Last news in Fakti

28 Ноември, 2016 06:16 2 189 0

Превръщат сгради от EXPO 2020 в жилища

  • expo-
  • дубай-
  • сгради-
  • жилища

Строителството на сградите, в които ще бъдат настанени участниците в EXPO 2020 в Дубай, вече започна и трябва да приключи през 2018 г. „Особеното на постройките е, че те строят с цел да продължат да се експлоатират и след края на събитието. Те ще бъдат превърнати в жилища и ще могат не само да е наемат, но и да се купуват”, каза Наджиб Ал Али, изпълнителен директор на дубайския офис на изложението.

Инвестицията в EXPO 2020 е 7 млрд. USD. Към момента в световното събитие са заявили участие 70 държави, а очакванията са под покрива си изложението да събере 180 страни. Събитието започва на 20 октомври 2020 г. и завършва на 10 април 2021 г.

Цените на имотите в емирството отчетоха спад през 2015 и 2016 г., отчитат анализатори на консултантската компания JLL. Но преди началото на световното изложени, те отново ще отчетат ръст.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА