със свежи идеи в Годишната конференция на b2bb Media – www.conference.b2bmedia.bg на 3 ноември 2016 г.

Събитието ще очертае визиите за бъдещето и ще изследва поведението на истински иновативните компании - как те се адаптират, за да се справят с предизвикателствата на времето и да отговорят на нуждите на пазара. Как смятат да си осигурят дълголетие, оставайки актуални и в бъдеще.

Имаме шанса да чуем как се постига успех от най-динамичните от тях, които са възприели дори най-авангардните иновации, за да разберат какво ще ни донесе утрешният ден и как ще се отразят новостите на начина, по който организациите работят и по който хората в тях творят.

Събитието ще се фокусира върху Изкуствения интелект, Големите бази данни, Интернет на нещата, бъдещето на новото поколение сгради и градове, иновативните модели за финансиране, Crowd базираните модели, реформите в градското управление с акцент върху бързия напредък към електронно управление и онлайн доставка на услуги.

Сред основните теми на форума са: Споделената икономика и икономика, базирана на търсенето. От нишови до масови - тези бизнеси, които донасят иновациите в нашето ежедневие се превръщат в най-мощните икономически играчи в света.

"Споделената икономика вече спечели цяло състояние за много бизнеси, но все още най-голямо й въздействие върху бизнеса и ежедневието ни тепърва предстои", твърди Ерик Бриньолфсон, съавтор на книгата The Second Machine Age: Work, Progress, and Prosperity in a Time of Brilliant TechnologiesНапиши коментар:


Публикувай