27 Октомври, 2016 11:21 3 389 1

Албания: Продават държавни имоти по Интернет

  • албания-
  • продажба-
  • имоти-
  • бизнес

Албанските власти обявиха за продажба чрез Интернет 100 държавни имота плюс земеделски земи. Целта е имотите да преминат в ръцете на чуждестранни инвеститори, които са заинтересовани да влагат средства в икономиката на Албания и да разкрият бизнес в балканската страна.

„Местните и чуждестранни инвеститори могат да се възползват от най-елементарните онлайн инструменти за търсене и покупка на такива активи, които са собственост на държавата. Новата платформа има за цел да направи процеса по придобиване на тези недвижимости по-прозрачен”, каза министърът на икономиката на Албания, Милва Економи.

Обявените за продажба имоти и земеделски земи се намират в 12 от районите на страната. Списъкът периодично ще бъде допълван не само с недвижими имоти, но и с други активи, които биха били полезни на предприемачите да развиват бизнес в страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ааа

    1 0 Отговор
    И Албания ни изпревари....