Last news in Fakti

23 Ноември, 2016 19:35 2 661 0

Изложението Българска строителна седмица ще се проведе от 15 до 18 март 2017 г.

  • иец-
  • строителство-
  • изложение

Това ще бъде 17-то поредно издание на професионалния форум

Изложението Българска строителна седмица ще се проведе от 15 до 18 март 2017 г. - 1

Международното изложение Българска строителна седмица ще се проведе от 15 до 18 март 2017 г. в Интер Експо Център – София. По време на 17-тото поредно издание на ежегодния професионален форум, ще бъдат представени строителна техника, инструменти, строителни материали, санитарно оборудване, изолации, дограми и прозорци. Освен това ще бъдат показани и последните тенденции при зеленото строителство и енергийната ефективност.

Специализираният форум, който е определян като водещ за отрасъла, дава възможност на едно място да се дискутират актуалните въпроси в строителния бранш и да се представят най-новите технологии в сектора.

Възможност за b2b срещи със строителния бизнес

Българска строителна седмица предоставя възможност за осъществяване на b2b срещи с лица от строителния отрасъл и създаване на пълноценни партньорства. По време на специализирания форум посетителите могат да се срещнат с представители от целия бранш, сред които архитекти, търговци, дистрибутори, проектанти, инвеститори и експерти.

Партньори на изложението са Градът Медиа Груп, Българска асоциация за изолации в строителството, Сдружение Български врати и прозорци, Български съвет за устойчиво развитие, Камара на архитектите в България, Университет по архитектура, строителство и геодезия, planetfair - Германия, Ivo Duerr International - Австрия, WellDone – Гърция и Meridiyen – Турция.

Повече от 165 фирми показаха продуктите си през 2016 г.

Доказателство за успешния формат на специализираното изложение е изданието му от 2016 г., когато сред основните акценти на компаниите бяха новите смарт технологии за дома и бизнеса, екологичните материали и решенията за пестене на енергия. Тогава Българска строителна седмица бе посетена от над 8500 души, които се докоснаха до продуктите на повече от 165 фирми. Свои щандове представиха фирми от Германия, Русия, Полша, Румъния, Гърция, Испания, Люксембург, Украйна, Унгария, а с колективно участие се включиха компании от Турция. Много от изложителите определиха участието си като успешно, а над 70% от компаниите потвърдиха, че ще присъстват и през 2017 г.

Изложението Българска строителна седмица ще се проведе паралелно с професионалния форум Security Expo 2017, на което български и международни компании ще представят тенденциите в бранша.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА