Last news in Fakti

18 Ноември, 2016 13:33 3 032 1

Джулия Робъртс двойно понижи цената

  • робъртс-
  • къща-
  • хавай

Джулия Робърт двойно понижи офертната цена на къщата си на Хавай. Първоначално холивудската звезда е искала за имота 30 млн. USD, а сега вече е склонна да го продаде за 16 млн. USD. Къщата се намира на брега на Тихия океана далеч от любопитните погледи и от всякакви развлечения, което според брокери е и проблемът да се намери бързо нов собственик. „Това е отличен пример, че не само цената, но и локацията играе важна роля при продажбата на недвижим имот”, коментират анализатори.

Къщата, която се състои от пет спални, е построена преди близо един век – 1917 г. от собственик на тръстикова плантация. Разгънатата й застроена площ е 350 кв.м., а вътрешният двор е с изглед към залив.

Джулия Робъртс двойно понижи цената

Джулия Робъртс двойно понижи цената


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ироничен

    0 0 Отговор
    Тъкмо щях да напиша, че пет пари не давам за нея, а то ставало въпрос за къща!!!