Last news in Fakti

17 Ноември, 2016 06:16 4 462 8

Банка Ibercaja разпродава над 1300 имота

  • испания-
  • банка-
  • жилища

Испанската банка Ibercaja пусна нова партида лоши имоти на пазара. Броят им е над 1300, а средната цена - 78 000 EUR. Включени са най-различни жилищни имоти – студиа, мансарди, мезонети. Общо 890 е броят на апартаментите. Спалните в тях са от една до пет със средна площ 86 кв.м и цена около 70 600 EUR. Банката продава и 1220 гаража.

Най много имоти се предлагат в Арагоне - 731, Кастилия и Леоне – 422, Риоха – 327. Следват Кастилия ла Манча (286), Андалусия (284), Каталония (267) и Валенсия (239).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бате Цецо

    1 1 Отговор
    Че то по-евтино от при нас, но вероятно има някакви уловки, които се премълчават.
  • 2 начо

    6 0 Отговор
    всичко им е по добро.строителство,реални размери на квадратурата,околна среда,междублокови пространства,места за почивка,пътища,доходи,училища,медицинско обслужване. това което се прави тук е боклук в боклукчийска среда и не струва и половината на което се изкупува от изкукалото население

    Коментиран от #3

  • 3 Край

    2 4 Отговор

    До коментар #2 от "начо":

    Много ми харесват такива като теб, които пишат ей така за спорта. Че има некоректни фирми е безспорно, но да слагаш всички под общ знаменател е проява на невежество и стадното чувство, че няма как "у нас" да има нещо читаво. Това че всичко което се строи е "боклук и не струва и половината на което се изкупува от изкукалото население", те прави изключително незапознат, злобен, а може би и завистлив. Интересно би било да подкрепиш хейтърската си позиция с някакви факти или знания относно инвестиционния процес в строителството.
  • 4 123

    6 0 Отговор
    И аз не обичам хейтърски коментари, но в случая начо е прав
  • 5 Браво Начо, право казваш!

    2 1 Отговор
    Пътища, училища, болници, медицина, образование, дисциплина, работа, заплати, пенсии и т.н. На туй те му казват СОЦИАЛНИ програми или СОЦ. Осигуровки.На запад днес е по-добре от колкото при нас. А ми че ние някога си имахме още по-добри соц. осигуровки, детски, болнични, санаториуми, детски надбавки, Медиц. Докторски визити по домовете за новородените, соц. грижи - домашен патронаж за възрастните по домовете с Почистване на дома, доставка на топла храна и медицински контрол кръв урина температура кръвно и т.н. А ма сами си ритнахме канчето, защото СОЦА го ненавиждахме. Но и днес на запад не могат да достигнат нашето някогашно соц ниво. А днес и вълците не ни налитат. Да ти ....... на дермо крацията. Хаир да не види който я въведе като политическа форма на живот.
  • 6 кирил

    1 1 Отговор
    по скоро номер 3 би трябвало да даде пример за квартал с добра околна среда и ново строителство без надписана квадратура.за пример на добро здравеопазване и образование просто не се нуждаем от коментари
  • 7 гост

    0 1 Отговор
    Работил съм и в Германия и в Испания в строителни фирми и у нас естествено-навсякаде си има и плюсове и минуси.Там типа на строителство е различен. Не може да се каже че ни превъзхождат във всичко.Не говоря за заплащането там ни превъзхождат.И че е по евтино спрямо техните стандарти е вярно.
  • 8 Бибиян

    1 0 Отговор
    Да сте виждали тераса на нов имот да се излиза през прозореца за нея ,а на същата тераса да има врата от др. имот ,а вратата да е 2 метра над пода на терасата.
    Познайте къде е този архитектурен уникат???
    БОЯНА! Около тази смешна сграда на баира имаше 30 камери , това ако е елитен квартал аз съм тролей....