30 Ноември, 2016 13:44 1 581 0

Всички одобрени за саниране сгради ще се ремонтират

  • саниране-
  • жилища-
  • програма
Всички одобрени за саниране сгради ще се ремонтират - 1
Снимка: М. Богданова ©

Независимо на какъв етап от изпълнението са всички одобрени за саниране сгради по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради, те ще бъдат завършени. Това стана ясно след като на днешното си заседание правителството прие постановление, с което осигурява 1 млрд. лв. по програмата.

Ние обезпечаваме на 100% програмата и не оставяме необезпечени и неразплатени договори, сключени по програмата. Независимо кое правителство ще управлява, то няма да има основание и оправдание да не разплаща или спира програмата, в рамките на гарантираната инвестиция от 1 млрд. лв. Програмата, беше един от основните приоритети на правителството. Осигурихме възможности да се реализират сгради на стойност 1 млрд. лв. в страната и гарантираме, че всички те ще бъдат завършени”, каза министърът на регионалното развитие и благоустройство Лиляна Павлова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА