19 Октомври, 2016 13:25 1 978 4

Различни към новата епоха

  • нсни-
  • празник-
  • брокер
Различни към новата епоха - 1

На 25 октомври 2016г. от 9,00 до 18.30 часа в Зала „София“ на ИНТЕРПРЕД-СТЦ за трета поредна година ще бъде отбелязан Професионалният празник на брокерите и агентите за недвижими имоти в България чрез конференцията "INSPIRE TO HIGHER". В контекста на динамичните промени настъпващи в отношенията и профила на професионалистите в различни сфери на бизнеса, тази година събитието ще се проведе под мотото "Различни към новата епоха".

В началото на конференцията ще се състои кръгла маса на тема "Професията, пазарите, етиката и стандартите ", в присъствието на аудитория от близо 200 професионалисти и международни гости от Армения, Белгия, Украйна, Люксембург, Франция, на която ще се обсъждат пазарните тенденции в Европа, добрите практики и добавената стойност в сферата на услугите, застраховката „ Професионална отговорност“, новите международни стандарти в професията, кредитирането при сделките с имоти.

Сред участниците в кръглата маса са световният президент на FIABCI Киркор Аждерханян, Президентите на FIABCI-Андора Джорди Рибо и Люксембург, арменският специалист по маркетинг, строителство и инвестиции Ованес Игитян, финансовият и бизнес консултант Андрю Морис, председателят на Камарата на архитектите в България арх.Борислав Игнатов, представители на Нотариалната камара,  Застрахователно дружество ЕВРОИНС,  банкова институция  и др.

В програмата на събитието ще вземат участие ключови международни и български лектори, които по интересен начин ще вдъхновят агентите за по-високи професионални нива по време на семинарните панели, посветени на общото професионалното усъвършенстване, soft skills, мениджмънта, екипната работа, поведенческите практики.

Събитието ще бъде съпътствано и с провеждането на мастър клас на международния гост-лектор от FIABCIUniversity Артур Оганесян, който в рамките на последващите три дена ще обучи водещи мениджъри на агенции за недвижими имоти в тайните на успеха на ексклузивните права, бързите и успешни сделки, аукционите за имоти.

Информация за събитието може да намерите и на интернет страницата на НСНИ: www.nsni.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 nkavrakov

    0 0 Отговор
    Наскоро си говорих с един брокер който ми каза за един от похватите на така наречените големи а и малки агенции за недживими имоти.
    Продаваш си апартамента например за 50 000 евро,идват нашите брокерчета и ти казват така дай д сключим договор за екслузивни права и да го продадем за 57 000 евро , в договора е записано че всяка сума над исканата от продавача отива за агенцията и след сделката се превежда по банков път съгласно договора на брокерите.
    Това е един от многото начини да се изкривява имотния пазар и цените ,затова те са нереални и спекулативни.Една от агенциите е Явлена и Адрес които го правят това понеже с очите си го видях.
  • 2 Киоск

    0 0 Отговор
    nkavrakov, така е, ами хората не са прости - знаят за какво живеят, търсят угодни и леснодостъпни начини да намерят парата.

    Коментиран от #3

  • 3 nkavrakov

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Киоск":

    Така е само че когато спекулираш с пазар какъвто е имотния многго бързо нещата си идват на мястото.Много хора бързо забравиха събитията след 2008 година но много скоро ще си ги припомнят отново.
  • 4 kuku

    0 0 Отговор
    >Публикувано във факти.бг:

    НСНИ-
    празник-
    брокер

    Различни към новата епоха....Пременил се Илия, огледал се все в тия?